Rodina - kilók - irigy-irigy
Rajtam van plusz öt, na meg még hármat akarnék lefogyni.
Reméljük a hőemelkedésből nem lesz láz, és hogy az éjszaka is jól telt, és nincs mit mondani a dokinőnek.
Fájdalomcsillapításban nem vagyok otthon.
Kriszta - nagyon édes Dávid!!!! Jó sok haja van. Mi már kopaszodunk, tiszta haj a sapi meg a fej alatti pelus. Szerintem a Karácsonyt kopaszon nyomjuk, és öt kiló felett
Sophie - időnként nekem is kell tápszeres pótlás. A nap végén, az utolsó egy-két szopinál. Büdi köldök hamar rendbe jön
Haynii - pelus, popitörlő - csak pontosíts, hogy melyiket, nehogy rosszat vegyenek, játszószőnyeg (nekünk már van régről), bébi tornászó (mi ezt vettünk Adélnak Karira), pihenőszék, amit Kinga írt, vásárlási utalvány CundA-tól Brendonig.
Pelus - visszatértem a Libero-hoz. Pampers 2-es (nem gold csomag), nem gumis a hátulja, és mindig kifolyt belőle minden.
Vikoo - tök jó, hogy minden ok!!!
2 óránkénti kaja - az is bazi fárasztó. Sok - sok energie-t küldök hozzá!!!!
Lucuzs - én csak így:
Boldog szülinapot!!!!!!!!! (Késve, de azt hiszem egy hétig érvényes
)
Csillag - nagggyon szép kis Zabagéped van !!!!
Dorka - jó fodrászkodást! Miket vettél? IKEA-ban én is kiszemeltem egy-két dolgot....csak szponzort keresek hozzá
Wivi - látod, nem kell aggódni!!!
Eta - kiegészítéssel kapcsolatban hogy döntöttél? Tápit adsz akkor? A plusz tejcit elteszed? Gratula a 3300-hoz. Gizus modell alkat
Látom egyre többen írjátok, hogy a babák átalusszák az éjszakát! Szuper!!!!!!
Mondjuk mi visszafelé fejlődünk
Csillag - nekem hazaérkezni is nehéz.
Megjövünk az oviból hárman, és azt sem tudom, kihez rohanjak, mert mindig akkor szopi idő is van, Atinak is kell valami, én is felöltözve, szakad rólam a víz....
Puszi a megjavult Gergőnek!!!!
Nav - hajrá gyúgyuló fülfájás!!
Tatjana - dogaleadást el tudtad intézni?
Na megyek, dolgom van