Szia Marycus!
Köszi a választ! Surielné Andrea a védőnőm ott az Erdősor utcában, eddig kétszer voltam nála és valahogy nem az én stílusom, elmegyek hozzá, mert kötelező, de sok újdonságot nem tud mondani és nincs meg felé a bizalmam sem, ezért nem adnék a véleményére orvosügyileg sem. A doktornőtök mennyire fiatal? Mennyire tűnik tapasztaltnak? Szívesebben választok fiatal doktornőt, mint nagyon öreget, de azért szeretném, ha már lenne tapasztalata is és betegség esetén nem kísérletezne. Persze ez úgy is csak a gyakorlatban derül ki, ritka a jó orvos. Bármilyen infót szívesen fogadok mail-ben is, a címem
afonya11@hotmail.com.
Amúgy a Szent Imre kórházban fogok szülni és kisfiúnk lesz, október 12-re vagyok kiírva, első baba.
Úgy tudom, hogy a baba születése előtt már a doki ír fel receptre különböző dolgokat, ezért is szeretném minél hamarabb felvenni vele a kapcsolatot. Az oltásokra beviszed a rendelőbe a babát vagy kijön házhoz a doktornő?
Jártok valamilyen baba-mama klubba, babamasszázsra vagy tornára a környéken? Vannak egyáltalán ilyen lehetőségek? Mi az Erdősor utcában lakunk, így csak ott a szűk környéket és Újpest központot ismerem egy picikét. Játszótérre, sétálni hova jártok?
Most hirtelenjében ennyi jutott eszembe.
Köszi:
Macsek