Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem, de megint itthon vagyok (még mindig a megfázásféleséggel
), s tegnap a netet is szerelték... S közben mennyi minden történt!!!
Drága Kata!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!
Beus!
Hurrá!!! Gratulálok a bébik érkezéséhez!!!
Nagyon jó egészséget és sok tejcsit kívánok!!! S nagyon várom én is az első fényképeket róluk!!!
Minnie!
Nati ANNYIRA édes most is a Mikulással!!!!
Szegényke jól meglepődött - de sebaj, jövőre már nagy barátok lesznek biztosan!
Fitie!
Nagyon drukkolok, s bízom benne, hogy minden a lehető legnagyobb rendben lesz!!!
Dezsina!
Én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! Remélem, még olvasol bennünket, s szuper lenne, ha megint bekukkantanál hozzánk!!!
Babszi!
Szerintem szuper lenne, ha "spontán" ciklusban kaphatnád vissza a fagyibabáidat! Nagyon drukkolok hozzá, hogy a januári UH-d biztató legyen!!!
Szilva!
Sajnálom, hogy nem volt egy nagy élmény a tegnapi konzultáció, s a súlyod volt a központi téma.
De te annyira ügyesen fogysz; legközelebb már szerintem más lesz a helyzet!!!
Belluska, Szilva!
Köszi a kérdést! Igen, tegnap itt volt nálunk a családgondozó, egy középkorú, kedves hölgy. Nagyjából szétnézett, nagyon tetszett neki a lakásunk, felírta az alapadatokat, pl. telek és ház mérete, szobák nagysága, elrendezés. Aztán kérdezett rólunk, hasonlókat, mint már a pszichológus is, pl. család (szülők, testvérek), barátok, mit csinálunk szabad időnkben, otthon tudok-e majd maradni a babával, nem lesz-e gond a munkahelyemen stb. S mi is kérdezhettünk. A következő lépés a tanfolyam lesz, de majd ők hívnak ez ügyben, illetve jövő héten már én is telefonálhatok. (Gondolom azért, mert akkor letelik a 2 hónap, ami alatt nekik elvileg mindent le kéne "zongorázniuk". Vagy csak azért, mert a hölgy mondta, hogy addigra ő is elkészíti az anyagát rólunk.) Így, kedves Babszi, még nem tudom sajnos a pontos időpontot. Te igen? Már kérdeztem korábban is, csak biztos elkerülte a figyelmedet, mert sajnos nem válaszoltál. Szóval, te tudsz konkrét időpontot is, hogy ti mikor mentek? S ti a TEGYESZ-nél végzitek el, vagy az Ágacskánál?
Annyi újdonságot tudtam meg, hogy amikor egy gyermek elhelyezésénél döntenek, mindnyájan ott vannak, akikkel találkoztunk (ügyintéző, pszichológus és családgondozó), merthogy "több szem többet lát" - valamint az illetékes gyámhivatal munkatársa és a gyermek gondozója is, s úgy döntik el, hogy melyik családnál lenne legjobb helyen az adott gyermek. Persze ez csak a TEGYESZ-es gyerekekre vonatkozik, az alapítványoknál máshogy van.
Mindenkit puszilok!
(S remélem, nem hozott senkinek sem virgácsot a Mikulás!
)