Megjöttem, mindkét fiú az ágyikójában...
remélem így is marad még legalább másfél órán keresztül, ugyanis most semmi dolgom és csak és kizárólag ülni szeretnék a sejhajomon.
Köszönöm a dicséreteket Gergő nevében is, aki most éjel is egy kisangyal volt! Csak evett, aztán szunya.
Éjjel 11-kor és hajnali 2-kor is kb 15 perc alatt végzett a kajálással, így én is hamar vissza tudtam aludni. YES!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bettike, jól teszed, hogy visszaveszel Te is egy kicsit a tempóból. Rá kell készülni a dolgokra nemcsak lelkileg, de testileg is.
Neked fogadott dokinál lesz a császárod?????????????? Tudod már, hogy mikor?
Kati, a hordozónk jó-jó, de azért jobbra számítottam. Annyira nem stabil, viszont ha az anyósülést pluszban rátolom, akkor szuper. Az oldala magasabbra jön fel, mint a régi hordozónknak, szóval a baba mélyebben csücsül benne, ami jobban megvédi oldalirányból. Meg ugye az a fura (és ez Nektek is így lesz), hogy a sok téli cuccban elveszik benne Gergő. Alig látszik ki az arcocskájából valami.
Gergővel a napirendet próbálom következetesen tartani, de ebből egyelőre az esti fürdés az, ami stabil pontnak nevezhető. Azt mindig este 6-6:30 között próbálom csinálni. Utána kap enni és még nézegethet, pl azt hogy hogy fürdik Bencus vagy hogy vacsizik a család, Aztán amikor Bence megy aludni, előtte Gergőt is elaltatom. Az etetések abszolút igény szerintiek ilyenkor még, de szerencsére 2 óránál hamarabb soha nem kér. Nagy átlagban 3 óránként jelez, hogy üres a pocak. Éjszakánként most már napok óta 10-11 között, 2 körül, 5 körül és 7:30-8:00 óra körül kér enni. Ez annyiból jó, hogy Bence is fél 8 körül szokott ébredni. Ilyenkor mindkét gyerkőc jöhet a mi ágyunkba és lustálkodunk meg játszunk egy kicsit. Gergő aztán délelőttönként nézeget pár órát, közben szopizik és ilyenkor ebéd után alszik egy nagyot. Általában egy ébredéssel nyomja a szunyát az esti fürdetésig. Az ébredése után, ha az időjárás engedi, akkor kimegyünk levegőzni a kertbe.
Hát ez most így néz ki, de tudom, hogy még nagyon képlékeny. Bencével kb 2 hónapos korára alakult ki minden.
Pedi, tényleg aggódom és próbállak nyugtatni amiatt, hogy ne érezd tehetetlennek magad azért, mert nem bírod megcsinálni azokat a dolgokat, amiket pocak nélkül simán meg tudnál tenni. A várandósság egy "más állapot". Van aki bármit megtehet meg sem kottyan neki és van, aki végig fekszi az egészet. Nem vagyunk egyformák... a legjobb az, ha a testedre hallgatsz! Ő (és rajta keresztül a Babád) megmondja Neked, hogy mit szabad és mit nem. Hidd el pontosan tudom, hogy mennyire nehéz elfogadni azt, hogy az egyik pillanatban még pörögsz és mindent csinálsz, a másikban pedig csak a korlátokat érzed... nagyon frusztráló tud lenni, DE (!!!!) most csak és kizárólag a Baba és a Te egészséged a fontos!!!!!!!!!!!!!! Lesz még elég időd a későbbiekben szaladgálni a kis Csodátok után! Puszillak!
Dike, milyen helyes kis picur-pocak! Nekem is ilyen volt az első terhességemnél. Kb. a 16-17. hét tájékán kezdett el látványosan nőni.
Nita, nagyon szép lett a padló, de még szebbek a gyerkőcök! Olyan kis huncutok!
Rita, majd telefonon egyeztetünk a hétfővel kapcsolatban! Pénzt tényleg nem kérek a bogyókért... van olyan, amit én is úgy "örököltem".
(Ha mégis kellemetlennek érzed így a dolgot, akkor küldj egy szelet csokit Bencének! De semmi mást!!!!!!!!!!!!!!!!!)
(Majd mellékelek egy levélkét a bogyókhoz amiben leírom, hogy hogy szedtem őket.)
Mona, hogy vagy? Az ünnepek alatt/között leszel valamikor szabin?
Nika, ???????????????????????????????