AmatőrHAjni!
És hány órakor eszik őfelsége?
Légysz írd meg, háha tudok esetleg segiteni.
Meg hogy mennyi gyümit és mennyi főzikét esztek már. MOst mégegyszer visszaolvastalak. Hú szerintem sok! Bár az nem baj, ha nem fájna a pocija. A főzinél mennyit eszik? Igen feltétlen csak kanállal!!!!!!
Mert igen szerintem sok és azért is van sírás este. Legalább is nálunk ez volt, mint írtam. Reggel és este kell neki szerintem az a mennyiség, legalább is Annánál ez jött be, de napközben már nem.
Kika!
Te már nyugodtan kezdheted szerintem. Nekem is azt mondták, ahogy 4,5 kiló lett, hogy a súlya alapján át kell, hogy aludja az éjszakát.
Bizti, hogy lesz sírás egy két nap. Szóval olyan napot válassz, hogy előtte pihis legyél
vagy ne zavarjon hogy hulla vagy.
De nekem bejött.
Igen én is olvastam valahol, hogy meg kell őket tanítani aludni. Anna magától alszik este, fürcsi, hami , egy puszi és írány az ágy. Én onnatól már nem "foglalkozok" vele, nincs ringatva dajkálva. És alszik!
Na, most én leszek a topik okoskája!
Amiket én írok, az nem szentírás, de nekem bejött. Hátha tudok valakinek segíteni!
Krisz és Hajni!
Igen vezettem, azért nem jöttem már vissza!
Chello!
Egyenlőre nem jó a levelezőm. Az már javitás alatt van a kiírás szerint.
Délután meg egyáltalán nem lesz net!
Anna megtartotta a szavát és küldött Noéminek álommanót.Ugyanis felébredt négy órakor.De gyorsan megbeszéltük, hogy álommanó már elment, de ő még aludjon. Két simi, otthagytam és egy perc múlva édesdeden alukált.
Hirtelen ennyi, mert nem látok a csipától.
A.