Szép jó reggelt
Az a nagy helyzet, hogy mégis lett ma reggelre egy "sutyi-teszt", amit párommal intéztettem. Jó korán teszteltünk egy csont negatívat. No igen. Mivel nem éreztem semmi extrát csak idegeskedést, a végére akartam járni a dolognak, és bár holnap lenne a naaaaagy teszt-nap, mi ma túlestünk rajta. Mivel negatív, futunk még pár kört - elszaladunk ma a Bálint Analítikába egy szúrásra, aztán tesztelünk még egyet vasárnap vagy kedden. Valójában ebben a részében már tényleg nem hiszek, de csak így lenne teljes a kör.
Terveim a következők: holnap telefon, és megpróbálom kifaggatni Sipos doktort, hogy hol is csinálnak olyan petefészek-kapacitást felmérő vizsgálatot, és hogyha az nem hozza a kedvező dolgokat, kapok-e valami olyan sorszámot, amibe még nem merülnek bele a petefészkeim
Januárban fagyizunk, márciusban lehet befizetünk fizetősre, addig meg össze kell szednem magam, és a kiskölkökre gondolni az iskolában - jól elmaradhattak matekból. Ez van sajnos.
Belluska, nagyon reális amit mondasz, csak sajnos kivitelezhetetlen. Nincs grammnyi megértés se ilyen szempontból.