Na itt lenne az elveszett
Hat ha jollattam oktober 30-an voltam utoljara de nem vgyok benne olyan biztos
Az az igazsag ahogy mondtam is nem ngyon netezek...netundor van rajtam es kesz
Nem tudok ezen segiteni es a napombol sem tudok 2orat(ha nem tobbet) arra szanni,hogy itt uljek es elolvassak mindent meg irjak mindenkinek (ugyebar van tobb topik is ahova kene es en nem szeretek csak be-beugrani
)Ugy voltam kicsit a bnettel,mint a blogommal...olyan reg voltam mar,hogy belegondoltam,hogy levgyok maradva es megse nyitottam
Amugy meg kicsit elveztem a gondtalan babavarast
Vegre nem fajt semmi persze a dokimmal nem voltam elegedett mivel konkret doki nem foglalkozott velem az uj helyen hanem hol ez hol az fogadott
Ez meg nekem nem jo de mondhattak volna az elejen es akkor ide se mentem volna
Most valtottam 2hete megint
ez egy magan doki.Magan akinek eleg borsos ara van (nem ugy,mint otthon hogy latogatasonkent 7-8ezer itt a magan doki "kisse" mashogy muxik
) de mivel olyan jo biztositasom van ezert 80%-ot allnak igy rank csak 20% var ami par 100ezer lesz igyis
De ez a doki legalabb tiszta rendelovel rendelkezik,aranyos,humoros beszelget idot szan rad,erdekli mi van veletek es ngyon jol megvan oldva ha o szabin van van helyettes dokija
Aztan 2hete megint fajogatott a miomam
1hetig szenvedtem vele felhivtam a dokit is behivtak egybol ellenorzesre bar en mondtam a miomam faj de hogy ok megnezik nehogy szulesi fajdalom legyen
Pont szabin volt a dokim.De a rendelo szama ejjel nappal hivhato es ha surgos esetrol van szo akkor egy masik doki visszahiv aki attol fuggoen mi a problema intezkedik.Igy volt velem is a korhazban meg nem a surgossegire kellett most mennem hanem fel a szuleszetre (ahol mar ugye jartam korhazlatogatason) es nev szerint var valami doki...feltettek NST-re (vgy hogy irjak) es estig bent is akartak tartani a biztonsag kedveert de en mondtam inkab hazamennek...4oras otttartozkodas utan.Hisz nem szulesi fajdalmaim voltak hanem a miomam.Ugyhogy megint gyogyszert szedtem
Egy hetig szenvedtem vele most annyira nem volt rossz,mint multkor mondjuk majdnem elertem azt a hatart de elotte hivtam a dokit es jott a bogyo igy megeloztem
Aztan elotte kicsit megvoltam fazva taknyom nyalam egybefolyt...miomafajas utan meg a torkom krepalt most be most szerda ota csutortokon mar hangom se volt
Ugyhogy most ujabb fajdalomcsillapitot szdek az egyetlent amit kismamak szedhetnek
Meg kohoges elleni szopogatos kucor,meleg tea,husileves,gargalizalas
25hetes vgyok amugy bejbi konyvszerint novoget most szerdan voltunk dokinal 580gramm,rugdos,bukfencezik ngyon kis eleven
Nevekkel haladunk van mar listank ugy nez ki lesz egy amerikai neve es egy japan neve bar a parom feldobta hogy legyek egy amerikai egy magyar es hat a csaladnev az ugyis japan
de szegeny gyerek kulfoldon nem hinnem hasznat venne a magyar nevnek plane ha igy ossze van kutyulva na meg mit adjak neki?
Mert japan kimondassal eleg hulyen hangzanak a nevek es angolul se mind1,hogy ejtik ki szal eleg gaz nekem ez a sok kitetel nem megy
Ugyhogy lesz az amcsi nev meg a japan es a csaladnev is japan
Ezek a tervek eeeees apacskaval beszelgettem ,hogy legyen bent szulesnel es ugy nez ki bejon
pedig o azt mondta az elejen neeem
na jo en is azt mondtam nem akarom ot ott de talan megis
Pocim a heten szerintem eleg latvanyosan nott
eddig volt olyan aki eszre sem vette mi van
Nocinak irtam vissza!!!!Mivel nem netezem ezert iwiw-et se nezem!!!De telorol iPhonom van es van facebook es iwiw application is.Ott elolvastam Noci levelet de potyogni nem szeretek ott levelet
Ugyhogy mikor feljottem a gepre akkor irtam neki!!Aztan megkaptam Meli levelet is arra is irtam!!!Sot Kitty is irt neki is valaszoltam igaz kicsit megkesve de ha valaki ir valaszolok es mind3level vegen udvozoltem a tobbieket
Kitty-nek irtam november 29-en
Abszolut nem voltam bneten rostellem ngyon...a heten megprobalok benezni de itt van ma is tok keson keltem este 6van es meg mindig csak a leveleknel tartok.
Igen tavaszi babank lesz.Eleg keves dolgot vasaroltam mivel eleg felos vgyok a sok baj miatt varunk.Szerintem a bababutorokat majd anyuval vesszuk meg karacsony tajekan elotte vgy utana.Es ott egyben lehet mar mas babaholmikat is.1-2ruha persze becsuszott de csakis poenosak amiket lattal FB-on.
orulok,hogy jobban vgy!
Pusza es udv a tobbieknek is!
Nocinak ment a valaszlevel december 6-an
Aaaah nehogy azt hidd hogy haragszom de a net nálam ott kifujt hogy feljovok ide meg a skypeolas a családdal. Van a telomon iWiW application is szal azt is itt szoktam nézni olvastam is a levelet mert mindig mindent elolvasok hogy majd válaszolok aztán vazze sosem nincs rá idom vgy elis felejtem. Telorol utalok potyogve válaszlevelet írni. Dehogy haragszom rad terad sosem haragudtam rad nincs miért csak ez a rosszul alvás este aztán meg alszom délután 1-2ig. Kelek eszem beszélek családdal és mar 4 óra ha akarok valamit kezdeni magammal megkell induljak boltba aztán mire hazajövök kicsit tevezek vgy vacsifozes és mar Jon is ember. Szal elrepulnek a napok. Most az utóbbi egy hétben a miomam is megint fajt voltam a kórházban ellenőrzésen miatta szerdán meg pénteken is kontrolon. Gyógyszert szedtem rá megint. Most tegnap óta nem faj. Pocim nő itt fb-ön vannak képek. Amúgy tenyleg semmi. Anyu Jon 20-an. Minden nap eszembe vgytok ha hiszed ha nem. Manó hogy van? Van valami jó változás? Fogacskak? Ide írj ha írsz meg itt mindig van info is mert pl most is ágyból telorol írok (uziket gépről jobban szeretem de ha most nem írok ki tudja megint elfelejtem mire felkelek ezért írtam) a csajok nem tudom fentvannak e itt de ha bejelolnek tuti jobban tudjuk majd tartani a kapcsit. Bnetre nem is tudom miota nem mentem. De hiányzik mindenki!!!!!!!!!!!!!! Puszilok mindenkit téged és kajot is remelem minden rendben nálatok ?! Pusz pusz
Melinek is ment a valasz dec 7-en
Dehogy bantott meg senki!!!Itt -en alig vgyok max azt is telefonrol ahol nem valaszolok a levelekre mert mire bepotyogom telorol viszont irt nekem FB-on en meg mar aznap valaszoltam ra!!!!!Irtam neki,hogy ha bejeloltok FB-on jobban tudjuk tartani a kapcsolatot mert oda nap,mint nap felnezek szinten telorol!Ott vannak kepek is.
Msn-en szokott elkapni alombikos topik ancsuja vgy ir emailt mert most o is babas igy az elejetol fogva eleg sokat irogattunk volt sok kerdese meg tudatta mindig mi van.Na meg o is fent van FB-on.
Jol vgyok fogjuk ra mostansag megint fajt a miomam bebi novexik 25hetes leszek szombaton.Mozog bukfencezik ut-vag ngyon kis eleven Az a baj,hogy estenkent eleg rosszul alszom...reggelente hulla vgyok visszalaszom es fel 2kor szoktam kelni de del elott nem sokszor aztan eves,teve,tusolas ha epp valamit akarok elmenni megnezni megvenni elmegyek es maris 5-6ora...netezni max annyit szoktam,hogy skype-olok a csaladdal de veluk se minden nap van mikor 1hetig be sem kapcsolom a gepet.Telorol FB az mindig reggel meg este bar hetvegen azt is hanyagolom mikor ember itthon van.
Beugrom mar hozzatok.Mondtam Nocinak is azaz irtam csak meg bizti nem latta hogy minden nap eszembe vgytok es nem bantott meg senki!!!!Szal a heten benezek.Csak most epp megint nagy projektben vgyok otthoni tervek meg anyu jon ki neki intezem a programokat.
Remelem mindenki jol van!!!A heten bekukkantok!Pusz
Na most adtam nektek olvasnivalot
A lombikos topikban ugy pusziltattam a lanyokat ahogyan itt titeket a tobbiekkel
nem mentem oda se hanem vgy megkeres Ancsu msn-en vgy ir egyet FB-on es igy udvozoltem a tobbieket ott is mint ahogy mind3alkalommal mikor valamelyikotok megkeresett itt is udvozoltettem mindenkit
Mondjuk nem magyarazkodasbol csak ez a nekunk ennyi just vgy mi ennyit jelentunk neki megjegyzes nem ram illik de ezt ugyis tudjatok aki meg nem az meg jah...
Szoval nem tudom ki van fent FB-on es ki nincs de en ott jobban megtalahato vgyok...telorol kelesnel es fekvesnel is benezek.Rosszul alszom es olyankor keznel van a telo.Nem igergetem jovok majd mostantol mert nem tudom megigerni.
Szeretnek es tenyleg mindig eszembe vgytok nap,mint nap
Blogom is irni akarom...jah mar miota de nem megy...elmeletben holnap arra ulok ra