Sziasztok Lányok!
Tigris, Beni egyre szebb!!!!
:D:D:D:D
Elolvastam a szülés beszámolódat, hát nem semmi! Szegény megszenvedtél rendesen...
és a végén csak császár lett neked is! Tényleg, hogy van a sebed?
HOGY A FENÉBEN CSINÁLTAD, H BELEFÉRSZ A RUHÁIDBA ÉS MEGINT 55KG VAGY??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basszus én megrekedtem 70kg-nál... De sebaj, januártól megyek én is tornázni már a nővéremmel! Muszáj nyárra visszaszereznem a régi formám...
(
nekem a fenekem alá jön fel a régi nadrágom...
)
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, a tejci mennyiséged remek!!!!!!!!!! Bár nekem is ennyi lenne!!!
Nekem annyi sosem volt, h éjszaka ömölni kezdjen...Sőt, ma volt olyan etetés, h csak 30-at tudott kiszopizni két ciciből, ami átlag 110-es evésnél elég karcsú...
Bixi, egyáltalán nem szégyen/gáz orvosi segítséget kérned!!! Sem a baba, sem pedig a betegség miatt! Egy időben én is jártam a betegség miatt, hiszen totál megváltozott az életem és ezt nem volt egyszerű feldolgozni, főleg nem egyik napról a másikra. És nekem sem ment egyedül.
Olyan szépen pánikbeteg lettem, mint annak a rendje!
Bizonyos fokig még mindig megvan, de nem olyan durván, mint régen! Most már tudom kezelni egyedül is a pánikrohamokat...
Szóval, ne habozz és kérj segítséget!
Jó hírekkel egyébként én sem tudok szolgálni...
1. Dani még mindig náthás...
2. A tejem egyre kevesebb...
3. Tegnap megjártuk a Bajcsy, majd az István kórházat miattam... (gyerekestől ebben a "jó" időben, mert nem volt kire hagyni)
Sikerült összesszednem állítólag egy gombás fertőzést (a doki szerint az és nem övsömör) és tiszta kiütés vagyok lágyékban, alul minden, egészen a hüvely bemenetig. DE HOGY HOL SZEDTEM ÖSSZE?????
, mikor 5 hete itthon vagyok és én vagyok az, aki legendásan nem ül rá sehol, idegen helyen a WC-re, nehogy összeszedjen valamit! A lakásban nálunk tényleg enni lehetne a padlóról, hiszen anyám tisztaság mániás, a családban senkinek semmi baja, szóval passz... Egyszerűen lövésem sincs...
Kaptam rá krémet és kenegetnem kell. Remélem, mielőbb elmúlik, mert 22-én mennem kellene vissza a 6-7 hetes kontrollra doki bácsihoz, de így nem lehet...(arról nem is beszélve, h a szexnek is lőttek ezzel megint egy időre...
)