Sziasztok!
Mona, de jó, hogy jelentkeztél, és az még jobb, hogy minden rendben van. Örülök Nektek!
Dike! Szurkolok az uh-hoz, minden rendben lesz, majd gyere és mesélj!
Csillag! Sajnálom, hogy Gergőci nyűgösködött, de Neki még szabad!
Bízzunk benne, hogy azért nem ez lesz ezután az általános. Remélem, tegnap éjszaka azért aludtatok!
Kati! Akkor ezek szerint Te mensi alapján, már elvileg előrébb jársz, csak valószínű Bogi baba később fogant? Jól értelmeztem? Mikor volt az utolsó mensid első napja? Én egyébként, ezekkel a méretekkel úgy vagyok, hogy nagyon relatív. Nálunk az előző uh-on egy héttel idősebbnek mutatta a gép a babát, szinte minden méret alapján, kivétel a pocak körmérete. A mostani uh-on már csak a feje alapján volt idősebb (hozzáteszem az alapján eddig mindig az volt, bár ugye a fejük ilyenkor még aránytalanul nagyobb a testükhöz képest). A mostani uh-on pedig csak a feje alapján volt nagyobb és már csak pár nappal. A combja alapján éppen a mensi szerinti és a pocak körmérete alapján pedig kisebb. Szóval, ha azt vesszük, Ő most az utóbbi négy hétben nem nőtt olyan intenzíven mint előtte. Úgyhogy ebből még bármi lehet.
Brita! Ne ijedj meg, több ismerősömtől is hallottam, hogy a második babánál előbb jöttek nála a jóslók! És mégis elvitte a babát a 39-40. hétig, szóval, fel a fejjel. Egyébként, Nálad Regi mekkora súllyal született? Szerintem, az írásodból más most valószínűbb, hogy Zalán nagyobb lesz, vagy rosszul gondolom?
Bogárka! De jó, hogy jöttél! Remélem, azért ha előbb nem is, de ünnepek alatt is beköszönsz majd nekünk és mesélsz egy picit Magatokról! Addig is sok puszi, és ölelés Neked!
Nita! Kész lett a szoba, hazacuccoltatok?
Nika! Remélem, mensi még sehol! Az egyik rokonomnál volt így anno. Azt hitte, megjön neki, mert barnázott, és mindig ezzel indult nála a mensi, és elmúlt a barnázás, és mensi se jött, helyette egy egészséges kislány 8hónap múlva!
Neked is ezt kívánom!
Most mennem kell, majd még igyekszem jönni!