Sziasztok!
Nagyon fáradt vagyok, így nem igazán tudtam megjegyezni a hozzászólásokat mitóta nem voltam, mégha nem is volt oly sok. Ne haragudjatok!
Rani!
Gratulálok az első fogacskához! littinek is kilenc hósan lett az első. Egy évesen négy foga volt, most meg 12. Szerintem behozta magát. Olyan vicces ahogy belelátni a szájába és itt ott fehérlik.
Vanda!
Én nem szoktam borúsan látni a jövőt, de most valahogy olyan rossz érzésem van, pedig hol van az még hogy dolgozni fogok. Nem is tudom érdemes e visszamennem a munkahelyemre, annyira alul fizetnek és sokat is kell dolgozni. Egy pozitívuma van csak, hogy nincsnek bunkó kollégák, nem fúrnak, nem piszkálnak.....
Azért remélem, hogy nem lesz rossz nektek a "kihozatal", ha már minden világossá válik.
Lois!
Kis Zé továbbra is naggyon menő kis pasi. Tök jók a téli cuccai. Én még egy kiskabáton, meg egy termo együttesen kívül semmit sem vettem.
Kismotorozás nálatok mikor kezdődött? Litti nem mer rajta megindulni.
Nani!
Ezt az utolsó hónapot kicsit nagyobb türelemmel kell átvészelni. Egy jó tanácsot adnék, ha bírsz, akkor minél többet aludj!!!
Egy ruhacsomagnak én is bármikor örülnék. Majd meglátod egy vagyont kell rucira költeni.
Niko!
Gétikee szuper ügyes, hogy így beszélget.
Nálunk egyenlőre a következő a szókincs: apaapapapa, mammamam, anyanyanya, hamm, nem, tata, tátá, és tcitci ( ez lenne a cici, de nem tudom hangutánozni, hogy hangzik
)
Lili!
remélem minden rendben lesz. ne idegeskedj!!!. Litti időben átordult mindkét irányban, viszont elég ritkán csinálta. Ettől függetlenül nagyon szépen elkezdett mászni. Eyébként a mászás azért fontos, mert a tenyerünkön vannak olyan pontok amik stimulálják az agyat. Állítólag amelyik gyermek nem mászik, hanem rögtön feláll, diszlexiás lesz. Nekem azt mondta a szomszédunk, akik így jártak. de nem tudom ez így igaz-e. Mindenesetre ne idegeskedj előre, főleg ha nemtanácsoltak más egyenlőre, csak a hason fekvést. ja és Litti is keveset feküdt hason, kimondottan utálta.
Na rólunk kicsit.
Melitta is átesett az enyhe 15 hós utáni betegségen, láz, torokfájás, nyágösködés kiütések és nem alvás. És emellett jön most is egy fogacska, úh. ezekhez párosult egy kis hasmenés és enni-inni nem akarás. Szóval múlt csütörtök óta tegnap este aludtam kicsit jobban. zé' vagyok fáradt.
Viszont nagyon szépen kirakja Cila-- Milácskám a képkirakókat. annyira kis ügyes. ha kétfélét összekeverek neki, akkor is tudka melyik melyikbe való.
Majd én is rakok pár képet, de most már megyek zuhanyozni.
Legyen szép hetetek!