Jó reggelt Lányok!
Kissedi!
Örülök, hogy apukádnak sikerült korábbra szerezni időpontot a katéterezésre, utána biztos nyugodtabban fogtok aludni! Igen, biztos az is belejátszik a betegségébe, hogy kevésbé érzi hasznosnak, fontosnak magát a kipviselőség elvesztése miatt.
Sajnálom, hogy ennyire megbetegedtél és csak újabb és újabb gyógyszereket kapsz. Remélem nem kell felszúrni a füled. Nekem még nem volt sosem, így nem tudom, milyen az.
Nálunk a lakásban van a kutya, ézért is kell kimenni vele többször, de ránk is ránkfé a friss levegő. Bár, a környékünkön olyan sokan fütenek fával, vagy nem tudom mivel, de mire hazaérek egy fél órás sétából, tiszta füst a hajam...
Sajnálom, hogy nem sikerült a hónap, drukk a következőhöz!
Babicsek!
Gyógyulást nektek! Sajnálom, hogy megint ki kell hagynotok a sulit.
Ez a video nem semmi!
Vius!
Gyógyulást Darinkának is vagy bújjon ki végre az a fog, ha tényleg az okozza a lázat!
Jók a képek, tényleg csodaszép ez a kislány!
Linácska!
Remélem a doki is megerősíti, hogy rendbejött Levi. Van még esély idén a tejterhelésre?
Megértelek, hogy hiányolod az émelygést, az valahogy tényleg megnyugtatja az embert.
Mné!
Én sem tudok Eclipseről, talán Lucuzs vagy Rodi látta másik fórumon, hátha tudnak róluk valamit.
Nekem kezd leereszteni a nagy bizalmam, hitem. Igazából nagyon, nagyon szeretném, hogy sikerüljön, de most kezdenek kétségek támadni bennem. A fő ok, azt hiszem, hogy tegnap estére teljesen megszűnt a mellfeszülésem, és mára sem jött vissza. És hiába tudom az eszemmel, hogy semmilyen tünet nem jelent semmit, mégis csökken a sikerbe vetett bizalmam. És számolom, hogy hányat kell még aludni péntekig...