Az elmúlt pár órában semmit nem sikerült csinálnom
Viszont néztünk Télaput és Marci még evett is
Rendkivül rosszul eszik mostanában, de a mai nutellás gombóccal ki volt békülve
Viszont most mindkét fiam alszik, csend és béke honol a lakásban
Amida
Én imádom a havat, meg a telet
Tegnap itthon hagytuk Danit apával, mi meg Marcival átmentünk anyuhoz, meg egy jó nagyot sétáltunk, Marci vagy másfél órát kacagva szaladt a hóban
Vivi
Boldog Névnapot!!!!
Tudom, h nem teszek rosszat, h beteszem Danit a kiságyba, csak olyan izének érzem magam ilyenkor, mert közbn meg Marci ott szuszog a nagyágyban velünk... és olyan mintha kivételeznék, pedig nem...
Remélem Barni jót aludt a levegőn!
Navi
Hallottam már olyat, h azért fájt egy baba hasa, mert túl sok volt neki a "vizes" tejci. Próbáld meg, hátha
A zsirosabb tejciért viszont jobban meg kell küzdeni, mert az nem ölmik úgy a szájukba, van, hogy nálunk is van belőle kisebb hiszti
Ismerős az egy órás etetés, nálunk Marci csinálta ezt, majd aludni sem volt hajlandó, tehát egy óra seggrázás és sétálás a szobában volt a menetrend minden kaja után. Aztán belejött, pár hónaposan már rendesen szopizott ő is. Szupi, hogy vissza tudtatok aludni reggel
Eta
Remélem azért sikerül elkerülni a tápit, de ha nem, hát akkor nem
Sok gyerkőc nőtt fel tápin...VISZONT: a szopit semmiképp ne hagyd abba, inkább ha kell, akkor pótold a tápival.
Szerintem minden babánál más, h mennyi ideig szopizik, nekem Marcim egy órán keresztül nyammogott, Dani meg 15 perc alatt megtölti a pocakját.
Arra figyelj, h ha Gizus ugye 30-40 perceket szopizik, h ne csak az legyen, hogy az elején szopizik, és megtölti a pocakját, később meg már csak cumizik a cicin.
Tiltólistás gyümik: nekem a kórházban a narancsot mondták, meg az eper, málna, szilva.
Kaják:
Én ma pl. juhtúrós sztrapacskát ettem baconnel
Mostanában én is leginkább krumplit, rizst, husit, meg tésztaféléket eszem, meg leveseket, főtt kajcsiként, amúgy meg joghurt, gabonapehely,bundáskenyér... Viszont nekem nem mondták, a paprikát, paradicsomot, uborkát, úgyhogy ezeket eszem rendesen.
A borsót, babot, k-betűseket én sem tolom most.
Viko
hát én sem gondolnám, h Boldi ki lenne száradva, ahogy írod, szépen eszik
Néha Marcinak is beljebb ment a kutacsa, de nem volt vészes, semmi baja nincs neki
Nem lehet, h csak túl parázod? Ha nem vagy nyugodt, akkor kérdezz rá a védőnőnél, vagy mutasd meg neki, vagy a gyerekdokinak, de én nem hinném, h bármi baja lenne Boldinak!