na halljátok nekünk oltári fos napunk van. reggel 9ig aludt, azóta semmi. kézben is sírt, asszem kiszakadt a dobhártyám is
, olyan erőből, hason is, háton is, minden hogyan sírt. ráadásul hasmenése van, tök zöld, nyálkás stb stb. most levittem babakocsiban, mondanom sem kell elakadtunk, káromkodtam, mint egy kocsis úgy sem érti senki. de basszus tök felb*ssza az agyam, hogy nem képes senki ellapátolni ezt a hülye havat. eszükbe se jut. húsz centis hóban, ami alatt jég van, hogy a jó életben menjünk ki. persze, lehet benn is maradni, csak éppen már mindketten kivagyunk. tök sok dolgom lenne, csomó mindent kéne vennem, írtam, hogy elfelejtettük a férjem unokaöccsének a szülinapját, jön mikulás, gondoltam arra is küldök haza ezt-azt, erre egy hete itt vagyunk benn. és most is esik. gyűlölöm a havat meg a telet is.
gondoltam ma este megyek vásárolni, de minden leállt, küldeném csöpplánynak is a labdát erre meg se tudom venni, az üzletek bezárnak, jó, hogy áram még van.
nem tudom, meddig tart még, de már a tököm kivan.
a naptárral sem haladunk, mert akarok venni hozzá kiegészítőket, a különböző hónapokhoz, de hát nem jutok ki. áááááááá megőrülök.
karifa: nálunk is mű van, már évek óta, most meg végképp, mert én is fosnék, hogy beszipkázza a tűlevelet. tekintve, hogy mindent nyal. elkeríteni meg minek a fát.
monde tök jó, ha gyógyulnak a gyerekek.
charlott szerintem a párodra hasonlít Krisz jobban.
mint a fiúk általában.
szerintem se aggódj még a nyelvtanulás miatt.
gmail mit ír ki? beírod, hogy gmail.com, akkor mit ír ki?
csigaby, én olyan 2 órán át sétáltam kenguruval max, de ki is voltam rendesen. mostanság nem használtuk, én is attól félek, hogy megcsúszom és ráesek csórikámra.
ha végre elolvad a hó, talán újra megpróbálkozunk. úgy néz ki, mint egy lány.
nálunk a férjem akad ki, ha rákérdeznek, Peti fiú-e.
mondjuk kék a takarója + fiús a képe is, nem tudom mit nem látni rajta.
néha én sem tudom egy-egy babáról, mi, de akkor rákérdezek, hogy hívják, úgy mégsem sértem meg a szülőket.
szegény anna és a konvektor.
ez a majd ők megvigasztalják durva.
ezt hogy gondolja bárki?
gratu a keresztelőhöz.
orsi, gratula a kajáláshoz.
mi még mindig nem váltottunk ki egy kaját sem.
csöpplány, akvárium? de izgi!
sajnálom a rossz éjszakát.
no lépek tovább bosszankodni a hó miatt.