Sziasztok!
Itt is esett mindenféle tegnap. Rengeteg hó, 9-től 14 óráig, aztán mikor készültem le a védőnöhöz, meg Regiért (14 órakor) elkezdett esni az ónoseső, ahogy takarítottam le az autót, már fagyott is rá a csapadék. Na gondoltam gyorsan spuri le, aztán mire leértem már eső esett. A védőnőnél meg egy első babás kismama volt, és vagy jó fél órát vártam mire beértem, de akkor már bent volt egy ideje. Úgyhogy igyekeztem Regiért, mert mire kiértünk már megint ónos eső esett, hát a lenti kis utcákban már 20-al alig bírtam menni, gyakorlatilag tükör jég volt minden. Fék 0. Úgyhogy gondoltam itt a vége, nem jutok fel a hegybe. De azért sikerült, kicsit az út oldalán felgyült havas részre kormányoztam, ott találtam kapaszkodót. Aki nem ilyen helyen lakik, az nem is tudja mennyire ki van szolgáltatva az ilyen időjárásnak. Ma apja vitte Regit is, ők voltak az elsők 6.45-kor. De reggel is tükörjég volt minden, az autó most kezd kiolvadni.
Előnye is van azért a nagy hónak, Regi nagyon élvezte, amíg takarítottam a két autót, addig hempergett benne, feküdt a hóban, ugrált, nagyon tetszett neki, hóembert is építettek a mamával. Az oviban nem viszik ki őket, nem tudom miért.
Pedig egy kicsit kint is játszhatnának.
Védőnőnél minden rendben volt, bár összessen 11 kilót híztam, és ezt nagyon soknak találom. Regivel a végén voltam ennyi. Úgyhogy ünnepek ide vagy oda, visszafogom magam az étkezések során. Legalábbis a mennyiségen, meg az édességen. Pedig nem értem, mert akárhogy nézem magam a tükörben nem látszik, csak a nagy poci. De vékony mindenem, nem vizesedek. Ma megyek dokihoz, ha engedi a tornát, fogok tornázni, mert a védőnő szerint a mozgás hiánya miatt is lehet. 2 kilónál többet már nem szeretnék hízni. Már csakis annyit, amennyi a baba. Igaz tegnap jó sokat is ettem mielőtt mentem védőnöhöz, de ez is max fél--1 kilót jelent.
Megkaptam a beutólót az utolsó vérképhez, pont karácsony és két ünnep között kell mennem, gondolom össze-vissza lesznek a terhesgondozóban.
Csillagvirág
Az jó, ha tudsz egy kicsit aludni, én Regivel nem sokat tudtam, gyakran fent volt.
Beze
Neked mikorra tervezik a császárt? De legalább szép karácsonyi ajándékod lesz, a legszebb!
Bettike
Sajnálom, hogy nem fordult be, de barátnőmnek az utolsó napokban fordult meg, igaz nem tudom, hogy haránt vagy faros volt-e előtte. Az orvos biztos azért mondja, mert általában ilyenkor már nem fordulnak meg, nagyon pici a helyük.
Tegnap anyukámmal megvarrattam a terítőmet, nekiálltam, de nem volt itthon zöld vagy piros cérnám, meg nem is lett szép. Ablakdíszek már majdnem kész, még ma csinálok párat. Méhviaszlapokból csinálok. Közben eszembe jutott, hogy mit csináljak a megmaradt dirib-darabokból. Idén fényes papíros csomagolással készülnek az ajándékok, és arra méhviaszlapból készítek név kártyát, amit rákötök a csomagra. Kicsit aprólékos pecsetelő munka, de jól fog kinézni. És ez olcsóbb is mint az előző tervem.
El is kezdem csomagolni az ajándékokat, már ami megvan.