Sziasztok!
Charlott:így vagy úgy de rájön minden baba a megfelelő mozgásra
Igen,Balunak is ilyen labda lesz karira
Persze ha meg tudom állni hogy ne adjam oda előbb
Na mondjuk én nem ébresztek,akkor alszik,ez van.Egyszer felébresztettük és ne tudd meg milyen visítás volt,alig bírtuk megnyugtatni.Na akkor mondtam ha a gyerek alszik akkor alszik,punktum.Csak az a baj ha addig maradnak mikor Balunak aludnia kellene akkor ugye minden érdekesebb neki mint az alvás.Mindig azt nézi hogy aki épp it van mit csinál.
Hibernia:jók a képek
Van pár egészen művészi is közte
A Művészúr meg lehengerlő
A jan2-es nagyon szép kép
Neked úgy jó hogy átutalom az árát,aztán ha tudod a postaköltséget akkor azt is utalom?Na?
Biztos hogy kell,mondom hogy ilyet kajtattam,de kifutó termék és már nincs sehol,ahol neten láttuk
Bezony,mosta már második napja hogy 13 órát alszik este
Nem voltam még a monori rendelőbe,miért?Szerintem nem gáz
Úgy látszik ő így fedez fel
Dátumokból nekem is szita az agyam.A közeli rokonságét felírom mindig az esedékes naptárba és onnan tudom hogy na most lesz.Az a laszti is gurul magától ha a baba hozzáér?Nem nagyon tudtam lefordítani a szöveget,webfordító meg egy kalap kaki....
Törpi:nincs mit
Igen,ezt szeretnénk Balunak,ő már ugye stabilan mászik így lesz miután kajtatnia és talán békénhagyja a ruhaszárítót
Boldog 6 hót Márknak
néztem a képeket,nagyon helyes kissrác
Jobbulást a legénynek!
Cintia:szerintem nincs lemaradva Szinti.Elvileg 6-9 hó között indul emg a mászás,van akinél ki is marad,szóval nem hinném hogy ilyen korán aggódnod kellene.Inspiráld amivel csak tudod,és menni fog neki is
Nekem azt mondta a koraszülöttes gyógytornász hogy minél keményebb felületen minél nyitottabb térben pár játékkal legyen Balu és ez elég inspiráció neki hogy mozgásra bírja.Azért várunk a hírekkel,nagyon kiváncsi vagyok mit mondanak majd!A franciaágy nem a legjobb,hiába "kemény" a felülete,nem olyan mint a föld.Nehezebb rajta nekik mozogni,viszont annál könnyebben lepottyanhatnak egy pillanat alatt.A játékokat meg tedd távolabb,épp hogy ne érje el kb 10 centire tőle,hogy "meg kelljen érte mozdulni".Én így ösztönöztem Balut
Persze először idegeskedett meg méltatlankodott,de aztán csak megszerezte
Én mirelitet adok neki.A friss után az akövetkező legjobb.Befőtt meg konzerv azért nem jó,mert cukros,meg tartósítós.Priviben megírom a nevemet
Orsi:huuu,jó nagy hó van nálatok!!!!Szépek a képek
akkor nálatok szánon jön a mikulás?
Sajnálom a rossz éjszakát.Reméljük csak fejlődési ugrás,most hallottam hogy 6 hósan is van egy. (hány lesz még?
)
Kriszta:uhhhhh,gondolom nem kicsit lettél ideges
Zsu:ez ugyanaz mint Hiberniáé
Meg talán olcsóbban is jön ki. Mitől hányhatott Gabi?
Néha jobb ha az apák nem otthon dolgoznak
Na voltunk a srákányba.Balu hol aludt hol nézelődött.Sok mindent vettünk,nardágot,pulóvert,bugyi,melltartó,szőnyeg,babasál,páromnak 2 szabadidő nadrág itthonra,egy tepsi, kariajándékot a rokonoknak.Aztán voltunk Auchanba,ott is hagytunk rendesen.Balu kapott egy kis lasztit,nagyon édesen elvolt vele
Elgurult ő meg mászott utána
Még mindig nem alszik.Ma aludt kb 4szer 20 percet.kb fél 6-6 óta fent van.És csak mászik és mászik,és folyton a konvektor felé,nem lehet leszedni róla.Elszedem már mászik is vissza,ehh
Jó lenne ha már aludna.