Sziasztok!
Én is itt vagyok!
Az eltűnésem oka, hogy elég mozgalmas napok állnak mögöttem, meg ráadásul még tegnap vidéken is voltam munka ügyben, csak ma reggel jöttem haza!
A történések úgy kezdődtek, hogy kedden délután, mikor mentem Marciért az autó lerobbant... Kigyulladt a töltés lámpa és leállt a szervó kormány... Hívtam egyből a szerelőt, aki nem nyugtatott meg, mert mondta, hogy csak remélhetem, hogy még hazaérek az autóval, maradt benne annyi szufla, ugyanis nincs töltés... Gyorsan elrobogtam Marciért és parázva elindultam haza! Persze Robit nem tudtam elérni, hogy megkérdezzem, hogy mikor jön hazafelé, meg tudjuk-e várni, nehogy útközben valahol ottmaradjunk az út szélén, de persze lehalkítva felejtette a telefonját, így nem hallotta, hogy keresem (miatta is aggódtam, hogy mi van már...). De szerencsére rendben hazaértünk, este meg elvittük még a szerelőhöz az autót, kiderült, hogy nem egy napos a javítás, így ott kell hagyni az autót, én meg ugye szerda reggel mentem volna vidékre! Még este szervezkedtem, hogy valamelyik kollégám jöjjön el értem és vigyen, legyen fuvarom... Nem volt egyszerű
Reggel meg szakadó hóesésben mentünk Siófokra... mire odaértünk elkezdett esni az ónos eső is... Ja, és ugye Marci maradt Robira, olyannyira, hogy mivel csak ma este tudunk az autóért menni, így még ma is ő hozza haza! Most indult el érte... Szar ez a nagy távolság itt Érden, hogy autó nélkül nem lehet mozdulni sem...
Na, rövid ennyi rólunk
Zsuzsi! Egy percig se gondolt tényleg, hogy rossz anya lennél!!!Szerencsére meglett a mágnes és inkább vidd fölöslegesen Zsófit a dokihoz, mint hogy baj legyen...
Ági! Várjuk a képeket a díszekről
Vick! Akkor nem szorgos kismanó vagy, eltökélt
(a takarítással)! Szuper, hogy együtt tudjátok tölteni a karácsonyt és a szilvesztert is!!! Hajrá!
Judit, sajnálom, hogy Petra még mindig csinálja a csapkodást! Orvosod véleménye kb uaz, mint az én védőnőmé akkor! Tényleg mindenki mást mond... Nem semmi mennyit gyötörték szegény lányt ma! Nem csodálom, hogy kipurcant szegény
Móni! Kitartás a toporzékoláshoz!!! És gratula Zolinak a vizsgához!!!
Kata! Remélem a szépüléssel fel tudsz majd kicsit töltődni, még ha az alvás annyira nem is megy jól... De jó, hogy lesz ott is Miku
Szilvi! Jobbulást nektek! Most valahogy én sem tudok kilábalni ebből a náthából, már megint érzem, hogy kapar a torkom (bár ez lehet, hogy a tegnap esti pálinkázás hatása inkább
:D:D) Remélem Máté foga is kibújik végre!!!
Mi holnap délelőtt megyünk Marcival a Heim Pálba kardiológiára, kontrollra! Még nem nőtte ki a szívzörejét és járnunk kell ellenőrzésre! Délután meg megyünk be a munkahelyemre, jön a céges mikulás! Kíváncsi vagyok Marci mit fog szólni, mert mostanában a férfiaktól nagyon meg tud ijedni...
Meglát egyet és sírva fakad...
Ma itthon jégtelenítettem a kocsifeljárónkat, ellapátoltam a havat, mivel holnap zöldhulladékot szállítanak, így kihordtam egy csomó bezacskózott falevelet meg gallyakat... egész délután kint voltam és jól lefáradtam, most meg várom haza a kicsi családot
Csinálok nekik valami fincsi vacsit, utána meg irány az autóért a szerelőhöz!
Puszi mindenkinek!