Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Elámulok, Petra mennyire okos, ügyes lány, bőven lekörözött mindannyiunkat :) Judit, le a kalappal előttetek :) A kanalazásért vagyok inkább irigy, Bene egyelőre csak a tányért csapkodja vele, vagy max engem etet meg :wink: Pedig jó lenne még januárig kicsit felfejleszteni ezt a dolgot.
Én is sokszor mondogatom az állathangokat Benének, de egyáltalán nem fogékony még rá, a kutya vauvauja is csak azért megy, mert az élőben, igazi kutyától sokkal hatásosabbnak bizonyult :wink: Mondjuk tudom, hogy a fiúk általában később kezdenek beszélni, meg nem is akarom siettetni, szerintem egy egy éves gyereknek pont elég 2-3 szótagocska, majd szépen lassan magukra szedik a többit. Szóval Móni, nem is értem, hogy kérdezheti azt valaki, hogy MÉG nem beszél, hát könyörgöm, a gyerekek nem beszélnek egy évesen.
Akkor majd személyesen kipanaszkodhatod Magad, szívesen meghallgatom :wink:

Kati, jaj, szegény kicsi Míra, ez tényleg nagyon ijesztően hangzik :( Remélem már sokkal jobban van!

Overall (tudom, tudom, biztos mindenki másnak mindig is egyértelmű volt, de nekem kb. két éve volt egy nagy rádöbbenésem, hogy miért így hívják az overallt, és ugyanekkor zúdították a nyakamba a pulóver eredetét is, hát azóta is mindig eszembe jut, látszik, hogy intézményesen sosem tanultam angolt :lol: Éljen az angolszász kultúra előretörése :) ) Szóval overall alá én max harisnyát gondoltam, mert hogy jó kis bélelt dolog. Max ha nagyon hideg van, egy kis melegítő nadrág még. Végülis télen én is max harisnyát veszek a gatya alá. De majd meglátjuk, egyelőre még nem használtuk, de ha jön a hó, biztos hamarosan előkerül.

Zsuzsi, remélem Zsófi ma nem kelt hajnalban, és hagyott Titeket pihenni! Annyira rossz, hogy így tud borulni a napirend, biztos nagyon ki lehettél fáradva estére. Néztem tegnap este fél 12-től a dunát, de nem láttam Mikit, bár már elég kómás voltam... Gábornak kimenője volt, céges buli, Bene persze most csak 10-kor aludt el... lefáradtam rendesen. Ráadásul nem tudok rendesen aludni, ha nincs itthon G, így elég sokáig tévéztem.

Aprítókés, tényleg micsoda váratlan meglepetés! :) Egy ilyen gesztus manapság tényleg csodaszámba megy.

Friday, rég írtál, remélem minden oké veletek! A múltkori úgy látszik, tényleg valamelyest búcsú volt :cry:

Biztos ezer dolgot elfelejtettem megint... :oops:
Szép hétvégét mindenkinek!

Ági

KépKép
gigilina

Tegnap etse írtam egy csomót és elszállt...

Zsuzsi, ha fáj amelled, szerintem semmiképp ne fejd, borogasd és lehet kapni tejelepasztó homeos bogyót, ha nagyon eldúrvulna a dolog.
Amúgy miután már Márk nem szopizott, az azt követő mensik alkalmával oltárira fájt a jobb mellem, pont amleyiket Márk kevésbé szerette.Fura egy dolog.
Miki Duna Tv-s felvételének linkjét kérjük!
Sajnálom a tegnapi napot, atyám, nem semmi hogy bírtátok, szegény Zsófit is biztos a közelgő hó viseli meg.
Meddig lesznek itt a vendégek?

Móni, gratulálok a fordítási munkához, nagyon ügyes vagy te is.Én Ágival értek egyet az overall alá öltöztetés terén.Ma fel is vettük az egyiket, elég vicces jelenet volt az overallon elfektetett Márk, amint folyamatosan küzd a felvétele és a fekvő pozíció ellen.Na már most ha bennem vagy a komódban állva kapaszkodik, hogy is tudnám ráadni.Tyű, tavaly ilyenkor valahogy könnyebb volt a kimenetel.

Ági, kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nálunk vannak mindig ilyen céges vacsik, hú, jól lefáradhattál Benével 10-ig, nem semmi.
Kanalazás nálunk egyenlőre sehogy nem megy, viszont a virsli, banán, kenyér vagy süti falatkákat profi módon tömködi M. a szájába.
Még korainak érzem nála a próbálkozást, szerintem nem érett meg rá.(Üres kanállal csak fejtető bogarászás, anyának nyújtás, kopogtatás van egyenlőre)
Igen, a fiúk később érnek minden tekintetben és ezt pont mondtam Juditnak is,hogy Márkon sokszor észreveszem, hogy annyira szétszórt, 100 dolgot akar egyszerre, nem összpontosít annyira mint pl. Petra.
Viszont amikor látom, hogy rám koncentrál és hajlandó vmi újat befogadni, akkor tömöm a buksiját.

BfKati, atya ég, szörnyű egy éjszaka lehetett, szegény kis Míra és te/ti.ez a felköhögős történet még így olvasva is szörnyű.Remélem a nátha dolog hétvégére javul.

Beszédről annyit, 3 éves rokongyerek is alig tud vmit, most ment oviba, ennél azért jobban állunk csajok sztem...

Jó hétvégét és puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Csak gyorsba, mert fő az ebéd :)

Kati, nem semmi lehetett Míra ezzel a kraháccsal... gondolom jól rád ijesztett... :(

Petra nagyon ügyes ezekkel az állat hangokkal, Marcinak még a vau sem megy... ha valami hasonlót mond is, akkor az a GAU :lol: Nálunk minden és mindenki LILILILILILILI, ezt tudja már mondani, de abszolút összefüggéstelenül, ja és imád berregni, de azt is csak ha ő úgy gondolja! Elég makacs és önfejű a gyermek :):):)
Móni, a hiszti kapcsán nagyon jól megfogalmaztad az újszülötté előjövetelét belőle :) Nálunk is pont ez van... Akkor ránézek és látom benne az egy évvel ezelőtti Marcit :):):) Lilul a feje a hisztitől és üvölt torkaszakadtából... Nálunk mostanság a fürdés a mumus... Egész idő alatt hisztizik... De hogy miért, arra még nem jöttünk rá...

Ja, annyira azért nem náthás Marci, csak szörcsög kicsit! A dokinkat is kérdeztem, azt mondta hagyjam nyugodtan, C, D vitamin és kálcium megy ezerrel, meg a Sterimar! Nappal tök jól van, nem is látszik rajta, hogy náthás lenne, már éjszaka is ok, csak hajnaltájra telik meg váladékkal az orra, akkor kell szívni...

Kata! Jó utat nektek! Vigyázzatok ebben a nagy hóban!

Zsuzsi! Kitartás a vendégsereghez! Hajrá ajándék kés! Kellemes meglepetés :wink:

Ági, nem csoda, hogy kibuktál, hogy apósék mégis beállítottak a napján, ha már ennyire előre megszerveztétek a hétvégi bulit! Jó vendéglátást nektek is!!! Jó nagy nyüzsi lesz akkor :)

Bocsi, most ennyire futotta, majd jövök még!

Jó hétvégét!
Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Ja, nálunk esett már vagy 10 centi hó, RObi épp lapátol...

Overall alá szerintem is elég a harisnya, főleg míg nincs nagy mínusz! Majd -15 és -20 körül meg még egy melegítő nadrág is! 0 fok körül még nem kell több szerintem!

Ági, én is tudatlan vagyok! Elárulod mi az overall meg a pulcsi jelentése? :wink:

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket, az iwiwes hozzászólásokat is!!!!
Aranyosak vagytok, hogy nem feledkeztetek meg rólunk!

Én is így utólag minden fórum babának csodás gyermek éveket kívánok!!!

Továbbra is sokat betegeskedünk Anna max 1 hetet tud járni oviba de volt már olyan is hogy 2 nap után 2 hét itthon köhög spkat folyik az orra.......én is elkaptam tőle és Bátor is!
Nagyon idegesít már ez az egész mert sose volt beteg most meg olyan gyenge lett!! Rakás immunerősítőt szed. Mindent kipróbálok csak használna már v-mi.

Bátor nagyon eleven kisfiú ő tanítja Annát a hülyeségre...:))
Nem tudom nálatok hogy van, de ő még mindig sokat cicizik, és egyszerűen nem tudom hogyan kéne ritkítani a szopikat. Mert ha nem engedek neki düh rohamot kap:( Junipr itallal próbálkoztam nem sok sikerrel....amúgy is válogatós nem eszik meg mindent inkább éhen van ha nem fogára valót kap.
Csőrösökből iszik teát vizet, de ha "tejet" érez benne rögtön lerakja.....mert ugye az csak ciciből jó!!

Katalinok!!
Boldog Névnapot!!

Puszi

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Bekukk a Balatontól, itt egész d.u szakad a hó, most jöttünk be Márkkal, tátott szájjal bámulta a hópihéket, irtó édi volt overallban, kipirult arccal, csak magamnak nem készültem téli rucival...

katicat
Szigetszentmiklós

Mangora, az angolból jöttek,
overál - over all - "mindenütt"
pulóver - pull over - át/ráhúzni :lol: :wink:

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Overáll alá én is harisnyabadrágot gondoltam, max. -10-ben tényleg még egy vékony melegítő alsót. A mi overállunk nagyon meleg. Kb. úgy sikerült feladni, ahogy Katának. Így is jó időbe telt összekészülni egy kimenetelre, mi lesz ezután?

Kata, a téli Balatonnak is megvan a maga szépsége, irigyellek :-)
A mellem már nem fáj, szerencsére, csak egyszer "fejtem ki" az egyikből pár cseppet, mert épp a mellbimbó alatt volt megduzzadva és feszített kegyetlenül.
Sajnálom a mellfájást :-( NEm is hallottam még ilyet.

Kati, eszembe jutottál a hétvégén amikor egy üzletben próbáltam melltartót.
Móni, Kati egyébként annyira jól néz ki élőben, hogy simán letagadhatná, hogy 3 gyereke van és lógó bőrnek nyoma sincs.

Judit, így már érthető :-)
Ami belefér és esetleg elmondanád, szívesen meghallgatjuk.

Beszéd: hiszen még csak egy évesek!!! Tényleg 3 évesek alig mondanak vmit...

Na, majd küldöm a linket a tv-ről, ha meglesz M. félreértette, nem most csütörtökön volt. :oops:

Megvagyunk mi is, megvolt a vendégség, ma délutánig. Szerencsére nem volt megterhelő. :-) Tegnap kicsit csavarogtunk, Miki, az Öccse és Zsófi horgászkiállításon voltak, én az Öccs barátnőjével a Premier Outletben.

Képzeljétek, Zsófi magától előveszi a tenyerét, beleteszi az ujját és úgy csinál, mint a kerekecske-gombocskánál... Mondja, is, hogy keee..........., gooo......... Meg kell zabálni. Fogalmam sincs, hogy ez honnan ragadt rá, hiszen nem is csinálom sokszor neki.
Van egy képeskönyve, abban vannak gyümölcsök, a banán láttán visítani kezdett tegnap és addig nem hagyta abba, amíg nem kapott. A mandarint már el kell rejteni előle, mert bárhol kiszúrja...

Jó éjt!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Túl vagyunk a hétvégén mi is! Este vacsinál mondtuk Petrának, hogy most aztán egy évig nem lesz szülinap! :) Persze nem zajlott le zökkenőmentesen, de túl vagyunk rajta, s visszatekintve egész jó volt. Jó sok ajándékot kapott Tücsök: első laptopom (színeket, formákat, állatokat tanít, egyelőre táncizik a zenére :)), ugató kutya, 4 baba, könyvek, kisebb maci, nagyobb maci..... a miénken kívül 3 torta.... úgy mentek haza a vendégek, mint ha lagzi lett volna: egy-egy szatyor kajával. Iwiwre, FB-re tettem képeket.

Zsuzsi: voltál ám eszembe! Örülök, hogy nálatok is jól eltelt a hétvége. Zsófi nagyon aranyos lehet!!!! Gondolom nagyon tetszik neki a kerekecske-gombocska! :) A mandarinnal nálunk is ez a helyzet, pedig először prüszkölt tőle....

Enikő: jó, hogy jöttél! Nagyod édesek a gyerekeid!!! Bátor nagy kópé lehet! :) A lényeg, hogy Te sem unatkozol! :)

Mangora: ismerős a hiszi, ahogy leírtad! Ugyanígy zajlik nálunk is! Volt, hogy már az arcába fújtam, mert nem vett levegőt! Már nem ijedek meg.... :)

Tegnap volt nálunk egy baráti pár. A lányuk májusban született, de iszonyat rossz. Mindig azt nézte, hogy Petra mivel játszik, s az kellett neki. Tépte ki a kezéből.... Aztán volt mikor Tücsök megelégelte, s ő is megfogta, húzta vissza és kiabált.... Nah ekkor a Brigi fakadt sírva..... én jól szórakoztam, úgy voltam vele, hogy majd lerendezik.... persze Brigi anyuka közbeavatkozott... áááááááá!

Háború van!

Puszi

Judit

Kép
petra09

hahó,

Végre van pár percem, Manó alszik.

Kata, szegény Mira! Még szerencse, hogy észrevettétek. De hogy nem ébredt fel rá...

Zsuzsi, ha meglesz a link, én is megnézem mit mondott Miki. Tényleg miről volt szó? Zsófi rohamosan fejlődik, hogy egyedül mondja ezt a versikét :D Egyszer babaúszáson 1,5 éves gyerekekkel voltunk, ők tudták már egyedül mutogatni a mondókákat :shock:

Judit, én is nézegettem ezt a laptop játékot, de én karácsonyra gondoltam. Hátha akkor leszáll a miénkről... A remény hal meg utoljára :lol:

Kata, édes lehetett Márk, ahogy nézi a hópihéket. Esetleg fotó nem készült róla?

Mi szombaton kint voltunk (gyerek nélkül) Bécsben, kicsit vásárolni karira, főleg csokikat vettünk. Megnéztük a Rathaus előtt a vásárt, aztán estére haza. Vasárnap meg anyukáméknál voltunk ebéden. Jöttek hozzájuk vendégek, apukám régi barátja a feleségével, kíváncsiak voltak Csabira.

Ja, a legújabb múlt kedden megtett egyedül három lépést! igaz, azóta sem... :lol: És hízunk!!! 1 hónap alatt majdnem fél kilót hízott! Végre :roll: Már 8,5 kg. Pedig rengeteget mozog.
Úgy látszik tényleg a vashiány volt a ludas.

Ti mit terveztek szilveszterre? Van ötlet?

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Mi is itt, csak kicsit széthullva...

Marcit ma nem vittem bölcsibe, mondván, hogy kúráljam és levigyem a dokihoz, hogy ránézzen! A doki közölte velem, hogy egészséges gyereket ne vigyek a betegrendelésre :lol: Magyarán kutya baja, csak taknyol... Na jó, már az is szakad fel szépen! Vick ötletére adom neki a lándzsás útifű szirupot, és az szépen oldja fel neki a slejmet (Kati, tényleg fura leírni)! Holnap még lehet, hogy itthon tartom, de szerdán mennie kell a bölibe, mert nekem vidékre kell mennem céges ügyben, Robi meg nem tud itthon maradni! Ezért is kúrálgatom, hogy addigra ne gatyásodjon le!

Kata! Édes lehetett Márk a hópihékkel! Marcit nem nagyon hatotta meg, pedig mi is voltunk szombaton egy nagyot sétálni...

Szilvi! Örülök, hogy Csabi hízik! Szerintem Marci is, őt is meg fogom mérni nemsoká, de az emelgetésen érzem, hogy már súlyra több! Ja, és olyan mennyiségeket megeszik, mint még soha... Bölibe is mondják, hogy jobban eszik, mint ahogy alszik :lol: :lol: :lol: Valahogy a benti alvása elromlott... Egyszerűen nem tudják délelőtt elaltatni, van, hogy 11-kor kidől és átalussza az ebédet, utána meg csendes pihenőben szórakoztatja a többi gyereket és nem hagyja őket aludni :oops: Itthon meg alszik, mint a kisangyal, még 3-szor is egy nap (most is)...
Hajrá menés!!! Csabi is ügyeskedik akkor! Marci a lépegetést a vetődéssel köti össze egyenlőre :D:D:D

Zsuzsi, Judit! Jó lehetett a hétvégi ünneplés!

Ági, köszi a magyarázatot angolból :wink:

Vick, hogy sikerült a vizsgád?

Csajok! Mondjatok ajándék ötleteket! Ti mit vesztek a gyerkőknek karácsonyra? Engem a rokonok nem hagynak élni, és nincs most ötletem... Még azokkal sem játszik igazán, amiket a szülinapjára kapott...

Ja, és öröm az ürömben, hogy tegnap este a szakadó hóban akkorát estem a bejárati ajtónk előtti lépcsőn... pont rá a csípő csontomra, hogy azt hittem ott maradok... Egész este alig bírtam vonszolni magam, de mára már sokkal jobban vagyok! Na, ezért sem erőltettem, hogy a nagy hóba elvigyem reggel Marcit a bölcsibe...

Szép estét mindenkinek!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Mangora sajnálom az esést!
Jelentem, egvolt az utolsó vizsgám is, 4-es lett. Még kettőnek várom az eredményét, de már kész van mind. Még mindig nem tudtam ellazulni, bennem van a para, na majd szépen lassan elmúlik.
Most Ricsi 3 napig Egerben, egyedül hordom a gyerkeket oviba, Vincét cipelem ölben, hát nem könnyű a kis 10 és fél kilóját hurcolni.
A beteg gyerkekre mondanám, hogy aki elkezdi a bölcsit, ovit, az az első évben többet van otthon, mint bölcsiben/oviban. Ez teljesen normális, így erősödik az immunrendszere, csak ne adjatok antibiotikumot, csak ha nagyon muszáj, hagy dlgozzon a kis szervezete, mert később bivaly erős lesz, ha ezeken most átesik.
Az én gyerkeeim kezdenek kilábalni a taknyolásból, köhögésből. Kb. 4 hétig csinálták a lányok. Ilyen idő van.

Móni
Beszéd: Egyrészt amit tanultam: eleinte a gyerek a mama, baba szót ( vagy amit tud mondani) mindenre használja válogatás nélkül. Később kezdi el csak arra használni, amire való. Szóval semmi aggodalom, pont jól csinálja Dávid.
Másik, hogy 3 éves korig kell elkezdeni beszélni, szóval ráér.
Saját tapasztalat: A lányaim 1 év 10 hónapos korukig az APA-n kívül semmit nem mondtak. Utána 1 hétig mondták a dolgok első szótagját, majd 3 hét múlva tőmondatokban beszéltek.
Vince sem megy, csak itthon az ágy mellett, de feláll mindenhol és mióta rájött, hogy hogyan kell felmászni fotelre, ágyra, azóta sasolnom kell egész nap, mert sunyi módon felmászik és várja, mikor nézek oda, aztán ha meglátja, hogy észrevettem, akkor nagy kacajjal elkezd négykézláb rohanni.Tiszta szívbaj!
Most nálunk a főtt étel nem nagyon kell neki, a kenyér, kifli, sonka, májpástétom, kockasajt, vajkrém bármikor.
Mutogat arra, amit szeretne, megérteti magát. Mondja, hogy baba, apa, ádá( adjál) és a múltkor fogta Ricsi lábát, húzta vissza, és tisztán azt értettem, hogy NE MENJ EL!
Ma a tanulást felváltotta a nagytakarítás. Szobánként haladok, ez a szisztémám. Remélem egy hét alatt végzek!
Csináltam koszorút, megmutatom én is! És most már eldugulok, mert szájmenésem van.
:oops:
Kép

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Judit, nagyon jók a képek, aranyosak vagytok, különösen Petra kis édes :-) ... és mennyi sok ajándék! Valami ilyesmi laptopon gondolkodom én is hasonló okokból mint Szilvi. Milyen fajtájú?

Mangora, örülök, hogy Marci már rendben van.
Azokon gondolkodom, amit belinkeltem, ill. egy olyan kb. 30 cm-es puhatestű babán, amiről le lehet venni a ruhát. Anyukáméktól szánkót kap, azt kértem.

Vick, gratulálok a vizsgákhoz! Ügyes vagy! Remélem, most már gyakrabban jössz, hiányzol. Nem is Te lennél, ha nem találnál újabb kihívást (takarítás) Magadnak.
Eszembe jutottál egyik nap, amikor még régebben írtad, hogy minden nap porszívózol. Na, mióta Zsófi jön-megy és morzsázik, nekem is van dolgom bőven. 8)

Szilvi, gratulálok a lépésekhez! Így kezdődik, majd elindul. Éljen a hízás! Ezt nevezem! Ezek szerint tényleg a vashiány volt a ludas...
Ingatlan-bérbeadással kapcsolatos adózási szabályok változásáról volt szó. Duna Tv, múlt péntek, Váltó c. műsorban.
Szilveszter: egyelőre nincs más tervünk mint hármasban, itthon.

Ma megérkezett az aprítókés. :-)

Van Zsófinak egy kis babája, olyan mint Petrának is. Ma reggel Zsófi bejutott a WC-be, felemelte a tetejét és bedobta, majd kivette a babát. :shock:

Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kankalin79 2010.11.29 22:24-kor.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Vick, gratulálok a vizsgádhoz.A lányok jól sejtették:a megbukom = 4-es. :lol: És nagyon jól néz ki a te adventi koszorúd is!

Kata, egyelőre még nem sikerült kifognom hasonló jó minőségű babakocsit,mint neked,de próbálom a lehetetlent...

Az elmúlt hetekben nálunk is egyre jobban beindult Zsófi:múlt héten hétfőn kibújt az első "sárkányfog" :P és a második is készülőben van...
A járás nálunk már lassan futásba megy át,és ez mostanában a gyakori esésekkel kombinálódik.A hétvégén mi is voltunk már karácsonyi ajándékokat nézegetni,és ott a játékboltban az egyik kisfiút kergette,a férjem meg utána... 8) Vicces látvány volt :D

Mangora,sajnos a karácsonyi ajándékokkal én is hadilábon állok.Egyelőre még csak búgócsigát vettünk.
Zsófi a szülinapjára kapott egy kis zongorát építőkockákkal a régió játékboltból.Azt viszont élvezi,mert a kockák feltétele után mindig más-más hangon szólal meg a zongora,és vannak rajt különböző dalok is.A linket sajnos nem tudom most bemásolni,de pótolom.

A beszéd szerintem is még ráér...utána egy életen át mondhatják a magukét :P

Most ennyi fért bele,Andrásoknak előre is boldog névnapot kívánok!

Puszi

Erika

KépKép
verka7

Sziasztok!

Na, mára van egy szabadnapom! Ma már vittem Marcit bölcsibe! Azt hiszem ma is folytatom a rendrakást (lomtalanítást) a lakásban és lehet, hogy elmegyek kicsit karácsonyi díszeknek valót nézni, meg még adventi koszorúnk sincs, azt is pótolni kéne!
Szeretnék valami nagy gömböket a fára, amikben Marci látja is magát :) Még nem döntöttem el, hogy mekkora fánk lesz (és pláne nem azt, hogy hol), de remélem tetszeni fog neki, mert valahogy az ilyenekben az apjára ütött és rá sem néz pl a boltokban a karácsonyi díszekre sem :roll:

Holnap meg céges ügyben megyek vidékre, így Robié Marci! Elvileg még beleférne az időmbe, hogy reggel én vigyem a bölcsibe, de Robi azt mondta, hogy majd ő viszi, hagy gyakoroljon :lol: Édes volt nagyon, mert először csak kérdezte, hogy vigye-e, és mikor mondtam neki, hogy én is tudom vinni, akkor kibökte, hogy ő is szeretne gyakorolni :lol: Elvégre januártól felváltva kell csináljuk majd :wink: Délután is ő megy érte meg csütörtökön is bevállalta! Így akkor az ő autójában marad az autós ülés! Ez még egy jó projekt lesz, mert rájöttem, hogy az is kell majd mindkét autóba... Már ugye nem az van, hogy a hordozót bármelyik autóba be lehet tenni... És hozni-vinni felváltva fogjuk, autó nélkül meg nagyon messze van a bölcsi... (kb 7 km)

Vick, nagyon ügyes vagy a vizsgákkal!!! Tuti jó eredménye lesz a maradék kettőnek is :wink:
Kitartás Vince cipeléséhez! Ismerős, mert nálunk is ez van! Át kell vészelni ezt az időszakot, amíg nem kezdenek el járni (na, akkor meg lelassulunk majd vagy ugyanúgy felkapjuk, hogy haladjunk :D )

Zsuzsi! Ez a babaúszás sajátságos formája, amit Zsófi űz :lol: Ne hari, de olyan jót nevettem rajta :oops:

Erika! Nem semmi, hogy hogy beindult te Zsófid is! Ténylge alig pár hónapja még aggódtál érte, hogy nem csinál semmit, most meg mindjárt lekőröz mindenkit!!! Hajrá!

Szép napot mindenkinek!
Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Judit, nagyon aranyosak a Petra-képek! :)

Vick, gratulálok a vizsgákhoz és kitartást!
Karácsonykor kicsit nyugi lesz, vagy megint berendelték Ricsit ügyelni?:-(

Barátnőm kislánya is kb. így kezdett beszélni, 2 éves koráig csak egy-két szót mondott, aztán 2 hét alatt úgy belelendült, hogy egész nap csak csicsereg.

Nem aggódom én a beszédért, tudom, hogy még korai, és fiúknál
csak kezdem megérteni, milyen frusztrálóak az ilyen hülye kérdések, hogy jár-e már, meg hogyhogy nincs még foga stb.:)

Szilvi, kicsit irigykedem a bécsi karácsonyi vásárért:) és nagyon örülök, hogy Csabi hízni kezdett, olyan jó, hogy ez az egész most megoldódik!

Zsuzsi, a mondókázás nagyon aranyos lehet, a vécébe dobáláshoz meg hát... sok türelmet kívánok:(

Hiszti:

Volt nálunk hétvégén Z. gyógypedagógus nagynénje, és le volt nyűgözve, hogy Dávidka már úgy hisztizik, mint a "nagyok":-) szóval hátraveti magát, stb.
Szóval ez egy pozitív fejlődési lépés:) csak bírjuk idegekkel.

Mangora, örülök, hogy az orvos szerint is egészséges Marci:) a miénk ki is kergetne a rendelőből, ha csak taknyossággal vinnénk a gyerekeket, ugyanakkor azt mondja, hogy pár napig ilyenkor ne menjen közösségbe, ha megoldható.
A hó Dávidot se hatotta meg, igaz, ő csak ablakból nézte:)

Szép napot!
Móni
monke

Mangora,
karácsonyi ajándékötletem nekem sincs:( Dávid főleg használati tárgyakkal szeret játszani, és most a szülinapjára is kapott csomó mindent, amit persze 5 perc alatt megunt (vagy mi untuk meg, mert olyan hangot adott ki:)))

Szóval próbáltam mondogatni, hogy elég valami kicsi dolog, egy labda, ilyesmi, de a rokonok persze azért vesznek majd csomó értékes kacatot... nem tudom, hogy legyen.

Apósom élettársának az unokája 8 éves, most mesélték róla nevetve-áradozva, hogy milyen okos volt már 5 évesen, hogy pipálta ki a játékokat valamelyik nagyáruház katalógusában, hogy ez is megvan, az is...
A hideg kirázott, komolyan :x
monke

Móni! A pár nap közösség-mentesség meg volt Marcinál is! Én is csak azért vittem le a dokihoz, hogy ránézzen a torkára, nem piros-e, mert köh9gni is kezdett, de az is valószínűleg csak attól, hogy szakad fel neki a slejm!

Na, ez a katalógus pipálgatás nem semmi... :shock: Nálunk most Marci kedvenc játéka a káddugó :lol: Ha beszabadul a fürdőszobába, akkor egyből ráveti magát! Már tudja hol a helye! Most már azon vagyunk, hogy vegyünk egy tartalékot, nehogy úgy eltűntesse, hogy utána ne tudjunk fürdeni :lol: :lol: :lol: A másik nagy kedvenc az a fakanál! Szóval megértem, hogy ti sem tudtok mit kezdeni a játékokkal :wink: Ezért vagyok én is bajban, hogy tőlem kérdezgetik, mi legyen... De azért gyűjtöm az ötleteket! Legfeljebb bevisszük a játékot a bölcsibe, ott talán nagyobb hasznát veszik, mert a nagyobbak már jobban játszanak :D

Na, ez a hiszti dolog nem egyszerű... Nálunk is néha előbújik a kisördög...

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!
Köszönöm csajok!

Annyira megértelek benneteket játék ügyben. A kedvenc nálunk a kiskanál,ha kávézok, azt mindig neki kell adni, továbbra is kedvenc a telefon, mostmár a füléhez is teszi, vagy nyomja az enyémhez, a távirányító, a telefon töltő madzagja, újságok, papírzsepivel feltörli a házat (amit lát a gyerek, ugye). Káddugó, wc papír letekerés szintén menő. Szóval a játék 1 napig érdekes 3 X 5 percre. Anyukámtól hálózsákot kértem, nagyobbat a mostaninál, anyósomtól pizsamát, de a többiek kérdésére még nem tudtam mit felelni.

Zsuzsi
Mindenki eléri lassan a minden nap porszívózás esetét.
:wink: 3 gyerek mellett meg pláne muszáj!
( megjegyzem, Hangát azon kaptam 2 évesen, hogy a kis markát merítette a wc kagylóba és ivott. :oops: :oops: Vannak ilyen dolgok)

Ez a vashiányos dolog valóban így visszaveti a súlygyarapodást. Hajrá mostmár beindult!

Móni
Inkább hisztizzen, legyen akarata, mint gubbasszon a sarokban. Állítólag az ilyen nagy akarat később hasznos is , amikor tanulni kell, akkor is benne lesz ez a nagy akarás. Egész életére kihat.

Na, nem dumálok tovább, megyek takarítani. :evil:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Vick, jó takarítást!
Nekem jövő héten lesz a nagytakarítás, jön Anyukám pár napra, lefoglalja Zsófit
Hanga :lol: Azért elhiszem, hogy szívszélhűdést kaptál, amikor megláttad :-)
Ok, akkor legyen a hiszti, teljesen logikus, amit írsz. Zsófi is profi módon űzi.
Kb. Zsófinak is ezek a kedvenc játékai, igaz, ő a sajátjaival is egész jól elvan. Takarítani szeret ő is, de a polcot is törli, nem csak a földet :-)

Mangora, tényleg megérné egy másik káddugót beszerezni, mert ugye Muprhy sose alszik...
(Egyszer Anyukáméknak is elveszett, hónapokba tellett, mire megfelelőt találtak, hiába ugyanakkora volt az átmérő, mégse volt jó bele 100%-san.)

Erika, tényleg nagyon gyorsan fejlődik Zsófid. Nagyon örülök neki. Hajrá fog! Lehet, hogy csak az kellett, hogy csatlakozz hozzánk? :wink:
Kíváncsi lennék az építőkockás zongorára. Nem találtam a régión. Ha esetleg eszedbe jut, beteszed a linket vagy megírod, hogy milyen márkájú?

Móni, jaj, tényleg borzasztó ez a játékkipipálás :?
Egyszer elvittem Zsófit egy hete meglévő orrfolyással az orvoshoz, megnézte, de mondta, hogy ilyennel máskor ne menjek, mert még több mindent összeszed a váróban.

Andrisnak boldog névnapot kívánok!

Szép napot!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Itt vagyok,olvasgatok, de zombi vagyok, Márk itt anyuéknál se napközben, se éjjel nem alszik, kész vagyok teljesen, egy hét alatt mi lesz itt még, rá se merek gondolni, remélem otthon visszaáll a rend, mert kezdek befordulni.....
Elromlott a gyerekem, segítség!
este jövök majd.

katicat
Szigetszentmiklós

Kata nagyon sajnálom! Tudom, milyen rossz nem aludni napokig. Kitartás!

Zsuzsi
Vince is törli a polcot, üveget a szekrényen, az ágyat, majd az én arcomat. :roll:

vick
Kép
Kép
ervick

Kata! Kitartás!!! Küldöm a pozitív energiákat!!! Nekem most van bőven, tessék lopni :lol: :lol: :lol:

Mangora

Kép
mangora

:- ) Mangora, tényleg szerezz be új káddugókat a biztonság kedvéért.

Kata, kitartás, lemaradtam - meddig lesztek még anyukádnál? biztos amiatt van, nem lehet, hogy egy fog megint?
Drukkolok a jobb éjszakákért!

Vick, abszolút elhiszem és igazat adok, hogy inkább legyen akaratos, mint sarokban gubbasztó:)

az a gond, hogy magam is elég hisztis vagyok, és nagyon nehezen tudom türelmesen kezelni.
Na de majd kialakul ez idővel.

Én eddig nem tartottam jó ötletnek, hogy pénzt kérjek, de belegondoltam, lehet, hogy több értelme lenne az ilyen kérdésekre azt mondani, hogy itt a gyerek bankszámlaszáma, erre utalja azt az összeget, amit ajándékra szán...
monke

Hahó!

Kicsit elmaradtam, most is csak inkább beköszönök.
Készülnek a karácsonyfa díszek, mennem kell festeni :)

Kata, sajnálom a rossz éjszakákat, szegénykém, remélem azért napközben tudsz pihenni, és a szüleidre hagyni kicsit Márkot. Biztos nem fog a ludas?

Vick, nagy-nagy grat! Hanga wc-ből ivása :wink:
Kitartást a takarításhoz, nem semmi, mennyi tettvágy van benned, én biztos egy pár napig csak lézengenék :oops:

Karácsonyi ajándék, hát igen, tényleg nem egyszerű. Van a geomag-nak piciknek készült mágneses játékai, szerintem tök aranyosak és jópofák, esetleg egy tippnek. Erika, arra a játékra én is kiváncsi lettem :) Zsófid nagyon belejött, nagyon ügyes csaj!

Mangora, két gyerekülés, tényleg, ez az, ami csak ilyenkor derül ki :) Örülök, hogy Marcinak semmi komoly baja! Adsz neki valamilyen immunerősítőt a C vitaminon kívül? Tök jó, hogy Robi is ilyen lelkes :)

Judit, Andrisnak boldog névnapot!

Móni, hát igen, baromi okos a gyerek... :?

Megyek is, szép napot Nektek,
Ági

KépKép
gigilina

hahó,

Nekem is igazából csak egy ötletem van karira: kérni egy nagyobb fürdőlepedőt/törölközőt. Esetleg egy fürdőköntöst. Mivel járunk úszni, ezeknek hasznát vesszük.

Vick, nem semmi lehetett Hanga :D Kitartást a takarításhoz. Nagyon ügyes vagy! Én úgy de úgy utálok takarítani! Szóval csak csodálni tudom, aki ilyen lelkes.

Móni, tényleg okos Dávidka. Ez olyankor is jusson eszedbe amikor éppen hisztizik :wink:

Andrásnak boldog névnapot!

Szegény Kata! Márk esetleg nem alszik el a levegőn séta közben, babakocsiban? Nálunk az szokott beválni. Még ha csak fél órát is.

Ági, hozol majd képeket a fadíszről, amit csinálsz?

Móni, elvileg úgyis van a gyereknek babakötvénye, arra lehet utalni. Arra még adókedvezmény is van (ha már pénz...)

megyek eldőlök.

puszi

Szilvi
huszilvia

Szilvi
A fenének sincs kedve takarítani, lelkes a manó, én nem. De muszáj megcsinálni, mert mostanában csak ott takarítottam, ahol a papok táncolnak.

Ági
Milyen díszek? Mutiiiii!

Valaki kérdezte: Úgy volt, hogy Ricsi dolgozik 23-án, 24-én és 26-án is. Aztán felhívta a főnöke, hogy olyan sok szabadsága van benn, hogy nem tudják hová kiírni, így nem kell mennie sem 23-án, sem 24-én. :D Hurrá! A szilveszter is szabad, még nem tudom, mit kezdünk vele, évek óta nem szilvesztereztünk.

Nem alvók ne figyeljenek! Ma - hosszú idő óta először- aludtam végig az éjszakát. Szinte hihetetlen és olyan jó érzés!

Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Zsuzsi a link:http://www.regiojatek.hu/termek-75822-zongora_epit_kockakkal.html

Erika

KépKép
verka7

Sziasztok,

Erika, köszönöm a linket, megnéztem a játékot, nagyon jól néz ki.

A család férfitagjainak az ajándékaival sokkal nagyobb bajban vagyok egyébként. Ti mti vesztek? Hátha kapok ötletet...

Kata, remélem, jól aludtatok ma. Szerintem is egy fog készülődik, vagy a havat érezte...

Vick, örülök a nyugodt és hosszú éjszakának, nagyon megérdemelted. Jaj, de jó, hogy Ricsi kap szabadságot és együtt lehettek szinte az egész ünnepen :-)

Ági, jól hangzik ez a mágneses játk, főleg, hogy Zsófi imádja a hűtőmágneseket. Vagyis imádta, ezentúl nem játszhat vele. Az egyiknek a hátáról ma reggel eltűnt a mágnesdarab, olyan körömnyi. Mintha lenyelte volna, de nem fuldoklott, nem köhögött, teljesen jókedvű volt. Azért bevittem a sebészetre, csináltak mindenféle röntgent, de nem látszik sehol. Vsz. nem nyelte le. Na, azóta is tiszta lelkifurdalásban ülök itt, hogy egy 1 éves gyerekre se tudok vigyázni...
Azt hiszem, Zsófi is eljutott arra a szintre, hogy mindenhol két lábon akar járni. Az "egész" Madarászt bejárta gyalog. Nagyon kis édes volt.

Na, azt hiszem, megebédelek, mert nem is reggeliztem a nagy izgalmak miatt.

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi

Ez a Zsófi! Nem semmi kislány! nekünk olyan hűtőmágneseink vannak, ami hajlítható és az egész hátulja mágneses, tehát nem külön van odaragasztva. Azt lehet rágni. A Beatles albumok ezek, kissé már meg vannak csócsálva. :)
Nem igaz, hogy nem tudsz rá vigyázni, csak nem lehet a szemed 24 órában rajta. Ne gondold, hogy más állandóan tud figyelni a gyerekére.
Verka tetszik a zongora!
http://www.regiojatek.hu/termek-13275-z ... siraf.html Vince ilyet kapott, csak cica alakút. Nagyon tetszik neki, minden nap előveszi. (Ritka, hogy valami leköti többször is)

vick
Kép
Kép
ervick

Hú, csajok,tegnap minden összejött,azta, még a laptopom aksitöltője is bekrepált,estére kész voltam.
Így a számítógéphez jutásom korlátozva van, öcsém ha nem tanul,játszik a gépén.
Na,megvolt az eslő normális éjszaka és ma napközben is 2.szor aslzik Márk, köszi a pozitív energiákat.
Voltunk kinn szánkózni,trutyi egy idő van,most ónos eső szakad.
Egész jól megy a német öcsémnek,kopp-kopp-kopp.
Holnap d.u elmegyek fodrászhoz,meg shoppingolni kicsit egymagam,péntek d.u meg megyek kozmetikushoz és 16 órától Mikulás jön a helyi pizzériába, anyuval elvisszük Márkot,ha már a pestire nem mehet szegényem.

Zsuzsi, jaj, elhiszem,hogy megijedtél, azta,nem semmi, de nagyon lelkiismeretes anyuka vagy te is,nem a te hibád,az ember nem is gondolná,mi minden juthat egy ilyen picúr szájába, non-stop anyaszolgálat :-)

Vick,gratula,és kitartást az utolsó vizsgához is.

Egész jól állok már ajándékokkal, Márknak van már egy 3 in 1 hintája, mesekönyvei, verdás dudáló-zenélő kisautó, verdás baby mobiltelefon, thomasos pizsamát is fog kapni, az ikea-s mászóalagútat,kismotort, egyenlőre ennyi.
A szülinapi ajándékok nagy részével mit sem törődik, na majd az új évben.
M.-vel én is bajban vagyok,főleg hogy decemberben van a névnapja és szülinapja is, lehet,hogy közös ajándékot veszünk,kéne az étkezőbe ilyen belógos csillárszerűség, a hálószobánkba szőnyeg.
(A nappali szőnyeget anyuéktól kérjük,vagyis a rávaló összeget)
Nagyszülőknek fényképes bögre lesz,sok-sok fénykép és utalvány az általuk kiszemelt szállodába bizonyos értékben.(Remélem sikerül elintéznem.)
Rokongyerkeknek kedvenc mesefigurával bögre (verdák,hannah montana,pókember).
Egyenlőre ennyi az ötlet.

Bocsi,akire nem regaáltam,gondolatban veletek vagyok ám minden nap.
Na,már csak 2 nap apa nélkül.

sok puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Vick,ilyenünk nekünk teknősben van,anyuékhoz leköltöztettem,mert időközben kaptunk egy oroszlánt is,Márk is szereti mindkettőt.

katicat
Szigetszentmiklós

Kata
Vizsgáim mind megvannak, csak 1 eredményt várok még beadandó dolgozatra. :)
Ezt a sok ajándékot mind ti vettétek Márknak? Azta!
Gépet sajnálom, tesónak meg hajrá!
Ricsi éjjel jön haza Egerből, remélem nem lesz gond az úton!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziaszotk !

itt vagyunk mi is , a szülinap jól sikerült, csak apa, és én lebetegedtünk, hulla vagyok az thittem h Máté is de a doki azt mondta h úgy látja jön a foga !!

T az én férjem is éjjel jön haza munkából kész vagyok !
Vick nálatok se lesz semmi baj .. és éppségben hazaérkeznek !

JÓéjt
majd jövök még !

puszika

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Andris nevében is köszönjük a névnapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rá!

Zsuzsi: azóta hogy vagytok? Meglett a mágnes? Petra is nagy mágnesbolond. :) Ő a radiátoron pakolgatja. Eddig még szerencsére nem volt ilyen gond! Remélem nem gondoltad komolyan, hogy nem vagy jó anya! Folyamatosan tényleg nem lehet rajta a szemed!!!!!!! Egyikünkre se mondanám, hogy nem vagyunk jó szülők!!!!

Szilvi: jobbulást Nektek! Szegények, milyen gyakran vagytok betegek!

Ági: képeket kérünk!!!! S a mágneses játék linkjét is.... :) Vagy azt belinkelted? Nem emlékszem..

Móni: én is elég hisztis tudok lenni, ezért néha nekem is elég nehéz higgadtnak maradnom! Jah! Petra néha még mindig üti magát. Leginkább akkor, amikor olyat csinál, amit tudja, hogy nem szabad és úgyis rászólnék, de megcsinálja. Pl.: kiment a konyhába tegnap, hallottam, hogy kihúzza a fiókot. Kiszóltam neki, hogy mit csinál. Erre bejön, megáll úgy, hogy lássam, s arcon üti magát..... ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Megpróbálok nem tudomást venni róla!

Vera: gratula Nektek!

Huszilvi: azt a laptopot az Auchanban vette anyum. Ha jól emlékszem 3000 ft körül volt. Színeket, állatokat és formákat tanít, na meg zenél. Mi si azért gondoltuk, mert mindig ráugrik a miénkre!

Vick: remélem, hogy Ricsi rendben hazaér!!!! S Szilvi ugyanez vonatkozik Rátok is!

Jó éjt Nektek!

Puszi

Judit

Kép
petra09

Sziasztok,

Csak egy gyors helyzetjelentés: meglett a mágnesrész, a hűtő alól szedte ki M. este :-) :oops:
Utólag megnézve jó nagy darab, szóval azt tuti nem lehet lenyelni.
A kórházban is az volt az első, hogy megkérdezték, biztosan lenyelte? Mondtam, hogy nem, azt nem láttam, de nem találom sehol.
Mondták, hogy a lényeg, hogy elemet ne nyeljen a gyerek, mert az felrobbanhat, egyébként nem kell aggódni, ami bement, az ki is jön.
Köszönöm mindenkinek a pozitív hozzászólást, aranyosak vagytok.

Ma ünnepélyesen eltettem azt a pár maradék hűtőmágnest, aminek a hátán volt kis mágnesdarab, csak azok maradtak, amik olyan egybemágnesek, amin a borítás miatt nem is látszik a mágnes. Na, ezt jól leírtam, de biztosan értitek.

Remélem, mindenki épségben hazaért az ónosesőben.

Kata, ügyes vagy az ajándékbeszerzéssel!
Jó kikapcsolódást!
Nagyon szorítunk az Öcsédnek, hogy a sok munka meghozza a gyümölcsét. Ez most írásban lesz, ugye?

Móni, Judit, sajnos néha nálam is elszakad a cérna :oops:

Judit, sajnálom Petrát, reméljük, hogy gyorsan kinövi, elfelejti.
Hasonlít a laptop ahhoz, amit belinkeltem?
Hétvégén jó lenne eljutni Tescoba, Auchanba szétnézni ajándék ügyben.

Sziszi, jobbulást Nektek!

M. névnapjára vsz. egy sapkát és egy üveg whiskeyt kap.

Jó éjt mindenkinek!
(Nekem még tart a 2. műszak, kicsit dolgozom.)

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!

Zsuzsi, jaj, sajnálom a történteket, mármint gondolom nagyon megijedtél! Örülök, hogy nem lett gond, és tényleg nem vagy rossz anya, egyszerűen nem lehet kivédeni mindent. Így is minden idegszálunkat lekötik.
Egyszer Bene a kulcstartómon lévő figurát szedte szét, ami nagyobb fagyöngyökből állt, én már csak azt láttam, hogy az utolsó van csak a madzagon... hát mondanom sem kell, rögtön kikutattam a száját (jól meg is harapdálta az ujjaimat...), egyszer megpróbáltam megöklendeztetni, de semmi, aztán alaposan szétnéztem, és a kanapé alatt az összes huányzó gyöngy megvolt... de az a két perc... hát nem kívánom senkinek.
A hűtőmágnes meg menő játék, nálunk még a pénztárcám kiberhelése a kedvenc :) Ami itthon nem gáz, aprót kiveszi belőle és egyesével ideadja, kis ügyes, de amikor a boltban fizetek és meglátja nálam, rögtön raplit csap érte, hogy adjam oda. Tegnap csináltam neki egy sajátot, régi kártyákkal (lejárt személyi, bankkártya, stb.), a régi pénztárcámba, hát az bezzeg nem érdekes. Nem lehet őket lóvá tenni :) Ezért mondjuk én nem nagyon hiszek a gyerek-laptopban, mobiltelefonban, mert az ugyanolyan, mint a többi játék, és a felnőtt még naná, hogy izgalmasabb, mert anya is azzal játszik. Szóval egy zenélő játéknak persze tökéletesen megteszi, de ettől még a rendes ugyanúgy fogja érdekelni szerintem :wink:

Zsuzsi, azért ne dolgozz sokat, kitartást!

Vick, szuper, hogy ilyen jó éjszakátok volt!!! Murphy huss-huss messzire!!!!
Az is nagyon jó, hogy Ricsinek adtak szabit! Örülök neki nagyon :)

Szilvi, járáshoz nagy-nagy grat!!! Hajrá Csabi :)
Bécsi vásárlásért meg nagyon :@:@, remélem élvezted a napot helyettünk is :)

Sziszi, jobbulást Nektek!!! Foghoz hajrá Mátédnak!

Kata, örülök, hogy kicsit rendeződött az alvás, és hogy van lehetőséged egy kicsit kényeztetésre, élvezd ki helyettünk is!!! Azta, mennyi játék Márknak, remélem ezeknek már nagyobb sikere lesz, mint a szülinapiaknak!

Judit, kicsi Petra, jaj, ezt olyan rossz lehet látni :( Remélem én is, hogy nemsokára elfelejti ezt a dolgot :(

Mágneses játék itt: http://www.jatekmakettcentrum.hu/aruhaz ... -Farm.html
http://www.jatekmakettcentrum.hu/aruhaz ... -Farm.html

Hozok képet majd a díszekről ígérem, most már nincs energiám lefényképezni...
Jóéjt mindenkinek!

Ági

KépKép
gigilina

Rosszul linkelte be, de ha kimásoljátok, úgy megjelenik :)

KépKép
gigilina

Help!
Sziasztok, bocsi, de most csak ezért jöttem:
Pocahontas barbiet kell szereznem és égen-földön nincs. A tesz-veszen licitálunk egy bűnrondára, de más nincs. Már hónapok óta keresem és Blani mondogatja, hogy a Miku biztos elhozza neki. Ha láttok valahol (lehet használt is) légyszi üzenjetek.

Köszi szépen előre is, mindenkinek.

Esténként szoktalak titeket olvasni, de aztán fáradt vagyok írni. Azért tudjátok, hogy itt vagyok veletek :)
Ja, és sajna nem tudunk menni 15-én, mert az ovis ünnepség is akkor van, és Blaninak fontos, de szívesen várunk közületek bárkit, aki szeretne meglátogatni.
Puszi mindenkinek,
R
R

Kép
Kép
34372

Sziasztok,

Kicsit megint elmaradtam. Z. tegnap államvizsgázott (4-es lett), nem voltam gépközelben.
Remélem, se Ricsinek, se Szilvi párjának (nem tudom, hogy hívják, ciki) nem esett baja a rémes időben!

Szilvi, Jobbulást Nektek!

Vick, most az egyszer szóba állok veled annak ellenére, hogy jól aludtál:) megérdemelted.
Vizsgákhoz megintcsak gratula, és nagyon jó, hogy együtt lehettek karácsonykor!
Belegondoltam, hogy nekem hány gyerek kellene ahhoz, hogy mindennap porszívózzak...
:oops: gyűlölök.

Zsuzsi, de jó, hogy nem lett gond a mágnessel... tényleg ne okold magad, minimum 2 fej kellene ahhoz, hogy Zsófi minden mozdulatát szemmel tudd tartani.

mióta láttam Dávidot elnyelni a cumit, én azt hiszem, sokkal nagyobb tárgyakat is képesek lenyelni, mint gondolnánk:)
Elem:( D. mindig a távirányítóval játszik, jobban fogok figyelni, nehogy kibelezze. Tegnap a mosógépben találtuk meg:)

Ági, zseniális ötlet a "saját" pénztárca. Kár, hogy nem jött be Benének:)

Kata, öcsédre sokat gondolunk, ha még otthon vagy, és a nagymamád is "kapható", légyszi kérd el a gyümölcskenyér-receptet!
Tényleg jó sok ajándék, remélem, tetszeni fog Márknak:) az a mászóalagút nagyon szuper szerintem.

Judit, arccsapkodás:(

Hisztivel kapcs. köszönöm a sok megértő hozzászólást, büszkén jelenthetem, hogy tegnap óta toporzékol is:) úgy igazán, lábbal.

Szép napot!
Móni
monke

Na, akkor már lopok magamnak pár percet, ha már itt vagyok.
Zsuzsi, szerencsére akkor megnyugodhattok mágnes ügyben. Szerintem mindannyian tudjuk milyen érzés lehet, vagy aki még nem, az is készüljön. Bibi is sokszor sokkol azzal, hogy miket vesz a szájába. A hűtőmágneseket Blani már eldolgozta az utolsó darabig, de azért akad még elég más. A múltkor unta, hogy telefonálok, jött ment körülöttem, majd elém állt, hogy lássam, és kiköpött egy hullámcsatot. El is érte a célját, mert azonnal letettem a telót, fogalmam sincs, honnan szedte a csatot.

Judit, szerintem is kinövi ezt Petra. Lehet, hogy tetszett neki az arckifejezésed amikor először csinálta és most azért ismételgeti. Bibi legalábbis azért vesz apró dolgokat a szájába, mert látta a reakciómat.

Kata drága, szépülj! Jó pihizést nektek!

Hát, csak ennyi fért bele...
34372

Reni
Biztosat nem tudok,de a Müllerben kb. 80 darab különböző Barbiet láttam, vagy esetleg Regioban? Bambini játékbolt?

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Reni, jól feladta Neked Blani a leckét! Ha látok, találok valahol ilyet, írok SOS.
Blani jól felhívta magára a figyelmedet. :shock: Milyen okos kislány!

Móni, Gratulálok Z-nak, nagyon ügyes!
Dávid is "ügyes" ezzel a toporzékolással.
Elem :-(
Sziszi férje Tamás?

Ági, hú, elhiszem, hogy Te is rosszul lettél, amikor eltüntek a fagolyók.
Jó ötlet a pénztárca, de valóban csak az igazi kell nekik mindenből.
Zsófinak több mobilja van, azok is érdekesek, de ha azt meglátja, amelyiken telefonálunk, az kell, de csak amíg nincs lezárva a billentyűzár. A M-é szétcsúsztatható, azt midig hozza, hogy nyissuk szét, úgy magában nem kell.

Köszönöm még egyszer mindenkinek a bátorítást, aranyosak vagytok. Ez van, az Anyaság 101%-ot igényel.

Na, ma megint rossz éjszakánk volt, másfél órát kínlódott-sírt ébren Zsófi. Végül csináltam neki egy adag babatejet, azt megitta és visszaaludt. Ezek szerint hajnali 3-kor éhes volt. :roll:

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

ZSuzsi
Ma már Vince is kelt éjjel 2-szer is enni. Megissza a tápszert és visszaalszik, bár most köhögő rohamot kapott éjjel, de nem tudtam vele mit csinálni, csak ringattam kicsit és letettem. Aztán nagy nehezen elaludt. Ma megint zombi vagyok. Hát ilyen ez.

Reggel nem esett, most persze megint szakad, csak mert egyedül vagyok és menni kell a lányokért. :evil: ( Ricsi temetésen Szalka mellett)

Takarítással úgy állok, hogy 2 szobán kívül a többi kész. Ez jelent a csempe tisztítástól kezdve mindent!

Lassan megyek a lányokért, addig még kis rendrakás, ha hagyja Vince. :)
Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

csak nagyon gyorsan jövök. Ma voltunk az egy éves státuszon. 78cm(némileg kifliben, mert ellenkezett), 10050, 46cm fej és 47cm mellkas. S az ő álláspontja: jaj ne bohóckodjon már tápszerrel! Ihat nyugodtan tejet, enni eheti azt amit mi, úgy ahogy mi. S mikor a tejpépre kérdeztem, visszakérdezett: miért akar azt adni, mikor ehet tejbegrízt.

Szóval ő ezen az állásponton van. Kérdeztem tőle, hogy esetleg multivitamint adjak-e neki? Azt mondta erre is, hogy ő nem hisz benne, szerinte nem kell, ha eszi a gyümölcsöt.

S voltunk szemészeten is. Még amikor a könnyezés miatt voltunk, akkor hívtak vissza egy éves korba minket. Nah, ez a szemvizsgálatosdi nem jött be neki. Ezután voltunk a dokinál, s oltást is kapott. :( AKkor már igazából minden mindegy volt neki, annyira fáradt volt......

Hozok majd képeket, mert a manótornán télapó ünnepség volt. ANnyira édes volt, halál komolyan figyelt rá, meg a nyakát is behúzta, mikor arról volt szó, hogy milyen akaratos. Jah! Valaki kérdezte valamikor a tornát. Ez nem baba-mama torna, hanem csak nek9k van. A Ringatóra hasonlít de több mozgással és kevesebb résztvevővel. Este hozok képet a laptopról is.

Szép napot Nektek!

Puszi

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!

Én is itt vagyok!
Az eltűnésem oka, hogy elég mozgalmas napok állnak mögöttem, meg ráadásul még tegnap vidéken is voltam munka ügyben, csak ma reggel jöttem haza!
A történések úgy kezdődtek, hogy kedden délután, mikor mentem Marciért az autó lerobbant... Kigyulladt a töltés lámpa és leállt a szervó kormány... Hívtam egyből a szerelőt, aki nem nyugtatott meg, mert mondta, hogy csak remélhetem, hogy még hazaérek az autóval, maradt benne annyi szufla, ugyanis nincs töltés... Gyorsan elrobogtam Marciért és parázva elindultam haza! Persze Robit nem tudtam elérni, hogy megkérdezzem, hogy mikor jön hazafelé, meg tudjuk-e várni, nehogy útközben valahol ottmaradjunk az út szélén, de persze lehalkítva felejtette a telefonját, így nem hallotta, hogy keresem (miatta is aggódtam, hogy mi van már...). De szerencsére rendben hazaértünk, este meg elvittük még a szerelőhöz az autót, kiderült, hogy nem egy napos a javítás, így ott kell hagyni az autót, én meg ugye szerda reggel mentem volna vidékre! Még este szervezkedtem, hogy valamelyik kollégám jöjjön el értem és vigyen, legyen fuvarom... Nem volt egyszerű :lol: Reggel meg szakadó hóesésben mentünk Siófokra... mire odaértünk elkezdett esni az ónos eső is... Ja, és ugye Marci maradt Robira, olyannyira, hogy mivel csak ma este tudunk az autóért menni, így még ma is ő hozza haza! Most indult el érte... Szar ez a nagy távolság itt Érden, hogy autó nélkül nem lehet mozdulni sem...
Na, rövid ennyi rólunk :roll:

Zsuzsi! Egy percig se gondolt tényleg, hogy rossz anya lennél!!!Szerencsére meglett a mágnes és inkább vidd fölöslegesen Zsófit a dokihoz, mint hogy baj legyen...

Ági! Várjuk a képeket a díszekről :wink:

Vick! Akkor nem szorgos kismanó vagy, eltökélt :lol: (a takarítással)! Szuper, hogy együtt tudjátok tölteni a karácsonyt és a szilvesztert is!!! Hajrá!

Judit, sajnálom, hogy Petra még mindig csinálja a csapkodást! Orvosod véleménye kb uaz, mint az én védőnőmé akkor! Tényleg mindenki mást mond... Nem semmi mennyit gyötörték szegény lányt ma! Nem csodálom, hogy kipurcant szegény :roll:

Móni! Kitartás a toporzékoláshoz!!! És gratula Zolinak a vizsgához!!! :P

Kata! Remélem a szépüléssel fel tudsz majd kicsit töltődni, még ha az alvás annyira nem is megy jól... De jó, hogy lesz ott is Miku :)

Szilvi! Jobbulást nektek! Most valahogy én sem tudok kilábalni ebből a náthából, már megint érzem, hogy kapar a torkom (bár ez lehet, hogy a tegnap esti pálinkázás hatása inkább :D:D:D) Remélem Máté foga is kibújik végre!!!

Mi holnap délelőtt megyünk Marcival a Heim Pálba kardiológiára, kontrollra! Még nem nőtte ki a szívzörejét és járnunk kell ellenőrzésre! Délután meg megyünk be a munkahelyemre, jön a céges mikulás! Kíváncsi vagyok Marci mit fog szólni, mert mostanában a férfiaktól nagyon meg tud ijedni... :shock: Meglát egyet és sírva fakad...

Ma itthon jégtelenítettem a kocsifeljárónkat, ellapátoltam a havat, mivel holnap zöldhulladékot szállítanak, így kihordtam egy csomó bezacskózott falevelet meg gallyakat... egész délután kint voltam és jól lefáradtam, most meg várom haza a kicsi családot :) Csinálok nekik valami fincsi vacsit, utána meg irány az autóért a szerelőhöz!

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

S akkor az igért képek:

Kép

Kép

S egy kis hangulatcsináló:

Kép

Jó éjt Nektek!

Judit

Kép
petra09

sziasztok !

gyors bekuk , mert hulla vok, nátha eléggé kiveszi minden erőmet.. fáj a fejem ezerrel, Fog még sehol, M is kicsit taknyi lett , de láza nincs , de baromi nyügi, alig alszunk sokszor felsír, azt se tudom h hol vagyok ilyenkor, én se vok a toppon !

Judit, sajnos a sogornőméknél két gyerek van egyik suliba jár, a másik oviba, általában váltják egymást betegségben, igy nagyonbb az esélye a betegségenk mert szinte minden nap találkozunk velük ! és szombaton a szülinapi bulin itt az ovis.. takynisan, úgy hogy sztem tőle kaptuk el, M meg remélem h a foga miatt van a gigszer, kivi leszek mikor jön ki !

Igen a férjem Tamás ! Haza ért éppségben tegnap ! :D

Na ennyit bírtam a gép előtt lenni majd jövök bővebben ígérem !

jóéjt !

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

hahó,

Reni, szerintem nézd meg az osztrák e-bayen. ebay.at. Ott még láttam. És onnan még talán meg is jön időben.

puszi

Szilvi

Nagyon édes Petra a piros sapkában.

Megyek mert közben főzök :lol:
huszilvia

És uuups, szegény Fleur-ról tegnap megfeledkeztünk:

Utólag is nagyon-nagyon boldog névnapot neked!

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?