Leone
Mi minden nap fürdetünk az esti szopi előtt (kb. 7-kor). Ilyenkor az éhesebbel kezdjük, addig a másik fekszik az ágyában és megy a zenélő forgó
Utánna a tiszta babát fektetjük a forgó alá, és a másikat fürdetjük. Sajnos 2 emberes meló, mert ugye a kiskádat hozni a fürdő vízzel, cserélni a vizet a másik babának, pelusozni, öltöztetni stb. Ráadásul a 2. fürdetés már zeneszóval megy, mert a tiszta baba éhes és üvölt.
Mától megpróbáljuk az egyszerre fürdetést, a párom fürdeti az egyiket, én a másikat. Szerencsére elég nagy a pelenkázó, elférünk. Azért elég cirkuszos volt eleinte a fürdés, mert mi meztelen súlyt is mérünk mindig, mert a párom diagrammot készít a súlygyarapodásukról
A gyerekorvos seggreült amikor meglátta.
Orsi
Nálunk is be szoktak aludni szopi közben. Először jön az áll alatti simizés, fül mögötti csiklandozás, és fejdörzsölés. Ha ez nem hatásos, akkor jön a durvább módszer. Egy üveg asztal előtt etetek a nappaliban egyszerre. Megfogom az alvó gyerkőcöt, és egy pelusra a kemény üveg asztalra fektetem. Na erre mindig felébred.
Remélem gyámügyes nem olvassa a topikot.
Alena
Milyen súllyal hoztátok ki Zétit ? A mieink eleinte itthon max 60 gr-ot ettek, de még mindig előfordul, hogy csak 80-at esznek egy etetésnél. Ha nagyon éhesek bemegy a 120 gr, de átlagban 100 gr-ot esznek, és Ők már 1 hónaposak. Olivér 3780 gr, Samu 3680 gr. (tegnapi pucér súly
)
Te mikor etetsz cumisüvegből ? Tudsz fejni ? Én sajnos nem tudok semmit fejni, így a mieink állandóan ciciznek, éjjel-nappal. Sajnos ha elmegyünk valahova akkor is úgy nézünk ki mint a sátorosok, mert visszük a szopispárnát, mert mindenhol szoptatnom kell. Ez eléggé behatárolja a programok körét. Max. a szülőkhöz tudunk menni látogatni.
U..i: Mellékelek egy képet a kölkökről.
Kék rugi Olivér, zöld Samu.