Jó reggelt!
Hibernia:köszi a hónap köszöntést
Nadina:Tök jó,hogy te is tudsz majd többet lenni
Tényleg eléggé halódik a topik
REmélem nem ismétlődik meg még egyszer
Köszi a köszöntést
Be is lesz fogva házimunkára a Balu
De amilyen kis izgága,kis minden lébrn kanál lesz,tuti mindig láb alatt lesz
De nem bánom
Neked mennyit alszik Gréti?Balu kezd beállni egy délelőtti és egy délutáni alvásra.A kettő általábaan 2 és fél 3 óra szokott lenni,váltakozó felbontásba.(tegnap pl kétszer aludt 1 és negyed órát). Én reszelve még most sem adok neki dolgokat
Egyszerűen öklendezik tőle.Én mindent pürésítek.Turmix-al olyanra mint az üveges kaják.Kérdeztem a védőnőt is.Azt mondta nem baj,majd ha lehet neki kenyérhéjat,babapiskótát,akkor majd rá fog érezni a darabos kaják ízére,addig meg ne erőltessem,nehogy megutálja a kanalas evést.Én Balunak először tök felhígítottam,mintha tejcsi/tápi lenne,aztán egyre sűrűbbre csináltam neki,aztán azóta pürét eszik (kb 1 hét volt a rászoktatás) .Majd egy hónap múlva elkezdem a darabos kajákat is ismertetni vele.Esetleg így próbálkozz.Vagy süsd meg az almát sötőben.Megpucolod,félbevágod,kiszeded a magházat,alufóliába becsomagol 200 fokos sütő kb 10-15 percre.Sokkal másabb íze lesz.Vagy párold meg.Én először ezekkel próbálnám meg,aztán ha így sem kell neki akkor esetleg ízesíteni egy picikét.Nadi akár hozzánk is eljöhetnétek,nem vagyunk túl messze
De én is benne lennék egy taliba a többiekkel is,csak kellene egy jó hely.Hát szerintem a csomag tépkedés tetszeni fog Grétinek
Még ha nem is fogja érteni,akkor is csináltok képet,és majd megmutatjátok neki
Én Mikulással is így vagyok,kitesszük a cipőcskéjét,reggel meg mutatjuk mit hoz a Mikulás
))) Sok fotó,aztán majd megmutizom neki
Egy ajcsiötlet nagyszülőknek:esetleg lenyomatot lehet készíteni a lábáról meg a kezecskéjéről
Sólisztgyurmát kell csinálni,aztán kiszárítani a lenyomatot
Meg persze naptárat is lehet csinálni
Orsi:nálunk a fa egy asztalkán lesz,mert tuti nekimenne Balu
Már mindenhova mászva közlekedik
Plusz kikötjük a fát,nehogy valahogy magára borítsa.Na meg azért tessszük magasra majd,Balu a ruhaszárítót is lepakolja,akkor mit csinálna a fával?
Még két kérdés:
1,Ha felmosok a szobába flóraszeptes vízzel,és megszáradt és Balu végignyalja attól nem lesz baja?
2,hogy értessem meg vele hogy ne mászzon a konvektorhoz?Az ok,ha nem megy és odamegy,de akkor érdekli legjobban amikor bekapcsol,mivel látványkonvektorunk van.És félek hogy meg fogja égetni a kezét
Mi egyébként nagyon jól aludtunk.Balu tegnap elaludt negyed 9kor,kétszer cumi miatt felsírt,aztán 3/4 7kor evett és végül fél 10kor kelt
Több mint 13 órát aludt
Amikor eszik,akkor is alszik,ki sem veszem az ágyból,félálomba van,és mire végez már tök mélyen alszik.Mi lelhette hogy enyit aludt?
Apu jön 11re,viszem be a melóhelyre,végre megint lesz kocsiiiii!
Úgyhogy megyek is készülődni.Még a hajam sincs kiegyenesítve
Puszi,majd még jövök.