Szép napot!
Sajna szombaton már nem tudtam folytatni, ill. befejezni a hsz-omat, de most van egy kis időm… talán
Eclipse, tudod mit csinálok? Kaja közben finoman masszírozom a pociját a vastagbél irányában… ez most tetszett neki és nem volt üvöltés kaja közben!
Input-output pont ez van nálunk is!!!
Fősuli: huhh, kitartás! Még szép h. hiányzott a kicsilány!
Hogy tudtok úgy aludni, h. rajtatok van a baba????
Vki árulja már el nekem! Totál hanyatt fekszetek v. félig ültök? Nekem fáj a mellem, ha ráteszem
Ebba drága ne sírj, mert akkor Janka is fog, az tuti! Bár néha nálam is elszakad a cérna…
Espumisant szopi után „kell”, de nálunk nem vált be, amúgy meg tök ugyanaz, mint az Infacol, csak mással ízesítve! Mi most még a Gripe Watert kipróbáljuk, ill. írt a dokinő Papeverines görcsoldót, de azt csak néha adom, inkább próbálok természetes módszerekkel segíteni, és csak végső esetben jön a gyógyszertári koktél!
Jaaaa és nagyon helyesek vagytok!!!!
Gyönyörű Jankóca!!!
Kriszta, a hasra fektetés nálunk is bejött, csak eddig mindig sírt miatta, viszont most már rájött, h. úgy nem fáj annyira a poci!
Zsófi, bakker remélem, már szülsz!!! Vagy inkább már a kezedben tartod Esztit!
Gigi, én orrszívást még nem mertem, de ahogy tüsszent, ki is jön ált. a cuccos (nem látványosan, csak utána már nem látom a taksit, bubeszt, cicakakit… ahogy tetszik
)
Rabbe, Zorka is durván gyarapszik: a hazahozott súlyhoz képest 4 hét alatt 1300 gramm plusz!
Ti is ügyesek vagytok!
Patrik nagyon szép nagyfiú!!!
Berni!!! Hatalmas Gratuládé Bencéhez!
Mi is Nagy-ok vagyunk
Szerintem úgy csináld a mellszívást, h. azt fejd le, amiből evett! És nem kell csutra, csak h., laza legyen, ne feszüljön! Ha mindig totál leszívod túltermelődhet és lehet, annyit még nem eszik! Ja és neked meg van bőven… szóval nem kell még több!
Én egyszerre 1 mellből szoptatok és először nekem is csomós volt, ez normális, ne izgulj!!!
Aranyoska, végre!!!
Óóóó te szegény, akkor nem egyszerű az élet nálatok sem, de egyre jobb lesz, meglátod… ezzel nyugtatom magamat is
Ja és nagyon szép Rebeka baba!!!!
Dorka, köszi, Agárdon voltunk anyuméknál, de persze nem sokáig tudtunk maradni, mert nem akart enni, mellszívót nem vittem, mellem meg durranni készült
Örülök, h. Luca babával minden okés!!!
Tatjana, látod, csak megindult a tejci!!! Nagyon szuper, ügyes vagy!
Amida, nekünk 1-es Libero már kicsi, úh. köv. mérettel próbálkozunk, hiszen már majdnem 4 kg-os Zorcsi!
Nem folyt ki, csak egyszer kaki, de már túl szorosnak érzem/látom!
Vaya, Noni is kis zsarnok? Kitartás!
Eleinte mindenki: „olyan ügyes a babánk, csak eszik, alszik…” Most meg alig van, aki ezt írja
Májki, Adél is csudaszéééép!!! Már nem annyira hasonlít Zorkára, de tündéri (mindkettő)!
Eta, mennyi köményes teát adtál Gizusnak és mikor, hogy, minden részlet érdekel!
Nálunk sem mindig örül a fürcsinek, főleg ha éhes akkor nem