Sziasztok!
Melinda!Dávidkának mihamarabbi gyógyulást!!!!!!++++++++
Szegénykém...Biztos fáj is neki....Egyem meg....
Megjártam a fogorvost.Elkezdték gyökérkezelni a fogamat,majd korona kell rá.Fájni nem fáj.Nyitva hagyták,nem tettek bele ideiglenes tömést még meg semmit,nehogy begyulladjon (pont hétvégére).Hétfőn megyek,akkor is csak tisztogatják...Karácsonyig kész sem leszek a doki szerint.Azt mondja,előbb ürüljön ki...
A foggyökér volt elhalva,és elég nagy darab tört le a fogamból,be is gyulladhatott volna.Fájni nem fáj.
Gondoltam leugrok reggel dokihoz,mert az egyik fülem elkezdett fájni (gondolom a nátha miatt).,meg a torokfájásom-orrdugulásom miatt.De így nem megyek.Nem ám antibiotikumot kapok,aztán a fogászati kezelésbe esetleg bezavar.A fülemre itthon találtam a gyerekek homeopátiájából gyogyót,amitől jobb lett.
Meg kaptam a szülinapomra infralámpát,használjuk (apával).Gondolom ártani nem árt.
Zsuzsi!Te az infrát a Biusnál akkor használtad,mikor aludt?Mennyire lehet gyerekeket infrázni?Háziorvos javasolta?Mennyi ideig használod nála?
Rájöttem egy új fegyelmezési módszerre tegnap.Milán köztünk akart elaludni,nem lehetett bírni velük este.Apa is beteg,én is,nem is volt türelmünk velük.Pedig még azt sem lehetett mondani,hogy sokáig aludtak.Mikor kitaláltam:A MIKULÁS MINDENT LÁT,ÉS AKI NEM ALSZIK SZÉPEN AZ ÁGYÁBAN,AHHOZ NEM JÖN!!!!Milán persze be volt ronyózva.Jázmint nagyon nem ijesztettem meg.De Mivel a nagytesó elaludt,így ő is kénytelen volt.Nem volt partnere az éjjeli bulihoz.(Megjegyzem ez már 10-kor történt
.)
Jázminkának mostani szokása,ha mondunk neki valamit (nem csak a család,akárki),nagyokosan bólogat!
Sokszor azt sem tudja miről van szó
.Van amikor hozzáteszi,hogy igen....És elkezdte mindenre kérdezni,hogy miért.Milán is most kezdte,de a Jázminnak ez még korai szerintem.Rohamtempóban fejlődik.Verseket szaval,dalolgat.Ha valami nem jut eszébe,kidúdolja a hiányzó sort.Persze nem tisztán érthetően szaval.És sokszor meg is hajol,amit fogalmam sincs honnan szedett.
Azt hiszem ezzel a lánnyal még lesz probléma.Vetkőzéséről leszokott,bár sokszor kiabálja,hogy nem pelust,bugyit.Használja a bilit,ki is önti a vécébe.De nem szobatiszta.Gyakran van pelusa.(Főleg most,hogy beteg.)Öltözni ügyesebben öltözik,mint a Milán.
Megyek,mert apának készítek melóba friss teát,meglepet reggelivel (csak szendvics
) is.Meg összekészítem az ebédjét.
Szép napot mindenkinek,kellemes ébredezést,még jövök napközben és remélem mindenki ír pár sort!
Edit