Sziasztok!
Tudom, igazatok van, és nem szabadott volna mindent egy napba zsúfolnom, ez most így jött ki. Most viszont pihenek. A lányokat letettük aludni(egyik 4,5 éves, másik 2,5éves), fiúk elmentek a Dechatlonba, engem pedig ágyba parancsoltak és kaptam egy laptopot netezni.
Beze! Nektek tényleg már csak pár hét és 4tagú a család hivatalosan is. Remélem, a Karácsonyt már otthon töltheted. Tényleg, Lexit hogy oldod meg, amíg kórházban leszel. Ő elvan nélküled, sorolod már neki, hogy hamarosan be kell feküdnöd? Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Kati! A hortobágyi húsos palit mi is szeretjük. Én babazenét hallgatok minden nap a babócámmal, annyira szeretem, remélem, Ő is.
Meg minden este felhúzom neki a zsiráfot, amit a DM-ben vettem. Én is imádom ezt a kis manót, olyan édes mozgásokat csinál, de néha már fáj is, ahogy fészkelődik.
Dike! Biztosan nincs semmi baj! De nyugodtan hívd fel a dokidat, vagy menj be az ügyeletre, ha az megnyugtat. Nikának igaza van, amíg vért nem látsz(márpedig nem fogsz!), addig nincs baj. Pihenj! Szigorú fekvés!
Nika! Jaj, de irigy vagyok, elsősorban amiatt az írtó helyes kis pasi miatt, aki a fiacskád!
Én is vártam a havat. Mondjuk útközben Solttól felfelé mindenhol van hó.
Csillag! Gyönyörű lehetett nálatok a reggel, nem csináltál képet róla? Katinak igaza lehet, Gergő nem akar kimaradni semmiből!
Mia! Örülök, hogy minden ok! Látod, mi megmondtuk, hogy nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.
Mona! Köszi Neked is az aggódást! Igen, ma este hazamegyünk.
Szép hétvégét Mindenkinek!