Kissedi!
Remélem, napról napra erősebb lesz apukád! Neked is gyógyulást!
Beze!
Még egy hét a vérvételig. A nagy töretlen lelkesedésem alábbhagyott, azért persze még mindig hiszek benne, hogy sikerülni fog, és sikerülnie kell, de valahogy emlékszem, hogy áprilisban minden nap rácsodálkoztam, hogy milyen szép minden, teljesen más szemmel néztem a világot. Persze a tavasz több csodálnivalót ígér, mint ez a zimankó, de hiányzik egy kicsit az a lelkiállapot.
Agassi!
Köszi.
Nem is tudom, minek drukkoljak, hogy derüljön ki valami nálad, vagy ne?
Édesek lehetnek a kicsik a Mikulás várásban!
Linácska!
Nem semmi, hogy már egy hete nem javul Levi füle. Remélem ez a másik antibiotikum hatni fog végre. Küldöm a gyógypuszikat!
A lombiknál mindig elcsúszik a tesztelés ideje is, meg a terhesség heteit sem az utolsó mensitől számolják, hanem a visszaültetés előtt két héttel keződik elvileg. Amikor elkezdtem írni, hogy hány napos, hetes terhes vagyok, azok még nem végleges adatok voltak...
Áprilisban pont egybeesett a mensi alapján és a beülti alapján kalkulált terhességi hét, most elcsúsztunk,
így 3 hetes 1 napos terhes vagyok jelenleg. Így mégiscsak november 5-vel indul a terhességem, ahogy azt Lucuzs mondta!
Mimi!
Örülök, hogy jelentkeztél! Már meg is volt az inszem! Ez szuper, drukkolok! Kell most szedned valamilyen gyógyszert, vagy a természetre bízzák, hogy minden rendben legyen? Nekem az első 3 inszemnél semmit sem adtak, azért kérdezem.
Sajnálom, hogy beparáztatásként élted meg, amit Bikfy írt, az biztos, hogy jót akart, és a saját felesleges köreitől akart megóvni téged. Az biztos, hogy mi itt nem vagyunk orvosok, csak többen találkoztunk már hozzá nem értő orvosokkal. Bízom benne, hogy jó kezekben vagy!
Babicsek!
Hogy sikerült a szalagavató?
Lucuzs!
Remélem jól alakulnak a dolgaitok és szuper lesz a Bogi-szülinap!
Vius!
Hol maradnak a képek a második-első szülinapról?
Lányok!
A héten itthonról dolgozok, és sütök, főzök minden nap valamit magamnak. Tegnap és tegnapelőtt is kellett vöröshagyma hozzá, és mindkét nap megpucoltam egy-egy ikerhagymát! Nem tudom, ez milyen gyakori, de én jelnek vettem!
Ma beszéltem a babácskákkal, hogy csodás, befogadó méhhel állnak szemben, legyenek kedvesek kapaszkodni!
Most megint kicsit görcsölgetett a hasam, de nem tudom eldönteni, hogy mi az oka, csak remélni tudom, hogy a babácskák, tőlük bármit szívesen veszek. Na, megyek is gyorsan, fújok nekik egy kis bubit!