sziasztok lányok!
még mindig itthonról... :S sajnos az első hópelyhek egyelőre nem hoztak nálunk nagy eseményeket, leszámítva, hogy ma reggel megint találkoztam nyákdugó darabokkal... gondolom, hogy történik valami, csak lassan, és kíméletesen!
Vikoo, örülök, hogy végül csakis magadra hallgatsz! ráérsz nevelgetni később is Boldit, állítólag 8 hónapos korukig nem lehet elkényeztetni a babákat!
de tudod, ahány ház, annyi szokás. csak az a fura, hogy a gyerekorvos, meg a védőnő mitől ilyen okosak!? mert van 1, akár 2, vagy több gyerekük!? pont nekik kellene az újdonsült anyucit nyugtatni, és terelgetni, nem pedig kétségek közé taszítani... és persze mindenkinek van egy jó ötlete, és egy bevállt tippje, csak az a baj, hogy a gyereke nem ugyanolyan, mint Boldi (vagyis, szerencse!), így nem feltétlen fog működni a Ti esetetekben... de nem baj! ettől szép az anyaság, hogy mindig magunknak kell rájönnünk, hogy mi is a legjobb a babánknak! persze lehet ötletelni, meg kell is, csak mondom, ha valakinél, valami beválik, az nem biztos, hogy rátok/ránk is igaz lesz!
Vivi, sajnálom a rossz éjszakákat! hidd el, javulni fog ez, és egyik napról a másikra biztosan minden rendeződni fog! ne keseredj el túlzottan!
Krisztina, nem tudom, hogy gratuláltam-e már, de nagyon ügyes vagy, hogy sikerült ilyen pici baba, és a terhesség mellett is így felkészülnöd a vizsgáidra! egy hős vagy!
Tatjana, köszi, de miattam nyugodtan tegyél táblit! jó lenne tudni, hogy tényleg én vagyok már csak egyedül egyben!? az eltűntek nem jelentkeznek... valaki, tud valamit azokról, akik még a tábla alján vannak?
Eclipse, gratula az új pecóhoz! és, hogy milyen jófej a mostani főbérlőtök!!! hajrá bútorkiárusítás!
legalább lesz egy kis lóvétok!
Lucuzs, hogy sikerült a tegnapi túrád? biztosan leizzadtál párszor, ha mástól nem, Balázs cipelésétől!
de tuti megoldottad a szitut!
Boginak sok boldog születésnapot, és jó bulizást a 7 végére!
Amidaa, sajnálom, hogy még mindig fáj a gátsebed, de az aranyered annyira kritikus állapotban van, hogy nem várhat addig, amíg a gátseb begyógyul? lehet, hogy előbb azt kellene rendbe tenni, aztán az aranyér!? hm?
babákat én is úgy tudom, hogy mínusz 5ig ki lehet vinni, csak akkor már érdemes a pofijukra, kezükre, ami ki lóg a ruhából valamilyen krémet kenni... pl. a gyógyszertári testápolót, ami jó zsíros, hogy ne száradjon ki nekik, és védje is! ezért is kár, hogy ilyen sokára jön Eszti, mert mire kibújik, mi már csak bebújhatunk a lakásba, és sehova nem moccanhatunk ki! :S
Eta, szerintem azon ne idegeskedj, hogy keveseket eszik Gizus! vannak babák, akik kevesebbel beérik! inkább keltegesd, ha napközben nagyon elpilledne, de majd meglátod, hogy a következő védőnői mérlegelésen nem lesz semmi gond! van tejcsi bőven, tessék nem stresszelni, és szopiztatni! és minden a legnagyobb rendben lesz!
Mikegirl, sikerült minden elintézni tegnap? Adélka jó kislány volt?
Gyancsi, szuper jófej Lilike! képet tehetnél ám... közöset, ahol Te is látszol!
okés?
ma megyünk családi szülinapozásra, így nem leszek megint gépközelben... ha bármi lenne, valakinek tuti dobok egy sms-t, hogy tudjatok szorítani értünk!
puszi!!! jó szánkózást!