Továbbra is köszönjük a féléves köszöntéseket!
Ez a kutyasuli tényleg nagyon jó lenne, de félek, hogy nem lesz lelkierőm minden pénteken elmenni. Eleve sötét van már, amikor indulunk, ráadásul most jön a hideg is, kabát fölé nem tudom, hogy csatolom magamra Samut. És hát én nem vezetek, gyalog viszont 40-45 perc az út. A pálya amúgy nem nagy, végig ráláttam Samura, őt meg annyira lekötötte a sok kutya, hogy engem nem is keresett, csak nézelődött a kocsiból.
De szerintem a babakocsit nem viszem többször, mert majdnem kitörtek a kerekei, olyan rosszak az utak arrafelé.
Hibernia, a zoknit komolyan mondtam, szívesen küldök párat, ha kell. Csak írj címet!
Sajnálom, hogy így küzdötök az alvással és az esti szopival. Az altatás nálunk is gázos. Most kezdtem egyedül alvásra szoktatni, és kínkeserves volt az utóbbi pár nap, de tegnap este mégis sikerült mukk nélkül. Hát lehet, hogy csak nagyon fáradt volt, és azért.
Különben sokszor cicin alszik el, ami tudom, hogy nem a legjobb, de ha már alszik, nem akarom felébreszteni. Vagy azt kéne szerintetek? Annyira tanácstalan vagyok ezen a téren.
Monde, sajnálom a fiad. Mi baja?
Hú, okos kutyád lehet! A miénk is az lenne, ha akarna, de nem mindig akar a hülyéje.
Pedig banyek, olyan értelmes feje van, és annyi mutatványt tud, nagyon gyorsan tanul, de makacs, mint egy öszvér. Kiborító néha.
Csöpplány, ha nem hányt Balu az esés után és nem szédelgett, akkor tuti nincs baj, de ha ilyen tüneteket észleltek, azonnal doki, vagy akár mentő!!! Jobb félni...
Nagyon jó az új vonalzód! Mindenki újít, csak én vagyok a régi.
Azt is hetek óta tervezem, hogy a kép nélküli, batár nagy vonalzót leveszem, de még arra sem szántam rá magam eddig.
El akarjátok égetni a könyveket? Nem próbáljátok eladni antikváriumban? Különben a férjem nagy VH mániás, múltkor elkezdett gyűjteni egy VH-s, szép fényképes könyv sorozatot.
Gratulálok Balunak a fogacskához, és a rekord gyorsaságú mozgásfejlődéshez!
Zsu, köszi! Olyan édes vagy, hogy így örülsz nekem!
Gabinak boldog féléves szülinapot! Megünneplitek? Tényleg durva, amit írsz, ez már fél év, nem pár hónap...
Jesszus, hogy bírod ennyi alvással?!?
Charlott, fél óra napközbeni alvás tényleg kevésnek tűnik, de ha Krisz bírja...
Mi újabban úgy csináljuk az estéket, hogy vacsora után apa vigyáz Samura, ilyenkor beszélnek messenger-en a nagyszülőkkel, puccoskodik Samu a habtapin,... Addig én lefürdök, és ha van idő, elmosom azt a pár dolgot, amit a vacsoránál használtunk. Aztán megtornáztatom Samut és masszírozom, közben apa lezuhanyzik, aztán vizet enged maga alá.
És mellé ül Samu fürdeni, játszani. Ha maradt még elintéznivalóm, ilyenkor van rá pár percem. (pakolás, krém, pizsama odakészítés,...) Aztán jön az esti maratoni szopi, és utána Samu írja a programot.
Tegnap betettem az ágyába, és egyedül elaludt, máskor még órákig ringatni kell ilyenkor. Na, erről akarjuk most leszoktatni.
De olyan is van, hogy már szopi alatt bealszik, és nem ébred fel arra sem, hogy kimászom vele az ágyból, és átpakolom az ő ágyába. Szóval hosszúra sikeredett a beszámolóm, ezt a víz zubogására írtam.
Az az 1 óra játék azért nem végig önálló...
Többször oda kell menni újra lekötni a figyelmét valamivel.
Krisznek boldog féléves fordulót!
Én is rizspelyhet adok Samunak, ha úgy érzem, hogy nem elég tartalmas az ebédje. Gyógynövényboltban natúr rizspehely a neve szerintem.
Kiveszek egy nagyobb csipetnyit, öntök rá kevés forró vizet, és elkever, aztán hagyom picit. Nekünk most másfél hete elvileg alma-krumpli az ebéd, és amikor nem volt időm főzni, üvegeset adtam, de az elvileg bébidesszert, szerintem sokkal több az alma benne, abba tettem rizspelyhet is. Meg egyik nap kölespépet. Az DM-es, 4 hónapos kortól adható.
Moncsi, hihetetlen, hogy Ádi már 7 hónapos!!! Boldog fordulót neki is! És gratulálok a fogacskákhoz! Samu is az a szemlélődő típus. Mindent nagyon megfigyel, de a mozgása... Hagy némi kívánnivalót maga után...