Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most csak Anikónak: akkor nem igazán sikerült a sétánkKép Gyógyulj meg hamar!!! Én meg Gergőd iskolája előtt (2 perccel szétválásunk után) beleléptem egy gödörbe, így tegnap mentem is az ügyeletre, de hálistennek csak egy kisebb szalaghúzódást szedtem össze. Meg sok pihenést javasolt a doki, hát az nem megyKépKép
Képzeld azóta bemerészkedtem a volán mögé, már 2 km-t le is vezettemKép Aztán ma szembejött egy rendőrautó, így nagyon hamar befejeztemKép De nem lett semmi baj, nem tűnt fel nekik a bénázásomKép

Zsuzsa,
holnap új feladatKép És tessék mindenkinek rendbejönni a családból!KépLehet, hogy az utcafelújítás hat rátok negatívan?

Többieknek nagy pusziKép Aki, beteg jobbulást! Kisdiónak meg sok-sok tejcsit kívánok!!!

Hajni
nalika

Swen!

Ne vacakolj már velem pont TE!
Hát akkor már nem nosztalgiázunk sose?
Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is, de az utóbbi időben semmire nem volt időm, gyerekek 3 hete nem voltak oviba se, úgyhogy néha este már csak berogytam az ágyba.

Minden betegnek nagyon gyors javulást!!! Kép

Hófordulósoknak gratula! Kép

Holnap majd igyekszem jönni!

Sok pussz:

Szilvi
lino

Lányok!

Ebből tényleg kavarodás lesz.
Szóval én legalábbis úgy gondolom, hogy ide mindenki irjon a topik eredeti formájában. HA megszólitanak vagy beszélni akarsz valakivel, akkor irj ide. De ha csak fecsegni, mert van 2 perced vagy foglakoztat épp valami, de nem lényeges akkor amoda. Amott pont az lényeg, hogy nem kell, de lehet, ha van időd visszaolvasni.
Egyébként meg örülök, ha 4 embernél többnek hiányoztam Kép

Swen!

A célját azért nem irtuk le, mert mi tudtuk. Nem akartuk, hogy akik idejárnak, de nem tudnak sok időt szánni rá, elkavarodjanak. És ez így is normális.
Azt gondolom, hogy amit én írtam azt vállalom és vállalható is.
És csak remélni tudom, hogy fogunk veled nosztalgiázni.
Puszi Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

En vagyok az arany? Kép
Nagyon hianyoztatok am! Kép
Mi jol vagyunk, Lilibe most az angyalka koltozott. Kép Jol alszik es egesz jo kislany napkozben is. Hihetetlenul sokat valtozott. Egyre jobban fog, minden targyat megfog maganak, legyen az felette vagy oldalt mellette. Mindent szokasosan bevesz a szajaba. Kép Szepen fordul a hasarol a hatara es forditva, de nem mindig, csak neja szeret forogni. Kép Babakocsit is elvezi ujbol, igaz csak a hordozon belul, de azt hiszem kiprobalom ujbol annelkul.

Anita: En is nagyon szeretem Dorcit. Nagyon hasonlit rad, es ugyanugy mosolyog mint te. Kép

Kisdio: Szerintem szedd az Urtica Urens 5CH bogyokat. Szerintem tutira be fog vallni. Mikor megvolt a mensem, azt hittem nekem is keves, es elkezdtem szedni es erezhetoen tobb van! Remelem minden rendbe jon! Nekem a mensem 21 naponkent jon meg napra pontosan. De terhessegem elott is mindig rovid ciklusaim voltak, 25 naposak. En ilyen vagyok. Doki szerint szoptatas utan lehet, hogy visszater 25 naposra, de nem biztos. Kép

Suncsi: Jobbulast Andriskanak. Remelem most mar jobban vagytok. Csakhogy tanulhassak belole, milyen az ejszakatok? Andriska nem tud aludni mert tele a nozija? Ilyenkor kiszivjatok?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Jó reggelt!

Kriszta Esztijének boldog hófordulót.

Melinda!

Neked külön köszönet, azért amit pénteken írtál Kép

Nálunk minden rendben van.

Süncsi! Kép pusz.

Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Csak egy beköszönésre van időm. Este megpróbálok jönni.

Szép napot!

Zita
pzita

Jó reggelt!

Botond jó szokása szerint visszaaludt, úgyhogy gyorsan írok pár sort!

Zsuzsa! Betegésg, Edina nyűgije, utca brrrrr most neked is kijut a rosszbólKép De tudod ez után jön a felszálló ág, a csupa jó dolog!Kép A képek nekem spec. nem tetszenek, mivel nagyon-nagyon mesterségesek, nekem túlságosan sziruposak és beállítottak. De ízlések és pofonok. Töltött kápit tényleg kihagytad???? Te hős!KépPizzával nem bántani akartalak, én is szoktam ám rendelni!KépRemélem ma már jobban vagy! Valahogyan próbálj pihizni!Jó fej vagyok, mi?Kép

Süncsi! Mielőbbi gyógyulást Andriskának!!! Szerintem vegyetek orrszippancsot -bár már bizti meg is tettétek- előbb-utóbb úgyis kell, s legyen kéznél! remélem te tényleg megúsztad!!! Hogy aludtatok? Voltatok dokinál? Mit rendelt? Szóval Andriskának jót tett a hazai koszt? A mamáján nem látszik.Kép

Soraya! Sziaaaa! de jó hogy felőletek is hallunk végre, még ha nem is túl jó híreket! Mielőbbi jobbulást a szemednek!!! A képek nagyon édesek!!! Ildiéknek sok-sok puszi! Remélem ő is ide tud keveredni hamarosan nem after 2 years!Kép

Anikó! Ugye te is jobban vagy? Mail ment! De ráérsz, megértelek.KépNem itt a neten terjed ez a vírus??? Most már gyanús!Kép

Kisdió! Nem is tudom mit mondjak! Annyira érzem a kétségbeesést a soraidból!!! De ne add fel, bár én mindig azt mondom, hogy a tápszer se meg semmi amit megeszik nem a világvége, a lényeg, hogy boldog baba legyen, na meg az anyukája is!!!! Egyébként hagy kérdezzek egy butaságot. Hogy jöttél rá, hogy nincs elég tejed? Sok erőt meg kitartást neked!!!!

Maci! Neked is kitartást, hidd el előbb-utóbb elmúlik ez a nyűgi!!! Egyébként a türelem mindenhol elfogy, ezért ne érezz lelkifurdit!!! Próbálj néha tényleg magaddal is foglalkozni, s egyedül lenni, legalább egy-egy órát!Kép

Linda! Gergő súlya nem semmi! Ha így halad azért nőnek az esélyei Danival szemben rendesen!!!!Kép Vitatkozni akarsz??? De ugye TE tudod, hogy az érvek összeütköztetését jelenti személyeskedés nélkül???? Szívesen kipróbálom veled, csak nem itt....bár most jövök rá, hogy én még nem nőttem fel az ilyen érett dolgokhoz!Kép

Legkedvesebb Szilvim!!! Végre-végre te is itt!!!KépKépKép Gyere minél előbb és minél hosszabban!!!!

Rita! Szóval Lili visszaállt eredeti üzemmódba? S lett fogacska? Éjszakáitok? te is kipihented magad?

Zita! Várunk vissza mielőbb!

Mucska! Nosztalgiát bármikor vállalom.Kép

Lányok! Ki ismeri a bébikompot? Vélemények???

Most ébredés van, rohanok!

Swen

Javítás szokás szerint nuku!

Botond Kép
EneseKép
swenson

Sziasztok!

Én csak kapkodom a fejem ezen a fórumos dolgon Kép

Mi ez a kavargás?
Mucska én nagyon jókat dumáltam veled, hiáynoltalak is, és most jöttem rá, hogy miért nem vagy Kép Ez nekem szarul esett, de nem akarom ragozni.

Hétvégén anyukáméknál voltunk, csak ezért tudtátok ám megszerezni az érmeket Kép
Anyukám alakított is, : minek vegyek akármit Mazsinak, a másik nagymamának ő az első unokája, úgyis megvesz neki mindent". Hát ezen én mindig kiborulok, de sebaj, majd kényeztetem én, a mama helyett is.

Chello: mail ment. gyógyszer Kép

Jerry: hajad Kép ez legalább olyan jó mint az én rózsaszínű fiúruháim.

Soraya: ez a szem dolog nagyon rosszul hangzik Kép gyógyulj meg gyorsan!

Zsuzsa: nekem tetszettek ezek a képek, érdeklődnék is, hogy hogyan lehet csináltatni.

Suncsi: nátha Kép

Kisdió: tej Kép én is átéltem, még az első hetekben, de a végén "örültem" neki, hogy milyen jó étvággyal eszi a tápszert... Milyen tápszert kaptatok? Van ízesített is, pl. banán ízű, lehet hogy azt jobban megenné, nem? Kitartás!

Kika: Tesco Kép Akkor mi is megyünk, Chicco sterilizáló nekem is kell!

Most eldugulok, megyek főzni gulyáslevest, meg resztelt májat.

Mai nap poénja: a telefonom a kocsiba maradt, apa elvitte az autót és csak reggel jön haza. Vezetékes meg nincs. ÚGyhogy ma nagyon-nagyon magányosak leszünk Kép

Puszi mindenkinek, szép napot!
Amatőr

Amatőr!

Drága és is jókat dumáltam veled. Kerestelek, de nem volt címed a profilban.

Swen: örülök Kép

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

SziasztokKép

Megint gyorsnak kell lennem, mert Gergő bármikor ébredhet, de azért jöttem, hogy tudjátok jól vagyunk és megjöttünk a nagy útról!Kép
Egyelőre még nem tudtam visszaolvasni, mert a gépünk szarakodik, most is örülök, hogy be tudtam lépni, ki is használom! Majd visszaolvasok mindent, ígérem!Kép

Csütörtökön utaztunk el Nyíregyházára és tegnap este jöttünk meg. Biztos írtam, hogy a Hugicám ment férjhez, azon voltunk, meg közben családlátogatás is volt, mert a párom szülei is ott élnek. Gergő szuper jól viselte az egész utat!Kép Csütörtökön is végig aludt odafelé és tegnap is vissza, úgyhogy nagyon nyugis utunk volt.Kép
Nyíregyházán is eléggé menőkés napjaink voltak, ráadásul idegen helyen aludt ugye, de meg se kottyant Neki, ugyanúgy elaludt esténként, mint itthon, ugyanúgy kelt szopcsizni is, szóval nem lehetett rajta érezni, hogy most máshol van és ez Őt zavarná. És azért így nekünk is sokkal könnyebb volt, hogy Gergő miatt nem kellett idegeskedni.Kép
Az esküvő szuper volt, Gergő ott is tündér volt, igazándiból tökre élvezte, hogy egy csomó ember van körülötte, sok rokon.Kép Mindenki el volt Tőle ájulva, hogy milyen jó baba, mindenkire vigyorgott, nagyon cuki volt! A vacsorán is jól elvolt, de aztán 9 körül már éreztem, hogy nagyon fáradt, felvittem és szopcsi közben szépen el is aludt. Még ott voltam egy kicsit, de aztán már Anyósom vette át és 3/4 2-ig buliztam, Ő meg aludt édesen!Kép És olyan jót buliztam!!!Kép Ezer éve nem táncoltam és olyan jól esett! Igaz, most azért még érzem, hogy kimaradt az a pár óra alvás, de megérte, mert nagyon jól éreztem magam!

Hát ennyi a mi kis kirándulásunk.Kép Nagyon jól sült el szerencsére, mázlink van, hogy ilyen tündér kisfiunk van!Kép
Ja, és még találkozott a férjem nagymamájával is a dédikével, aki szintén teljesen el volt ájulva Tőle!Kép Azt mondta, hogy ilyen dédunokája még nem volt, akinek nincs egy hangja sem, csak ha gügyög és mindenkire mosolyog.Kép Olyan büszke voltam!Kép Majd teszek fel képeket is, ha végre rendben lesz a gépünk.

Most megpróbálok valamennyit visszaolvasni, amíg Gergő fel nem kel.

Mindenkinek nagy puszi, jó megint itt lenni, már hiányoztatok ám!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Siasztok!

Jól megszívattak a dokinál. 10-re voltunk beírva (egy kis bugrifüles védőnő írta be), aztán kiderült, hogy a doki hétfőnként csak 12-től van. A kis füzetbe is 12:10 és 12:40-es időpont is a miénk. Szóval nagy a kavarodás, az biztos, hogy du. leszedem a keresztvizet a csajról.
Nem elég, hogy nagyon be kell most osztanom, mikor teszem cicire Ákost, adtam be neki induláskor fél kúpot, a főnököm is az utcán telefonált rám kioktató hangnemben olyanért, amit már 26-án átküldtem.
Szóval most ideges vagyok és ez nem tesz jót a tejcsi termelődésének.
A helyzet egyébként nem sokat változott. Ma reggel sikerült a két ciciből plusz 60g-ot lefejni. Gyorsan be is tettem a fagyóba.
Viszont állandóan pisilnem kell, mert folyamatosan iszok. Arra is vigyázni kell, hogy túl sokat ne igyak.
Az idő is jó sz@r.
Ja! És csak kapkodom a fejem az új topic miatt, és szomorú vagyok, hogy ilyenek vannak itt.
Bár a receptet elkérném, hogy van ennyi időtök egyszerre a gép előtt. Én sváb vagyok, a rendszeretés, a precizitás a véremben van. Én mindent papírra leírva megtervezek, összeírok, időbeosztok. Most Ákos mellett mégis rendre kudarcot vallok. Bár most, ahogy önállósodik kicsit rendezettebb a lakás is.Kép Tudjátok, nekem semmi segítségem; 6 hete van egy héten egyszer este szabad 3 óránk, amivel eddig kétszer éltünk. Én mindent egyedül, szerencsére sokszor a párom segítségévwl csinálok. 2 hete Ákossal fogalkozom a legtöbbet, mert ha fent van sokszor együtt játszunk. El van már ő egyedül is, mégis inkább együtt kacarászunk, dumcsizunk, mesélünk. Amikor meg van egy kis időm, inkább apával vagyok. Szóval irigylem azokat, akiknek még ennél is több idejük van!

Na jó hosszú lettem.

Jerry: hajad színeKép Mondd azt, hogy ilyenre akartad!Kép

Süncsi: gyógyuljatok! Te hogy boldogulsz a takonnyal? Mert nekünk az elektromos orrszívó nem hozta ki. Viszont talán ez a Babyluuf balzsam használ. (Ákos pár óra múlva olyan majoranna illatú, mint egy sütésre kész csirkeKép)

A/Hajni: Nutrilon tápszert kaptunk. Jobb íze volt, mint az én lefagyasztott tejemnek (őszintén rossz íze volt), de Ákosnak ezek szerint más az ízlése.Kép

Mindenkinek Kép. Megpróbálok du. jönni. (M areggel már vasaltam 3/4 órát. Szóval tök jól állok. Vasalásban...Kép)

Kisdió

Kép
kisdió

Orsi!
Mi csütörtökön jöttünk el Nyíregyházáról!Kép
Nekem a nővéremék laknak ott.

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok!
Kezdem a legfontosabbal: nem biztos, hogy mindenkinek tudok reagalni, mert nem jegyzeteltem es nem tudom mennyi idom lesz irni...

OrsiKép
Udv ujra itthon, Te tancolo fekete lakkcipo!Kép Azt mondjak, a gyerek ott van otthon, ahol anyukaja ole van, nagyon ugyi volt Gergoked!

KisdioKép
Nagyon drukkolok, hogy valahogy megoldodjon a helyzet, az is rossz volt, mikor Balazs nem AKART szopni, hat akkor, hogy akarna es nem TUD! Remelem, azota is javult mar a helyzet!!!

RitaKép
Gratula az aranyhoz, mar nem is emlekszem mikor volt ermem utoljara, de ha Balazs meggyogyul, akkor reszkessetek!!! Ez A.Hajni Kép, Neked is szol, nagyon elbiztad magad eremugyben!Kép

SwenKép
Fejunkre nottek, latod? Hagyjuk ezt?Kép Mit reggeliztel?

KikaKép
Koszi, lassan javulunk!

SzilviKép
Ma holnap van Kép, hol vagy?

PanoKép
Megjottetek?

LindaKép
Nem piskota sulyu a Gergod! Ok ketten Andriskaval tudjak csak felvenni a versenyt Edinaval!Kép Elejen meg mi is "versenyben" voltunk, de utobbi masfel hetben nem hiztunk egy gr-ot sem a sztrajk meg a betegseg miatt, ugyhogy lemaradtunk...Kép

ZsuzsaKép
Nekem giccsesnek tuntek a kepek, bar a nagymamam meg a Lacie is elajulna biztos az 1-estolKép.
Jobban vagy(tok)?

BoriKép
Merre vagy? Milyen lett a telek Rackeven? Kaptok "tiszta udvar, rendes haz" tablacskat???Kép

ZitaKép
Ilyen rovid bejeletkezesert csak egy " viszont szia" jar!Kép

Magunkrol: a szakszervezet, halistennek jobb belatasra tert Kép (magyarul vege a sztrajknak), most surubben eszunk, mert ugye kevesebb szopi miatt a tejcsi is kevesebb volt, de alakulunk, legalabbis remelem. Az antibiotikum allergia miatt most Ampicillin alapu gyogyit kaptunk, delben kap belole eloszor, remelem megoldodik az is lassan...mert jo sok minden osszejott mostansag.

Puszilom a nem emlitetteket is:
szoszi
szoszi

sziasztok!

Kisdió: doki Kép
Ez a +60 ml nem azt jelenti, hogy javult a helyzet?
Nőgyogyihoz nem készülsz miatta?
Ami a rendszeretetet illeti: én mindig azt mondom magamnak, hogy sajna ezek megvárnak engem! Itt is szalad minden, mert a múlt héten annyira kivolt a forgóm, hogy lazítottam. De ez van!

Orsi: sok boldogságot a huginak! Volt rízs szórás rájuk? Kép
Utatok Kép
Mulatás Kép Anyós, dédi Kép

Amatőr: telefon Kép Gulyás Kép
Ezeket a képeket szoftveresen csinálják! De ha akarsz ilyet, meg lehet keresni ezt a nikolt, és gondolom ellenszolgáltatásért, csinál neked is!
Én kihagyom...

Swen: jó fej vagy! Kép
ÉS te honnan rendelsz pizzát?
Pihenni? Oké! MAjd igyekszem. De látom, hogy ezen a héten sem fogok! Kép

Lino: akkor holnaptól oviban lesznek a csajok?
Várunk ám bővebben is!

Süncsi: hogy van Andriska?
A képekről én is így gondolom! NEm természetes!

nos, most el.

ZSuzsa
zerko

Csak gyorsan,

Andriska orra nagyon tele van, éjszaka borzalmasan aludt, 10-20 perceket egyszerre, mar nem segitett az orrszivo sem. Orcseppet csak egyszer kapott.
Laza nincs.
Ha van vmi ötletetek orrpucolasra, szivesen venném!
Szegénykém...Kép

Kisdio
ezt a balzsamot megprobalom beszerezni.

Kika,
az orvos egy alt. iskolai baratnöm. Nem ValiKép

Mennem kell
puszi
Süncsi
süncsi

Kisdió, sajnálom, hogy így összejöttek a dolgok és még az oltás is mára van. Remélem a picúr ügyesen átvészeli. Kép

Amatőr, már válaszoltam is. Kép

Szöszi, 5,5 kilót mutatott a mérleg. Kép

Swen, Noncsika belázasodott a szuritól de másnap délutánra már lement a láza. Kép

Zsuzsa, 5 havi adagunk van. A szurikkal nem végzünk idén mert átcsúszik januárra az utolsó. Most kb. 5 hetente fog kapni szurit. Kép

Süncsi, megírtam priviben a gyógyszer nevét és köszi előre is hoyg utánanézel. Kép Andriskának jobbulást.

chello
chello

Süncsi,

Szerez be valahonnan calciumot Mo-n Calciumusc injekciót egy ampullát kell két részletben a gyereknek teával vagy tejjel beadni. Ez arra való, hogy nátha, megfázás esetén a babák nyálkahártyája megduzzad (kissé beödémásodik) és ezért nem kapnak levegőt, ez a calcium ezt húzza le. A duzzanat miatt fordul elő az, hogy már nincs mit kiszívni porszippanccsal az orrukból, de még mindig eldugult a nózi, és ezek az apróságok még nem tudnak szájon át lélegezni.

Nagyon fontos, hogy a megduzzadt nyálkahártya megszűnjön mert ebből alakulhat ki többek között pszeudokrupp is.
Kika
kika

Hali Lányok! Tízezer éve nem jelentkeztem, és most is Lilla nyitogatja a szemeit.Kép

Jól vagyunk, már két nappal elmúltunk 5 hónaposak.Kép Lilla 5550 g és 62 cm. Nagyon ügyi a kisasszony, mindent megcsinál, amit egy öt hónaposnak illik. Nagyon sok foglalkozást igényel, és igyekszek is megadni neki. Igaz ez azzal jár, hogy egész nap csak az övé vagyok. Szinte nem alszik semmit egész nap, csak délután, mikor sétálunk. De az éjszakát már elég régen átalussza. Éjszaka alszik 10-11 órát is.Kép
Az orra általában állandóan folyik, de ettől nagyobb baja még nem volt. Még tőlem sem sikerült neki elkapni a bacikat.
Még járunk Pestre havonta egyszer neurológiára. Tornáztatom minden nap négyszer. Nagyon szereti, csak már nehéz, mert mindig elmászik.Kép
Majd teszek fel képet is, csak beadtam a kártyát a fényképészhez, még vissza kell szereznem.Kép

Puszi mindenkinek! És remélem, azért nem felejttek el minket, amiért ilyen ritkán tudunk jelentkezni!!!

Timi és Lilla

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

A Calciumusc injekcióról megvan a véleményem. Kép Utálom, hogy kitalálták az okosak, hogy már nem kell reszelő az ampullákhoz. LIllának akartam adni, és egy fél dobozzal feltörtem úgy, hogy a teteje ripityára tört. A kezemet szétvagdalta, ami nem is nagyon gáz, de mind belehullott a lötyibe. Így természetesen a gyereknek nem lehet beadni. Nem én voltam a nagyon erős, mert általában alig bírom letörni az ilyeneket. Kicsit gyártáshibás volt a dolog. A gyógyszertárban javasolták, hogy tegyem anyag közé, és akkor nem vágja el a kezem. Mondtam ok, de hogy akadályozzam meg, hogy a szilánkok belehulljanak az lébe. Erre nem jött válasz...

TimiKép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi Kép de jó hogy jelentkeztél Kép Puszi nektek!

Suncsi Kép patikában kapsz tengeriso oldatot, az is segit esetleg feloldani a trutyit!
Várom a mailed Kép

Ildinek átadom majd a puszikat!

Csajok dobja át nekem valaki mailben Bori számát légyszi! Aggódom.

Kriszta
soraya

Süncsi!

Én Sterimart használok Lillának, ami nagyon jó. Ez az amit Soraya írt, tengerisó oldat.
Segít az orr nyálkahártyájának regenerálódni.

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Soraya: mail ment!
zerko

Timi: jó olvasni téged! Ti mire ettétek a calciomot? ÉS ha leszűrnéd az ampulla tatralmát? Amúgy én mindig ronggyal töröm ne. Nekem nem volt ilyen tapasztalatom!
Én most a Lino féle homeopátiás orrcseppet tesztelem!
És az külön jó, hogy már ennyire jól halad a királylány Kép Az apja el van olvadva tőle? Mi lett az ablakaitokkal végül???

Chello: 5 havi? Az jó! Addigra már szilárdat is eszik majd, talán jobb lesz tőle! VAgy majd kikeverik a gyogyót a gyógyszertárban. Azt nem lehet???

Zsuzsa
zerko

Aki ismeri, annak bocs! A többieknek jó fejtörést!

A világ 2%-nyi legintelligensebb embere közé tartozol?

A feladványban nincs semmiféle trükk, egyszerű logikával megfejthető.
Sok szerencsét és ne add fel!

1-Van 5 ház, mindegyik más színű.
2-Minden házban egy más-más nemzetiségű személy lakik.
3-Minden háztulajdonos bizonyos italt részesít előnyben, bizonyos márkájú
cigarettát szív és bizonyos állatot tart.
4-Ezen személyek közül EGYIK SEM iszik UGYANOLYAN italt, nem szív ugyanolyan
cigarettát és nem tart ugyanolyan állatot, mint valamelyik szomszédja.

A kérdés: Kié a hal?

Tudod, hogy:

-A brit piros házban lakik.
-A svéd kutyát tart.
-A dán szívesen iszik teát.
-A német Rothmanns cigarettát szív.
-A norvég az első házban lakik.
-A zöld ház tulajdonosa kávét iszik.
-Aki Winfield cigarettát szív, szívesen iszik sört.
-A sárga ház tulajdonosa Dunhill cigarettát szív.
-Az a személy, aki Pall Mall-t szív, papagájt tart.
-A férfi, aki a középső házban lakik, tejet iszik.
-Aki Marlborot szív, az mellett lakik, aki macskát tart.
-A férfi, akinek lova van, az mellett lakik, aki Dunhillt szív.
-A norvég a kék ház mellett lakik.
-Aki Marlboro-t azív, annak a szomszédja vizet iszik.
-A zöld ház a fehér ház mellett balra van.

Einstein ezt a feladványt a múlt században találta ki. Azt állította róla,
hogy az emberek 98%-a képtelen megfejteni. Jó szórakozást!
zerko

Este, ha raerek nekiallnek ZsuzsaKép, lehetne, hogy addig ne mondd el a jo megoldast ill. ne bolints ra, ha valaki felteszi???
Most nincs ra idom, ezert legyszi ha valaki megoldja csak mailben valaszolj ra estleg, jo???
Nem baj, lanyok?

szoszi
szoszi

szöszi: én hallgatok! Amúgy nem nagyon egyszerű!!! De jó!!!

ZSuzsa
zerko

Timi,
Az ampulla felső részénél van egy rész ami könnyen eltörhető, nekem még nem volt soha ilyen gondom, de mindig miután letörtem a tetejét biztos ami zicher alapon átszűrtem és csak utána zutty a teába
Kika
kika

Sziasztok csajok!

Mindenkinek koszi a puszikat, Kriszta az iment adta at. Jol vagyunk, es igerem igyekszem jonn, remelem sikerul, bar ezt mar sokszor mondtam.

Swen
remelem elegedett vagy in one day.

Suncsi
http://www.skype.com , interneten keresztul hasznaloknak ingyenes. Vonalas es mobil telefont is tudsz vele hivni, hitelkartyaval vasarolhatsz creditet 10 vagy 25 euroert. Isteni, hogy nem kell allandoan azon aggodni, hogy sokba kerul, es igy azokat is gyakrabban elerem akiknek nincs szamitogepukKép. Ha jol emlekszem O,026 1 perc haza, ha vonalasat hivsz a mobil dragabb. Remelem Andriska gyorsan meggyogyul

Mi jol vagyunk ma voltunk dupla szurin, mindket oldalra 1-1. Jol viselte es meg azota is alszik, ezert is tudok, most itt ulni, illetve Agi LaurazikKép. Lukacs barat /ahogy Kriszta hivja/ 6800 g, 64 cm nem egy bikuci, de azert erzi a hatam. Ejjel meg nem alszik, 3 orankent szopizik.

Kezdesnek ennyi majd probalok tenyleg surubben jonni es, ha jol vettem ki nehany irasbol, akkor talan kovetni is tudom majd az esemenyeket. Ez nagyon jo, mert tenyleg sokszor azert nem irtam, mert volt 10 percem leulni, de keptelen voltam visszaolvasni.

Mindenkinek csokozon
Ildiko
salla

Sziasztok!

Ákos nyugtalanul alszik. A doki néninél ordított, amikor a fejkörfogatát mérték, és csak nyikkant egyet, amikor megszúrták. Kép Viszont csak egy szurit kaptunk. Ez 2 az 1-ben, vagy csak az egyiket kaptuk meg?

A +60 ml tejcsi, akár lehet haladás is; ezt ugye reggel sikerült produkálni, amikor úgyis több lesz az éjszaka után. 1 hónappal ezelőtt reggeli szopi után 180-220 ml-t fejtem le...(Kisajtónyi fagyasztónk vanKép)
A doki néni nem nagyon sajnálkozott a tejem apadása miatt (bár tudja, hogy már régebben is panaszkodtam), egyből írt fel tápszert. Remélem csak vésztartalék marad.

Rita: homeobogyók beszedve.Kép

Swen: nagyon egyszerűen jöttem rá, hogy fogy a tejem: szopi 2 percig, aztán nagy nyüzsi, izeg-mozog Ákos, sír, türelmetlen. És kézfejéssel sem jött egy csepp sem. Szó szerint. A mérleg meg igen-igen keveset mutatott.

Én úgy utálom, hogy 3/4 4 van, és tök sötét!!!

Kisdió

Ja: 61cm és 6100g a méreteink. A kezdeti hízásnak lőttek, de tök jól néz ki a gyerkőcKép

kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok!

ILDIKÓ: hurrá!!!!!!!!!! Ne haragúdj a múltkori miatt, hogy nem válaszoltam az sms.-re, de nem volt a telcsimen elég zsozsó. Írni akartam mailt, de elfelejtettem. Szóval nincs mentségem. Kép

Kisdió: én szorgalmasan irogatok neked, remélem azért észreveszed? Kép Nem semmi a délelőtti dokis kalandotok. Kép Remélem nem adod fel és szorgalmasan szoptatod Ákoskát és nem lesz szükség a vésztartalékra. Kép

Zsuzsa: az állatkert játszóba én is szeretném elvinni Danit. Csupa jót hallottam róla. Kép
Utca: rémes lehet. Kép
Rejtvény: na, majd neki esek én is. Kép

Süncsi: hogy vagytok???????? Orr: csecsemőorrcsepp van ott kinnt??

Rita: szia, már rég láttalak. Kép Lili egy angyal? Kép

Soraya: hogy van a szemed? Írj már róla valamit, miféle betegség ez?

Orsi: Isten hozott újra! A bulit irigylem. Kép

Swen: nem adsz diplomáciai órákat? Tetszett,hogy azt írtad a vita érvek összeütköztetése személyeskedés nélkül. A fenébe velem olyan forrófejű vagyok. Szóval rámférne némivel több önuralom. Kép

Szöszi: jobban vagytok??

Süncsi: hogy vagytok? A lelkecskéd jobban van??

TIMI: de jó hallani rólatok. Lilla már kész hölgy!!! Az ampullás dolog elég gáz. Tényleg hülyeség, hogy nincs hozzá nyitó. Kép

Szilvi: milyen volt a shopping? Kép

Panó: kibújtál már a ruhakupac alól: Kép

Bori, Anikó: merre vagytok??

Rólunk: ma valami extra napunk volt, a lurkók aludtak, Dani nem tombolt, apa időben hazajött. Kép
Úgyhogy szétneteztem magam. Kép
Ilyen se lesz sűrűn. Kép

Most el, hív a Kötelesség:
Linda
bellana

Linda: igen-igen észrevettem, hogy írtál!Kép És jólesett!Kép

Úgy látszik Ákos inkább átalussza a mai napot. Nem baj, csak így nem tudom sűrűn cicire tenni.

Na, elkúszok innen, mert Apa dolgozni akar a gépen. Összeállítja a vizsgadogákat. Szegény gyerekek!Kép

Kisdió

Kép
kisdió

Sziasztok!

Most csak egy rövid bekukk,amíg apa fürdeti a Manócskát.Én jobban vagyok,de Bencusnak kötőhártyagyulladása lett és egész nap nagyon nyűgös,olyan,mintha valami fájdalma lenne. Kép Nagyon piciket szopik ,remélem nem a tejcsivel van gond. Kép

Holnap megpróbálok jönni,addig is puszi Nektek!

Anikó
vakili

Anikó: jobbulást!

Ákos belázasodott. 38,1 a láza. Kapott egy kúpot. Mennyi ideig tart ez a láz?

Kisdió

Kép
kisdió

kisdió: max 3 nap!
zerko

Kisdio!!!
Kitartas es drukk a szopihoz is, meg mindig! Lazcsokkento puszik AkosnakKép!

Aniko!!!
Gyogypuszi Bencusnak is!

Ildiko, Timi!!!
Hello elveszettek! Kep nelkul ne is merjetek visszajonni!Kép

Lanyok!
Nagy nap a mai: Balazs atfordult hasrol hatra Kép.MInden elozmeny, gyakorlas, kinlodas nelkul, huss, mint aki mindig ezt csinalta! En meg olyan buszke vagyok ra, mintha tantargyversenyt nyert volna !Kép

Jo ejszakat, en nekiugrok a rejtvenynek!
szoszi
szoszi

ZsuzsaKép!

1.haz:norveg,sarga,Dunhill,viz,macska
2.haz:dan,kek,Marlboro,tea,lo
3.haz:brit,piros,Pall Mall,tej,papagaj
4.haz:nemet,zold,Rothmans,kave,hal
5.haz:sved,feher,Winfield,sor,kutya

Bingo?????
szoszi
szoszi

Kinga: kis Einstein Kép jól esett???

jó éjt!

Zsuzsa
zerko

SziasztokKép

Már elkezdtem a viszaolvasást és jegyzetelgettem is, de aztán félbe kellett hagynom és most láttam, hogy azóta lett egy pár hsz. Úgyhogy írok pár sort Nektek és folytatom.Kép

Zsuzsa
Én ezt pár éve kaptam meg Anyukámtól és nagyon élveztem!Kép Nem is álltam fel mellőle, amíg meg nem fejtettem.Kép

Kisdió
LázKép Jobbulást a kicsikédnek! Még nem tudom mi is volt a tejcsitekkel, csak azt látom, hogy kevesebb lett, úgyhogy nagyon szurkolok Neked, hogy visszaálljon megint!

Szöszi
Gratula Balázskának az átforduláshoz! Olyan szuper érzés lehetett! Én is úgy élvezem, mikor valami újat csinál, olyan büszke vagyok olyankor!Kép

Linda, Anikó
Puszika!Kép

Timi
Én is utálom az ampullás dolgokat, nálunk már a Konakionnal is volt ilyen ripityára törés és a Calcimusc-kal is a legvégén az utolsó előtti ampullával.Kép De ebben még azt utáltam, hogy nem bírtuk kirázni az ampullából a tartalmát, így pipettával szívogattuk fel és úgy bele a kiskanálba!Kép Mit mondjak nagyon élvezetes időtöltés volt! Nem tudom miért nem csinálnak ezekből olyan kiszerelést, amit kisbabáknak adnak, hisz úgysem injekcióval adjuk be és vagyunk szerintem pár millióan, akik állandóan szidjuk az ampullát.Kép

Most húzok vissza az arhívba olvasgatni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Kriszta: nagyon kis helyes magánbölcsödétek van!
Szemed: jobbulást! De nem okoz maradandó károsodást, ugye?

Kisdió: ne aggódj, mert az végképp nem tesz jót a tejmennyiségnek! Azt írják, hogy 40 napon belül vissza lehet állítani a tejtermelést akkor is ha közben egyáltalán nem szopik a baba!
Tápszer meg ezerféle van, ha mégis arra kényszerültök, biztos lesz olyan amit megeszik.

Maci: gondolj arra, hogy Benőke a te egyetlen igazi feladatod, tehát nem lényeges, hogy pl. szalad a lakás, az a fontos, hogy a babával foglalkozz! Nekem ez az ideológia mindig segít, ha egész nap kézben van és énekelgetni, meg sétálgatni kell vele.

Linda: jó. Hogy jöttél, nyugalmasabbak a napjaid?

Zsuzsa: a tippem a feladványra: a német tart halat aki a 4-es számú zöld házban lakik, kávét iszik és Rothmans cigarettát szív.

Most elmegyek tévézni, ha nem alszom el rajta még jövök ma.

Jerry
jerry

Sziasztok,

aki nem bírja a hosszú hozzászólásaimat, kéretik ezt most akkor átugraniKép mert hosszú leszek ám

Dorkának kint van az első fogacskájaKép
A taknyossága viszont még bentKép de ez nem zavarja abban, hogy tisztességesen átaludja az éjszakákatKép

Soraya,
pusszancs neked!
Igen, skypy...De ma pl. kiabálnunk kellett, hogy halljuk egymástKép
Örülök, hogy csak asszimetrikus vagy, nem 8szögletűKép De az se maradj sokáig.
FotókKépKépKép Már nőci is van? Közös?

Kisdió,
nagyon drukkolok neked, hogy minden úgy alakuljon a szopival kapcsolatban, ahogyan legjobban szeretnéd.
Nekem nagyon sokat segített a szoptatási tanácsadónő, akit hívtam, és aki ki is jött személyesen. Sok mindent mutatott meg magyarázott, tudott újat mondani, pedig én már "másodszor szoptató anya" vagyok, s lám mégis...És nagyon kedvesnek találtam a gesztust, amikor felhívott EGYSZER, hogy hogy vagyunk, megy-e a dologKép És velem együtt örült.
Remélem, a láz nem marad sokáigKép
A majoranna-illatú Ákoson nagyon jót derültemKép

Jerry,
a hajadról is szívesen látunk ám fényképetKép

Melinda,
madár?! akkor már nem is izgulok tovább

Zsuzsa,
beteg vagy...Kép Holnapra gyógyulj megKép
majd leülök, és töröm a fejem a feladványodonKép
Tegnap megvolt az utolsó mérlegelés, és még 5 dkg hiányzott a 7-hezKépholnap visszavisszük (a mérleget)

Nalika,
remélem, olvasol itt is, mert csak ide szeretnék írni nekedKépha te is akarod
pusszancs

Rita,
aranyéremKép
Örülök, hogy Lilikét megszállta a kisangyalKép Sokat bír járókában maradni? Lassan mi is felállítjuk, mert úgy forog előre-hátra, hogy félek, egyszer már tényleg elindul egy irányba, lefelé a nagyágyrólKépKépKép
Fogunk van, olvastad?Kép

Orsi,
Szia!!!! Örülök, hogy jól sikerült az utazásotok, látod, milyen ügyesek vagytokKépKépKép
Mostmár lassan kimozdulhatsz kettesben is Gergővel...Meglátogathatnánk AnikótKépKépKép
Felkészültél-e arra, hogy Hugica hamarosan tőled fog majd mindent kérdezni a várandóssággal, szüléssel kapcsolatban?Kép

Anikó,
kötőhártya?KépKép Cseppenteni kell? gondolom, utálja...
Nagyfiú már teljesen jól van, ugye?
Kezdtem fűzni Orsit egy újpesti kirándulásraKép

Ildikó,
remélem, tényleg hamarosan többet látunk ittKép
jó volt megint hallani a hangodatKép Na jó, ALIG hallaniKép

Timi,
szia! Lilla és Berti eljegyezték már egymást?)Hiányoztok

Zita,
köszönöm a linketKép Kedvencem a pusziadós, az Ádám-szoptatós, és a popsikrémesKép
pásztortarhonyaKép ez akkor a slambuc vagy micsoda?
Ráckeve természetesenKépnagyon jó volt
Örülök, hogy végre jó éjszakátok voltKép

Süncsi,
nagyon-nagyon hamar gyógyuljatok megKép

Szöszi,
mikor hallom már, hogy lecserélted a banyát?!Kép
A nagy közös bűnözésbe én is beszállnék egy jó adag Coca Colával, jó? Majd teszek fel maszkotKép
ForgásKépKépKép

Panó,
mekkora postaládád van neked? 51?!?!?!
örülök, hogy anyósod rendben vanKép
és most hol tart a prüszkölés, köhögés? Javulóban?
Kész van már az a karácsonyi terítő...?

Linda,
hűűűűűűűKépKépKép
ölelés neked

Linó,
dédi most melyikben van? Javul?
Holnapra drukkolok KatánakKép

Swen,
nekünk nem volt bébikompunk, de amennyire emlékszem, én csak rosszat olvastam róla, nem szokták javasolniKép Ettől függetlenül lehet, hogy többeknek meg kifejezetten jó tapasztalata vanKép
Drága vagy...de már nem forognak...talán amióta férjhez mentemKép

Ideje lenne befejeznem.
Ja, még akartam írni, hétvégén voltunk kicsit Plaza Family, csak ide az Europarkba. Dani beült egy pénzbedobós játékba, valami repülő kutya vagy mi, és Dorkát az ölébe vette. Annyira de annyira ennivalóak voltakKép
Dorkának végre Kép kaptam harisnyát, ami minden irányba jó rá. Ez roppant nehéz vásárlás volt. Szóval végre adhattam rá kisruhát, ehhez kellett a harisnyanadrág. És PONT MOST rossz a fotóapparátomKép Tünemény voltKép

Eldőlök. Inkább közelebb húzódom az ágyhozKép
Szia mindekinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anita,
épp akartam képet kérni DorcirólKép Aztán olvastam, hogy még mindig nem jó a gépedKép Még mindig itt van a szervizben?? FogacskaKép

Anikó,
jobbulást neked! Bencusnak meg tessék sok-sok gyógyító puszit adni.Kép Erre sem gondoltam volna, hogy ilyen pici babának kötőhártyagyulladása lehet...

Pusz,
Hajni
nalika

Helló csajok, utcsó bejelentkezés ma. Dani lázas lett 39.6 C... Holnap felhívom megint a dokinőt.
Hát én már csak ilyen hülye parakirály vagyok.

Kisdió: jobbulást a picurnak!

Szöszi: Bazsó ügyi!!!

Jerry: ma már azt hittem nyugodt napok jönnek...

Bori: Dorka foga. Kép Mi az a sok arcocska nekem?

Puszi
Linda
bellana

Mucska, Amatőr Hajni
Olvasgatok vissza és közben jókat rötyögök rajtatok, olyan haláli szövegeket nyomattok!Kép Bírom ám a stílusotokat!Kép

Nem is írtam, hogy mielőtt elutaztunk azért sikerült eljutnom a Tesco-ba és vettem jó sok pelenkát, már a következő méretből is, mert szerintem mire ezt a méretet elhasználjuk már kell majd az új. Elvégre combik azok vannak rendesen Mókuskámnál.Kép
Aztán pelenka vásárlás után elmentünk az Újpesti új Kenguru Gold üzletbe, ahol 24%-os kedvezmény volt törzsvásárlóknak, úgyhogy bevásároltam Gergőnek egy csomó 74-es rucit, legyen mibe belenőnie! Sajnos nem sok időnk volt, így csak lekapkodtam a cuccokat a polcról, de nagyon cukik. Vettem 4 rugit és 5 body-t, majd egyszer csinálok róluk fotót.Kép

Bea
Számozás: én is inkább szemre veszek dolgokat. Ráadásul ami Kenguru Gold-ban 68-as, az Maugliban 74-es. Szegény Hugicám vett két 68-as body-t Mauglisat és 2x bírtam ráadni Gergőre.Kép Majd jó lesz a tesónak.Kép

Bea, Kriszta
A Ti stílusotokat is bírom ám!Kép

Mucska
Nagyon tetszett, amit a lánykád írt! Főleg az áú.Kép

Agyhártyagyulladás elleni oltás: most mi is teljesen kikészültünk a párommal, amikor felolvastam Neki mit írt Rita.Kép És persze fogalmunk sincs, hogy mi lenne a jobb.Kép Én is meg fogom kérdezni a védőnéninket és a dokinénit is.
Ja, védőnéni ügyben akartam írni, hogy Nekünk itt is jó nagy mázlink van, mert az itteni védőnéni is nagyon aranyos, nem csak a pesti volt az!Kép Már tegeződünk és mindig nagyon örül Nekünk! Ma is összefutottunk az utcán és úgy megörült!Kép Nagyon sajnálok mindenkit, akinek nem ilyen jut, mert nekem baromi sokat számít, hogy akármilyen hülye kérdéssel felhívhatom, mindig tud jó tanácsokat adni. És ez megnyugtat.

Maci
Megy a drukk a műtéthez! Te meg póbálj meg nem idegeskedni miatta, igaz ezt csak mondani könnyű.Kép
Éjszakai alvás: Gergő is ugyanígy kel, 2 körül, majd 5-kor és 8-kor. De Ő azért nap közben is alszik legalább 3/4 órákat 3-4 alkalommal. Én úgy dönöttem elfogadom így, hogy Ő felkelős és azóta sokkal könnyebb nekem is. Igaz nem mondom, hogy nem vagyok álmos hajnalban, mikor cicit kér, de általában el is alszom szopi közben.Kép Kitartás, majd csak javulni fog a helyzet!Kép

Anikó
Remélem azóta jobban vagy! Párod egy tündér!Kép

Egcsi
Üdv újra itt!!!Kép Gyere amikor csak tudsz!Kép

Na, eddig bírtam , már összefolynak a betűk a szemem előtt, de már csak 1 oldal maradt az arhívban! Megyek gyorsan a zuhany alá és az ágyikóba! Holnap megpróbálom folytatni.

Addig is puszika mindenkinekKép

Orsi

avocado

Bori
Benne vagyok a kiruccanásban!Kép
Hugicám: igen már nagyon várom, hogy kérdezgessen! Nagyon szeretnének babát!

Linda
Dani lázKépKépKép Jobbulást szegénykének!

Most már tényleg lefordulok a székről.Kép

Orsi

avocado

Kisdió, Noémi is lázas volt a szuritól, 38,6-ra ment fel neki. Este kaptuk a szurit és másnap délután már nem volt láza, két kúpot kellett adni neki.

Remélem Ákos is hamar túl lesz rajta.

Szöszi, gratula az átforduláshoz, büszke lehetsz rá. Kép

chello
chello

SZiasztok!

Nem mondjátok, hogy reggel 9-kor ezüstöt kapok? Akkor most Kép vagy Kép?

Lányok gyertek! Nekem szükségem van a régi topicra! Igaz, hogy sokszor nem válaszolok mindenkinek, de érdekel, hogy kivel mi van, a problémákra milyen megoldásokat javasoltok, mlyek a kipróbált dolgok (többgyerekes anyukák előnybenKép).
Szóval én szívesen olvasom mindenki búját, örömét, sikerét, kudarcát!

Ákos láztalan, én rongydarab. Ákos éjjel 3-ra kialudta magát. 3/4 ötig fent volt, és sikongatott (ez új), vihogott, kacagott, beszélt, hümmögött, szurkolt. És célzott lövéssel lekakilta az autóscsüccsöt a pelenkázóról. Arról nem szól a fáma, hogy a parketta és a szőnyeg kakiban úszott.Kép

Tejcsi-helyzet talán kicsit javulóban van; majd kövi szopi után fejek, és meglátjuk, hogy mennyi az annyi.

Szöszi: átfordulásKép neünk egyszer sikerült 2 hete éjszaka, merő véletlenségből. Azóta még nem produkálta.

Táblázat-felrakó ügyeletes! Nem tenne fel valaki egy olyan táblázatot, hogy kinek, hány hetes a babája? Légyszi!

Linda: mizujs nálatok? Láz?

Bori: FogKép

Most el. Mondanám, hogy szép napos napot, de...
Csak a szépet kívánhatom!Kép

Kisdió

Kép
kisdió

Jo reggelt!
Csatlakozom Kisdiohoz,ilyenkor ermes hely????

Amugy, nem sok idom van, Anyukam nagyon beteg, menni kellene apolni, de zuhog, Apa bejelentette, hogy a vartnal hamarabb utazik el, ma ejjel. Csomagolni kellene neki borondot, szalad a haz es Bazso megint nem akar enni. Most mar biztos vagyok, hogy az antibiotikum miatt, mert mikor 2 napig nem kapta az allergia miatt, akkor kezdett eszegetni.Ennyi a rossz hir, de mi ez ahhoz kepest, hogy Balazs porog,forog...

KisdioKép
Akos aranyos lehetett, csak d.u 3-ra kellett volna felhuzni, elrontottad az idobeallitasatKép Tejecske helyre fog jonni, en hiaba nem szoktam drukkolni!!!Kép

ChelloKép
Aranyat kaptal ma, eszre sem vetted?

LindaKép
Hogy van Dani? Remelem most megmondjak mitol szaladgal igy fel a laza hirtelen... Akkor ezert nem tombolt tegnap szegenyKép

OrsiKép
Ugyi vagy, hogy szemre megy a dolog, en mindig kicsiket veszek...Ha a ruhara nezek nem tunik, hogy Balazs olyan nagy, pedig igen...Sok 1X hasznalt cuccunk van nekunk is.Kép
Szekrenyt is kellene rendezni, mert ossze -vissza van benne csomo reg kinott ruha, negyedet hasznaljuk kb...

BoriKép
Hat, le kellene cserelni, mar dolgozom az ugyon, rmelem most jobban sikerul, mert ezt is EN valasztottamKép Kép

ZsuzsaKép
Oszinten? Igen jol esett!!!!Kép

JerryKép
Udv a 2%-ban...Kép

Tobbiek!!! Ebreszto!!!

Most el, mert teljes a kaosz, azt sem tudom mihez kapjak es egyedul lenni is jo sz.r lesz, ha Laci elmegy...
szoszi
szoszi

Szep jo reggelt! Bar az ido pocek. Kép

Anita: Fogacskak. Kép Es mennyi bujt ki? Hogy vetted eszre?

Mi jol vagyunk. Lili megint ataludta az ejszakat. Kép

Linda: Jovok, amint nem lesz ilyen pocsek ido. Kép

Most egy kis izelito a reggelrol.
Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Szép reggelt mindenkinek!

Orsi!

Köszönöm!

Bori!
gratula a fogakhoz!

Linda!

CSak ma jött meg a levél, de nem biztos, hogy a válasz el is ment, mert karbantartás van. Ez miatt itt is kivánom, hogy gyorsan múljon a láz és ne legyen gondod a betegség miatt!

Rita!

Szépek vagytok!

Ildikó és Dzs babáinak boldog hófordulót.

Andi

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?