Tigris, azért csak nem akar Beni december 9-ig bent maradni?!
Kíváncsi leszek, h te tudod-e majd használni a bimbó védőt...én nem tudok vele szoptatni...egyébként nekem is befelé forduló lett a bimbóm, szóval ez is nehezítette a dolgot az elején. Most már "hozzá edződött" Danihoz és kiáll, de majd összefo..om magam, mikor szopiztatok annyira fáj...
Lica, bocsi, én értettem félre a szopiztatás dolgot!
ok, h nem szopiztatsz ilyen sűrűn általában, ezt most kifejezetten erre a nyügis napra gondoltam, mert azt írtad, h Moci 10 percenként felébred és szopizna...
(legalábbis nekem ez jött le belőle...
)
Mi használunk cumit. Nem vagyunk ellene. Sőt, ha már választani lehet a cumi vagy az ujja között, akkor sokkal inkább a cumi, mert ezek a mai darabok már úgy vannak kiképezve, h nem deformálják el az ínyét és később a fogait úgy, mintha az ujját szopizza. Erre még a fogorvos rokony is helyeselt.
És sokszor én is csak úgy tudom megnyugtatni és elaltatni, ha cumi van a szájában.
Lica, te h állsz a bajoddal?
Nálam, ahogy kibújt a gyerek, visszatért minden. Hiába mondták az okosok, h a terhesség jót fog tenni a betegségeknek, semmi változás...
Ugyanúgy tartanom kell a diétát, mint előtte, különben ülhetek a wc-n egész nap. Basszus, egyszer már sikerült szopizás közben rosszul lennem...
alig telt el 5 perc és éreztem, h gáz lesz... gyorsan lefejtettem a gyereket magamról, odaadtam anyunak, h tartsa szóval egy kicsit, én meg rohantam... Még jó, h itthon volt, különben nem is tudom, h hirtelen mit csináltam volna...