Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést!!!!!!!!!!!!!
Zsuzsi, én is tiszta szívemből gratulálok a gyönyörű kislányotokhoz!!!!! Annyira formás, szép baba!
Majd gyere és mesélj egy kicsit a napjaitokról, ha van egy kis időd. Különösen az érdekelne, hogy Panka hogy fogadta az új kis családtagot!
Nálunk Bence sajnos egyre többet hisztizik... nem bántja Gergőt, de továbbra is ha egy kicsit frusztrálja valami akkor elkezd vinnyogni. Elég idegesítő... érzem, hogy a fáradtság miatt nehezebben tolerálom a dolgot, de azért próbálok uralkodni a helyzeten.
Gergő továbbra is nagyon jó kisbaba, alig-alig sírdogál. Ma itt volt a védőnő, ő is mindent rendben talált és egyet értett velem abban, hogy Gergő egy kis zabagép. Múlt csütörtökön 3,36 kg-val engedtek haza bennünket a kórházból, most meg már 3, 76 kg a súlya. ez azt jelenti, hogy az előírtnak majdnem a dupláját szedte magára az én is éhenkórászom. De azt mondta erre a védőnő, hogy nem baj, mert az anyatejes babák nem egyenletes ütemben fejlődnek. Most lehet, hogy kicsit többet szedett magára, pár hét múlva meg majd stagnál a súlya. (Így legalább van egy kis tartalékunk
:):):):))
Nita, boldog évfordulót Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barni biztosan élvezni fogja az idei karácsonyt! Emlékszem arra, hogy Bence milyen kerek szemekkel csodálkozott rá a karácsonyfa fényeire amikor egy éves volt!
Rita, gtaula a 30. héthez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem is nagyon szép dolgokat kreáltál, igazán ügyes kezed van!
Regina is szuper ügyes csajszi, hogy nem sírt az oltásnál. A sütidet viszont sajnálom...
miért nem vitetted vissza amikor érezted, hogy savanyú a gesztenye? vagy nem volt egyértelmű a dolog?
Mia, várom én is az eredményt!
Kati, tessék pihenni! Nem igazán fogadsz szót nekünk... Ejnye-bejnye...
Milyen magnéziumot írt fel a dokid???? Van valamilyen neve? Én már bőven 3x2-t szedtem annyi idősen amennyi most Te vagy. És az is 500 mg. (Ha a magnesi citricii-t kaptad, arra az én dokim azt mondta, hogy nem szívódik fel olyan jól belőle a magnézium, mint a Magnerotból. Lehet, hogy ezért javasolta az emelt adagot...)
Pedi, egyezkedtél a férjeddel a hétvégi ott alvással kapcsolatban? Remélem megenyhült és nem kell egy nap alatt végigjárnod azt a sok helyet.
Beze, úgy örülök mindig amikor bejelentkezel! Nagyon drukkolok, hogy Marci még bent maradjon.
Lexike nátháját sajnálom, de az jó, hogy nem lett lázas.
Nika, ugye nincs változás piri ügyben? (Ne is legyen!!!!!!!!!!!
)
Dike, sajnálom a kocsidat, de az a lényeg, hogy Te rendben vagy! Pihengess sokat!