Tegnap este írtam egy jó hosszút, de elszállt... most talán sikerül újra nekifutnom.
Nita, Nagyon jó az új frizurád!!!! És ne mondd azt, hogy nem vagy fotogén, igenis csini vagy a képen!
Cham, sajnálom, hogy ma sem vagy jól... rendesen megkínlódsz ezzel a betegséggel. A srácaid hogy vannak?
A hajad hogy bírja a sok festegetést? Milyen ápoló bigyót használsz rá? (gondolom van valamilyen csodaszered...)
Kati, Neked is csak jobb éjszakát tudok kívánni. Szerintem most jött ki rajtad az utazás okozta fáradalom és ezért volt ez a semmi se jó érzés.
A kórházban most végig pizsamában voltam. (Bencénél hálóingben) Ezerszer jobban éreztem ettől magamat, utálom a hálóinget. Természetesen volt rajtam bugyi is, hogy a betétet megfelelően rögzíthessem, de semmi gondot nem okozott az, hogy fölötte ott volt még a pizsigatyó. Nekem azért volt így komfortosabb, mert az újszülött részleget nagyon melegre fűtik a babák miatt és így nem éreztem feszélyezve magam amikor kitakaróztam. Nyugodtan, kényelmesen (már amennyire a gátseb engedte), felhúzott lábakkal és megtámasztott háttal tudtam üldögélni az ágyban.
Beze, lassan eljön a Te időd is... kívánom, hogy teljesüljön a vágyad és legalább dec. 10-ig bent maradjon Marci.
Bogi Drága, tudom, hogy már nem olvasod, de azért így a távolból is ölellek és köszönöm azt a sok biztatást amit Tőled kaptam a nyűgös napjaimon. (Majd írok Neked privit, hátha az eljut Hozzád.)
Rita, annyira jó olvasni a lelkes készülődésedről az adventi vásárral kapcsolatban! Nem fotóztad le azokat a koszorúkat amiket csináltál? Nagyon kíváncsi lennék rájuk!
Mona, hogy vagy? Van valamilyen tüneted? Dokihoz mikor mész majd? biztos leírtad már, csak én vagyok zizi még az ilyenek észben tartásánál...
Pedi, istenien néznek ki a sütijeid! Abba a képviselőfánkba úúúúúúúúúúúúúúúgy bele tudnék harapni!!!!!!!!!!!!!
Te pedig gyönyörű kismama vagy! Nem is tudom, hogy miért panaszkodsz a kilók miatt, én olyan vékonynak látom a karodat a fényképen! Ha sokat híztál volna, akkor az ott is látszana...
Nika, én is nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy hol végeztek Gergőék a szavazáson. Ez annyira gáz, hogy utólag kell vizsgálódni, hogy ki hogy és mennyire csalhatott...
Na, és akkor most magamról egy kicsit:
Hurrá, juppi és minden egyéb hasonló... vasárnap óta 1 kg lement rólam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előbányásztam a nadrágjaimat is és örömmel nyugtáztam, hogy van pár amibe beleférek.
Jó-jó, nem úgy állnak rajtam, mint szülés előtt, mert a szélesebb csípő miatt jobban feszülnek, de szerintem teljesen jók lesznek így is. Aztán remélem pár hónap múlva a csípőm is úgy gondolja, hogy jobb lesz neki összébb húzódni...
Ami viszont nem annyira okés, az a gátsebem... két napja megint annyira fáj, hogy csillagokat látok. Gond biztos, hogy nincs vele, mert érzem, hogy megy le körülötte a duzzanat. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a bent maradt felszívódó varratoktól feszülhet most megint. Na meg az is közrejátszik, hogy tegnap volt egy olyan napom, amikor nem tudtam napközben leülni a s@ggemre egy kicsit pihenni. Nem azért, mert Gergő sírt, csak mindig volt mit csinálni. Pakolgattam, szoptattam, játszottam Bencével, főztem (mondjuk csak egy gyors spenótot) és itt volt a gyerekorvos is a kötelező első látogatáson. Szerencsére mindent rendben talált Gergőnél, úgyhogy csak felírt pár cuccot, amit ki kell majd váltani a patikában.