Zsófi
Örülök, hogy nincs nagy baj
Pihenjél nagyon sokat és mondogasd a kisbabádnak, hogy ne csináljon ilyen görcsöket meg vérzéseket, mert nem szép dolog ijesztgetni az anyut! Nálam ez mindig bejön! Van valami pici kis bibi, elmondom Kristófnak és ő tényleg megoldja
Mégha hülyén hangzik is!!!
Judit
Nagyon édes a kis pöttömötök
A 4D UH-ot először a 12.-13.hét körül ajánlják
Mi is akkor voltunk először, nagyon látványos volt, a profilomban lévő weboldal címén megtalálod Kristóf fotóalbumát és ott vannak 13.heti 4D-s képek, szerintem nagyon jól sikerültek! A Praxis 4D UH Rendelőt nagyon ajánlja mindenki, mi is ott voltunk, a Győrffy Mátyásnál. Kb. 2 héttel előtte kell bejelentkezni
A nemét általában csak a 18.-20.hét körüli genetikai UH-on tudják megmondani. Kisfiúknál ilyenkor általában már látszódik(persze ha nem szégyenlős), de kislányoknál akár még ekkor sem derül ki, hisz nekik nem olyan látványos
Az én Kristófom büszkén mutogatta a fütyijét
Köszi a hétfordulót
Neked is boldog új hetet!!!
Kóbor
Sajnálom
Akkor erről a fél %-ról is lecsúsztunk
De majd ebben a hónapban
Móni
Indulnak a drukkok a HSG-hez!!! Remélem reggelre odaérnek:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vali
Örülök, hogy végre te is jó doki kezei közé kerültél! Meglásd, hamarosan hozzátok is kopogtat a gólya
Csak a cserép legyen az erkélyen
A Kismamák nagykönyve is megvan nekem
Az is nagyon jó könyv, sok okosság van benne, látványos képekkel, gyönyörű babákkal. Pont az előbb lapozgattam, hogy megnézzem benne, mekkora és milyen lehet mostanság Kristófom
A Gyermek születik egyébként 5900Ft körül volt, úgy tudom, úgy ahogy Judit is írta
Drága, de ez a könyv minden pénzt megér
Én ilyen könyvet még soha nem láttam
Minél többet nézegetem, annál inkább megerősödik bennem az a gondolat, hogy ez a babavárás maga a csoda. Hihetetlen, hogy bennem is egy olyan kisbaba van, mint amilyet a könyvben lévő fotón láttam
Most bepótoltam a mai napot
Babus+Kristófka