Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most értem ide, de összejött még egy pár dolog csütörtök-péntekre, hétvégén meg voltak a Nagyok is, úgy hogy.......
De most itt vagyok!
Adri festeget, kapott a Mikitől festéket....kivételesen nálunk ma reggelre jött a Miki
.....Zizi meg Mira még alszanak, úgy hogy gondoltam most kihasználom az időt és írok!
Brigi!
Ovis lét már csak ilyen. Ott (sajnos!) könnyebben össze lehet szedni a bacikat! De majd megerősödik Petya is!
Igen, Adrinak is falevél és tényleg könnyű lerajzolni!
Beni hogy van? Remélem már rendben van a buksija!
Adrinak is az első foga "fehérebb" mint a többi, mert másfél évesen, "sikeresen" landolt a mocival a kövön.
Egy kicsi le is pattant a két felső fogából....mondjuk nem nagyon látszik.....de a lényeg, hogy nem tört ki Neki teljesen. Nekem anno azt mondta a fogdoki, hogy ez nem lesz semmilyen hatással a maradandó fogaira.
Egyébként Zizi is pont másfél évesen törte le a felső-első két fogát
úgy hogy mondhatom lassan, hogy nálam a Lányoknál ez lassan "hagyomány" lesz.
Bár Zizinek jobban látszik a "törés",mert Neki nagyobb darabok törtek le a fogaiból
, de a fogai is nagyobbak, mint Adrinak.
És ha hiszed, ha nem Zizinek pontosan ugyan úgy törtek a fogai....jobb oldalt a közepéből, bal oldalt a sarkából......ahogy Adrinak!
Remélem Mira kimarad ebből a "fogsorozatból", de ha mégsem, akkor remélem Neki sem lesz "gázosabb" mint a Nagyoknak!
Egyébként engem is nagyon bántott (bánt) a dolog, de inkább még a tejfogaik törjenek, mint a maradandóak!!!koppkoppkopp!
Boszi!
Köszi, igen megkaptam a lapot! Nagyon cuki lett!
Adri igen csak megszenvedte az ovihiányt, de talán én még jobban!
Már a második napon azt kérdezte, hogy mikor mehet! Nem győzte a "centit vágni"....hát még én!!!
A betegséggel egyébként nem volt sok baja, hál' Istennek! Zokszó nélkül beszedte a gyógyszert és feküdt is!
Mondjuk engem is meglepett, hogy milyen jól tűrte a betegeskedést, mert ugye igazán beteg még sosem volt!
Ez volt az első "nagy" betegsége! (mandiműtétet most nem számolom ide, mert az más!)
És nálad hogy vannak a Lányok? Lara és az ovi? És Szofi baba?
Szülinapos képek esetleg???
Judy!
Először is......Hannának jön kistesó?????
Nem vártak sokat, mi?!
Vagy nem is akartak sok korkülönbséget? Köztük is 19 hónap lesz ha jól számolok, ugye? És kisfiú vagy kislány lesz? Bár Tenci "mindig biztos" a lányban én azért inkább megkérdezem, mert lehet fiú is!
(remélem T. most megszívja!
)
Nálunk keresztanyámnak és uncsi tesómnak van jan. 21-én a szülinapjuk!
De ha esetleg "csúszna" a gyerkőc 1 hetet....
Mozi nagyon jó volt, tényleg szuper ez a 3D!
Mondjuk ezt most ingyen néztük, de a jegyárak azért "súlyosak"!
Viszont Adrinak megígértem, hogy megnézzük....vagy Apjával.....az Aranyhaj és a nagy gubanc filmet is 3D-ben. Ez lesz az egyik karácsonyi ajándéka!
Okés, zárást és a munkát hagyjuk!
Ha bármikor erre jársz és van időd, gyere nyugodtan!
Tenci......Te kamumanci!!!!
Csak ide találtál már végre?!?!?!
Mirával kapcsolatos kérdéseidre már válaszoltam is!
Leírjam még egyszer?!
Adrit egyébként nem nehéz túl szárnyalni, Zizit már talán kicsit nehezebb!
De nem hajtja a tatár, úgy halad a növésben, ahogy Neki tetszik! Bár most egy kicsit "visszafogta" magát az evésben, de hát 3 hónapos a Lelkem és ugye tudjuk, hogy a 6. hét után a 3. hónap a másik "vízválasztó"!
Viszont hasfájása tényleg elmúlt
és "ordítani sem ordít" már annyit!
Megfogja már az alvós zsiráfját
(ez egy rongyi zsiráf) és ezerrel tömi a szájába!
Rúg-kapál, ha kell ha nem és élvezi, ha eltalálja a feje fölötti forgós csörgőt!
Szóval most kezd igazán édes lenni!
De hogy Ti mikor értek ide......
Én már csak akkor hiszem el, hogy itt voltatok, ha már mentek haza!!!
Benedek miket művel már? Fogai száma növekszik szépen?
Mikey és az ovi? Még mindig "jóban vannak"?!
Sissy, Borsa, Orsi, Renáta, 3Z Kriszti, Steff és esetleg Vero!
Jönnétek és írnátok pár sort magatokról???
Gabi!
Szia! Örülök, ha jól vagytok? Férfiember még meg van, akit még anno említettél? Remélem igen és boldogok vagytok!
Gondolom Enci már teljesen jól beszokott az új oviba!
Gyere néha, ha van időd!
És Mindenkinek!
Karácsonyi készülődés már beindult? Ajándékok kiválasztásával és vásárlásával hogy álltok? Tudjátok már kinek mit vesztek?
Hátha tudunk adni egymásnak (is) ötleteket!
Kezdem akkor én, nehogy szó érje a házam elejét!
Szóval:
Nálunk a
felnőtteknek a szokásos.....Fiúnak ital amit szeretnek meg könyv utalvány, Lányoknak tusfürdők/csoki/tea/kávé ki mit szeret! Mindenkinek meg van mindene...ha meg kell valami, úgyis megveszi mindenki magának.....szóval szeretjük a "fogyasztható illetve elfogyó dolgokat"!
Meg különben is annyian vagyunk.....
de mondjuk ez jó!
Gyerekek a nehezebb dolog!
Már Nekik is annyi mindenük van és valahogy mostanság egyik sem játszik már semmivel, persze azért szeretnének ezt meg azt, de néha azt mondom, hogy minek, ha tényleg csak két napig kell?!
Szóval idén a 3 hónapostól a 18 éves "gyerekig" kell gondolkodnom!
Ez
12!!!! gyereket jelent!!
Legkevesebb "bajom" a Nagyokkal van, mert ugye Nekik a legegyszerűbb már a dolog. Pénz.....tudom nem éppen karácsonyi ajándék, de Nekik úgy sem kell már igazán semmi, amit meg akarnak azt úgy is megveszik maguknak és mindig nagyon örülnek annak, hogy Tőlünk pénzt kapnak, mert legalább nem hülyeséget veszünk Nekik és pl. fel tudják tölteni belőle a telójukat vagy akármi!
Mira igazán nem kap semmit
mert ugye Neki még ruhát sem lehet nagyon venni.....főleg még ebben a korában, annyi ruhánk van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni
....úgy hogy Ő kap tőlünk egy "fali mérőt". A Többiek úgy is biztos vesznek Neki valami ruhát meg csörgőt!
Zizi hintát kap, mert ami volt az lassan széttöredezik.
Adri kap szép fehér blúzt, meg foglalkoztatós könyveket meg filctollat.
Fiúk korukhoz képest kapnak készségfejlesztő játékokat...ezt még nem egyeztettem az Anyukákkal
......könyvet, foglalkoztatós könyvet, ceruzákat, tetkókat, autós naptárt, axe-kat.
Röviden ennyi! De azért még várok ám ötleteket!
Most mennem kell,mert Legkisebb is felébredt és enni óhajt!
Nagyokat írás közben már meguzsonnáztattam!
Holnapra jó Miki várást az ovisoknak meg akiknél még nem volt!
Puszi Mindenkinek!