Helló Lányok!
Megpróbálok visszakapcsolódni, mert már nagyon hiányoztok, bevallom mindig olvastalak titeket, csak írni nem tudtam, mert itt van Anyu és nem akartam tőle elvenni az időt, hisz így is nagyon ritkán találkozunk, de eddig bírtam
Ebba-Tudod nálunk is nagy dilemma volt ez a vendégeskedés dolog...Na odáig jutottunk, hogy Anyós mondta ha kell segítség szóljak....Persze én nem szóltam , erre kitalálta magától,hogy ő jön egy hétre
Na neeeeem, megmondtam Csabinak az túl sok az Anyjából nekem, legyen 3-4 nap, az a max
Úgyhogy jön Anyós vasárnap és szerdán meg megy, ennyit tudok bevállani....Amúgy más vendégeket nem fogadok, egyszerűen most nincs hozzá hangulatom, a kislányommal és a családommal akarom tölteni az időt, nem mások kiszolgálásával, lehet ez önzőség de ez van
Szissz-Nagyon szerencsés vagy, hogy Dani ilyen jó baba, tartsa is meg a jó szokásait
Lányok én egyáltalán nem mérem a gyereket, nincs mérlegem, mert úgy vagyok vele többet belerakni úgy sem tudok, csak amennyit enni hajlandó és vissza sem hányatnám vele ha többet enne, mint szabad
Egyébként itt van ilyen védőnői szolgálat féle, minden második hétfőn, ott lehet leméretni a babákat, voltunk is tegnap és már 3140 grammot nyomunk ( 2850 -el jöttünk haza ha jól emlékszem), szóval eszik rendesen a királylány
Sophie-Te szegény, még mindig egyben
De most már nagyon közeledik a te időd
Kicsit lelkiismeretfurdalásom van, hogy egyedül hagytalak, de remélem nem haragszol
Mikegirl-Nagyon sajnálom, hogy gondok vannak Atival, remélem megoldódnak, nagytesóknak nem egyszerű időszak ez....Nem próbáltad esetleg, hogy bevonod az Adél körüli teendőkbe??Pl ő hozza oda a pelust vagy a törlőkendőt stb és akkor hátha érzi, hogy ő rá is szükség van....csak egy ötlet
A bimbódat nagyon sajnálom, én még minidg bimbóvédővel nyomom, nem merem elhagyni, mert annyira érzékenyek a bimbijeim félek megint kikészülnének és az a szopi rovására menne...Szóval nálam egyelőre marad a bimbivédő, evvan
Navi-Én ülve szoptatok, nem tudom miért, nekem úgy esik a gyerek legjobban kézre ( persze szopi párna segítségével)
Ti az éjszakai kajálások után is mindig büfiztettek???Nekem van, hogy nincs szivem felkelteni, mert bealszik a cicimen és olyankor elmarad....Szerintetek ez nagy gáz???
Mi is nyomjuk az Infacolt egyébként, mert Lili néha nyöszörög ( szerencsére nem sír) és látom, hogy feszíti a pocakját a kaki vagy a puki , na ez nem tudom,hogy pontosan melyik, de néha full bevörösödik a feje az erőlködéstől
Eta-Baszki hallod aranyáron mérik ezt a hallókészüléket
Mondjuk ha tényleg igaz amit a hölgy mondott jobban jársz ha beszerzed még az idén, mert azért több, mint 300.000 Ft az egy kicsit too much
Wivi-Sajnálom a szar éjszakát, remélem a mostani jobb lesz....Nekünk eddig szerencsénk van Lilivel, elég jól alszik nappal is és éjszaka is, lekopogom, kopp-kopp-kopp
...Nem lehet, hogy a hidegfront a ludas??Mert itt mára konkrétan havat ígértek
Én annyira szeretnék már sétálni menni de nem merek, mert annyira hideg van,( 5fok körül), szerintetek ha minden nap kimegyek 5 perccel többre mint előző nap akkor azért lassan kivihetem ugye??
Angie-Göynörű a kis családod, és valóban nagyon vékony vagy és csinos, irigy-irigy
Rajtam maradt 3kg plusz 55 kg vagyok, jó lenne 52 kg lenni, a hasam nagyjából visszament csak egy picit látszik, na meg sokkal puhább, plöttyedtebb, de nem izgat nagyon
Vikoo-Önkiszolgáló Boldi, ez jóóóóó
Nekünk is van szőlőmag párnánk, tegnap apa jól odakozmáltatta a mikróban, úgyhogy mehetett újat venni
Amidaa-Ha jól tudom a Mei Tai-ba nem szabad újszülött kortól tenni a babákat, csak picit később.....A kendőbe viszont lehet a kezdetektől!
Eclipse-Tényleg hogy álltok a kendővel???Én már annyira szeretnék kendőzni, de azt mondták a császár miatt a gyermekágy alatt nem ajánlják
Valószínű semmi bajom nem lenne, de nem merem megkockáztatni....Pedig már nagyon rávagyok gerjedve
Addig is Apjuk hordoz nálunk!
Tatjana-Nagyon felcsigáztál a szüléstörténeteddel, nagyon kiváncsi vagyok.....Sajnálom , hogy nem jó élmények maradtak meg benned, de kárpótoljon Ádám baba mindenért
Dorka-De cuki vagy , hogy ennyire ragaszkodsz Anyudhoz
Luca baba hogy viselkedik???Rendes a kislány??Én nem raktam még be sosem a hordozóba Lilit itthon, nekünk egy utazóágy van felállítva a nappaliban és abban szundikál napközben én meg csinálom a dolgomat
A pihenőszéket nem szereti
Rabbe-Örülök , hogy javulnak az éjszakák....Ez az Árkádos sztori nem semmi
De minden jó ha jó a vége
Vaya-Remélem kisasszonyod visszaváltozik Angyalkává
Na Lányok, ezt az oldalt sikerült csak visszaolvasnom, ha valakit kihagytam ezer millió bocsi, annak dupla puszi mennyiség
Lili baba és Ancsa