Új privát üzeneted érkezett!

Szia Korenka! Azt hiszem én azért egy cseppet megijednék.... :oops:
de biztosan örülnék neki :)
Vendég

Sziasztok
Ikrek: Gondolom hallottatok arrol, hogy 35 ev felett no az ikrek eselye is. Nalunk a csaladban is volt. Megijednek, foleg, mivel a mehszaj egy babat se birt el, de biztos van ra mod, hogy kihordjam oket....akkkor pedig szep lenne. Anyagilag viszont nagyon megterhelo. Mindenbol kettot....Es akkor azert ott az izgalom, hogy kihordja az ember minel tovabb oket, izgulhatunk kettoert. Most jut eszembe a hugom. O is kettovel kezdte, aztan az egyik felszivodott a 6. heten. Eltunt.
Ma nagyon furan vagyok. Egy hete volt az ovum, de mivel a doki csak jovo honapban adott engedelyt, probaltunk vedekezni. Egy het mulva kene megjojjon, de gorcsolgetek. Ugyanigy voltam az elozonel beagyazodaskor.... ha osszejott, a doki nagyon le fog cseszni....raadasul tegnap voltam tornan is, egesz oran ugraltunk.
malna5

Ti hogy alltok a kilokkal? Ugy ertem pont az idealis sulyotokon vagtatok a projectbe, vagy 5 kilo tulsullyal, mint en? :(
Ezt csinaltam a kislanyomnal is es 83 kg-al szultem. Amugy 55-60 vagyok, ugyhogy vegig azt hallgattam a dokimtol, mi lesz velem, sosem fogyok vissza. Tenyleg 2 evembe telt.
gondoltam most gyorsan tornazok ezalatt a 4 het alatt... meg nem vacsorazom...meg nem eszek edesseget...meg kenyeret sem...
malna5

Hát malna5 sorstársak vagyunk. A versenysúlyom elméletileg 55. Jelenleg +10 a helyzet. Minkét gyerkőccel 55-ről indultam és 23 kilót híztam velük. A fiam után nem sikerült a visszafogyás, ezzel a +10-zel harcolok immár 3 éve. Azon filóztam, hogy most hogy a fenébe fogyjak minimum 5 kg-ot úgy, hogy ne sodorjam bajba a magzatot, ha megfogan.... Most nem kezdhetek el ugrabugrálgatni, úgyhogy marad az odafigyelés kajailag. Szerintetek ártok, ha jócskán visszafogom a szénhidrátot? Nálam az be szokott jönni... csak tudnám eddig miért nem csináltam :D:D imádok enni.
Jaj malna! Ha jönni akar az a baba, had jöjjön! Így jött a lánykám is!!! Nem szabadott volna még, de Ő jött. 13 éves! :D:D
korenka
Szár

Korenka neked miert nem volt szabad?
malna5

Volt egy rohadt betegségem. Hörgőrákom 23 évesen. Mikor ez kiderült a babácskám 16 hetes volt. Azonnal el kellett venni a kis életét, hogy műthessenek. Ez életem legnagyobb tragédiája, igazából sosem fogom feldolgozni, hogy meg kellett halnia, hogy én élhessek.... :cry: Kivették a bal oldali tüdőm nagyrészét, már el volt halva. Így hála az égnek megszabadultak a tumortól egyben, és nem kellett kemót kapjak. Ezt azért írom, mert hamar jött a leányom a műtét után, tehát nem veszélyeztettem az életét.. :) A nőgyogyim is kérte, hogy várjunk a következővel. De a férjem olyan jól vígasztalt, hogy eredményes lett :)
korenka
Szár

Azt a betyárját lányok, hát titeket sem kímélt a sors.
Mindig azon vagyok, hogy nem szabad hátra nézni csak és kizárólag előre! Optimistán, vidámsággal, kiegyensúlyozottsággal!!!!

Én súlyproblémákkal nem küzdök. Most a 168cm magasságommal 53-54 kg között mozgok.
A szénhidrát : én azt gondolom, hogy a mértékletesség a lényeg! Nem szabad mindent megvonni a szervezettől, de csínján-mértékkel kell mindenből eszegetni. Úgy még a nasi is belefér. :)

Hmmm... Málna, vigyázz Magadra nagyon! a görcsölgetés sok mindentől lehet. Viszont azt gondolom, ha sikerült a fogantatás, talán a doki sem lesz olyan szigorú veled!!!!!!
Vendég

Mostnara kicsit enyhult, en nem tudom mi lehet, biztos a sok hasizom-gyakorlat....
Igen Bbercsi elore nezek en is, kulonben most nem irnek itt nektek ilyen vidaman, felejteni nem tudok, inkabb tovabb lepek, es hiszem, hogy kierdemeltuk, hogy mostmar jo dolgok tortenjenek velunk.
Kori amit te irtal...padlot fogtam. Gondolom mostmar minden ok, de ezt atelni, nem semmi.
Bbercsi en is pont 168cm vagyok csak 64kilo.
Es en is imadok enni, emiatt egy kicsit a magzatvedo vitamint is hibaztatom amugy, mert mielott nem szedtem, nem voltam ennyire ehes, most meg allandoan kotorok a hutoben.
malna5

Rajottem. Ketoldali munkaundortol gorcsolok!! :wink:
malna5

... én meg mindenfélét kitalálok, hogy csak ne kelljen tanulni.
képzeljétek olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy a tesóm a szomszédom. :) egymás melletti lakásban lakunk, így csak átcsengetek és máris családi hangulatba kerülünk:) szóval neki van egy picikéje, aki már 20 hónapos nagyfiú. Gondolhatjátok, imádom. Szóval ha nincs kedvem tanulni, csak átcsengetek. Ez mostanában elég sűrűn előfordul. :oops:

Egyébként az elevittől nekem is nagyobb étvágyam lett. nehéz a kontrollt megtartani, de szerencsére eddig még sikerült.
Vendég

Sziasztok
Alig akart ma beengedni a Babanet.
Ma eleg depis hangulatomban vagyok, nem tudom miert, meg hanyingerem is van, de biztos hogy nem a babo miatt. Inkabb valami hormoningadozas lehet. Kicsit honvagyam van, elkezdtem nyuzni a parom fulet, hogy nem megyunk-e haza Karacsonyozni. Hat nem nagyon dijazta az otletet, mivel eddig valtig allitgattam, hogy itt maradunk.
Ez lesz az elso Karacsony, amit nem otthon toltunk. :(
Ti keszultok mar? Ajandekvasarlas elkezdodott?
Mi mar a mult heten bevasaroltunk egy-ket dolgot a kolykoknek es jol eldugdostuk, meg ne talaljak. Meg a nagylanyom is hisz a telapoban, ami eleg vicces, de az biztos, hogy nem en fogom felvilagositani!!!
malna5

Sziasztok Lányok!

Málna , az én napom is egy nagy unalom volt. Állandóan elakarok aludni a tételeim felett. Sehol sem tartok. De hétfő délutánig meg sok időm van. Csak én azt szeretem , ha a végén tudok legalább egy napot ismételni, akkor áll össze az egész a fejemben.

Én a karácsonyi vásárlást, mindig december elejére időzítem. Arra már a városunk Fő terén nagyon klassz karácsonyi hangulat van, forralt bor illatával fűszerezve. :)

Fogd fel úgy az angol karácsonyt, hogy de jó, én ezt is kipróbálhatom. Egészen bizti az ottani karácsonyozásnak is meglesz a maga hangulata. :)

Korenka, Te hogy vagy ma?

Képzeljétek a kukkeromba ma azt láttam, hogy ma elkezdtem páfrányosodni
:oops:
éljen-éljen :D
Vendég

Akkor a ma esti program megvan Bbercsi :lol:
Ha elkezd pafranyosodni, az pont jo kezdet, innentol 2 naponta kell akciozni Dr Czeizel szerint.
Hany naposak a ciklusaid amugy?
Nekem pont 25 volt az utolso babaig, azota 28. Ugyhogy nekunk 1 esely van ebben az evben.
Tanultal ma is? Hol van az a foter, ahol forralt bort kinalnak???
(Ird meg priviben)
KOrenka merre vagy? remelem minden OK!!!

Ha az iden nem megyunk haza, legkozelebb februar johet szoba....
De en addigra mar babas szeretnek lenni....
malna5

Szia Málna!
Korenka merre jársz?

Az én városom a Nyugat Királynője. :)
Bizony nagyon klassz karácsonyi vásárokat rendeznek ma már nálunk is. Programokkal, zenékkel, koncertekkel, borocskázással egybekötött vásárlással. :)

Ciklusom. 27-28 napos. tulajdonképpen amióta nagylány lettem, azóta szépen beállt erre. persze kilengések azért vannak, de max 1-2 napos csúszással.

Igyekszem Czeizel E. által előírt javaslatoknak maximálisan megfelelni.bizony ám.

Sajnos , nem haladok a tanulással. Igyekszem.igyekszem. de csigalassúsággal megy. Megyek is ... délelőtt jobban tudok tanulni, ilyenkor fog még az agyam.
Málna, Ma egy kicsit jobb kedved van?
Vendég

Jelentem ma jobb napom van.
Mar megcsinaltam az angol hazimat - jar hozzam 1 tanar neni, hogy batrabban kommunikaljak...
Az nagyon jo, ha ilyen szepen beallt a ciklusod Bbercsi, mert igy konnyebb a bebit osszehozni. A velem egyidos baratnem is babat akar, es kepzeljetek meselte, hogy utana... fel szokott menni gyertyaallasba, hogy segitsen egy kicsit a termeszetnek. Hat tegnap egesz este ezen rohogtem, milyen marha romantikus lehet!!!!
De o az anyukajatol hallotta, mint tuti tippet!
Nem tudom, azert en ennyire nem akarok ragorcsolni... Mi a velemenyetek?
malna5

Örülök neki, ha ma jobb napod van.
Én meg ráteszek egy lapáttal: én is gyertyázom. :oops: de tényleg vicces. én bevontam a pasim a dologba, és nagyon jókat nevetgélünk közben együtt az egész szituáción. :D
Vendég

ahhh.... az az angol. én is sokat kínlódtam vele, két évembe telt mire letudtam. hozzáteszem a nyelvvizsgán nagyon nagy mázlim volt. jók voltak a szituációk, amelyekből ki kellett hoznom egy beszélgetést.

Málna, Te egyébként mit csinálsz kint Angliában?
Vendég

Bbercsi bocsi. Akkor ezek szerint szerinted is lehet benne valami...
hogy vontad be a parod? o is gyertyazik?? :lol:
Olyat mar hallottam, hogy parna a fenek ala, de ez a gyertya uj volt. ..
kerdezted mit csinalok, hat kerlek szepen 4 nyelven tolmacskodok. Es forditok. Egy nemzetkozi szallodalanc marketing csoportjaban vagyok, telefonokat bonyolitok itthonrol a vilag minden tajara.
Teljesen szabad vagyok, en osztom be az idomet. A lenyeg, hogy honap vegere meglegyen a munka.
Van neha surgos hivas is, de tobbnyire flexibilis vagyok. Ez jo a baba mellett is nem?
Es te? Azt irtad, hogy tanulsz, emelett otthon vagy, vagy dolgozol is? Hogy van most otthon a gyed? 1 ev munkaviszony kell?
Itt nincs semmi ilyesmi, adokedvezmeny, meg alanyi jogon jar csaladi potlek.
En meg se neztem, mennyit fogunk kapni, nekunk ugyis ez a baba fog a legtobbe kerulni. Mindent ujra meg kell venni, en ugyanis szepen elajandekozgattam mindent, eszembe sem jutott, hogy meg valaha gyerkocot akarunk. Mivel majdnem a legkisebb vagyok a csaladban, mar mindenkinek felnott gyerekei vannak, nincs kitol orokolni. De legalabb az orvosi ellatas ingyenes. Kismamaknak a fogorvos is es a gyogyszerek is.
malna5

Sziasztok lányok! Rengeteg volt a meló, ezért nem volta... Malna5 és a karácsony: Imádom a karácsonyt és már várom. Jövő héten már díszítem a lakást is. A lányom 11 éves koráig hitt a télapóban. Mondjuk mi mindent meg is tettünk ezért. A végén már mi jobban élveztük a karácsony várást mint Lili. :D Most már cinkosunk, hogy a kisfiam is minél tovább gyermek maradhasson, és várja ártatlan gyermeki szívvel az ajándékokat. Nekem ez nagyon fontos. :) Ti ott kint saját lakásban éltek? Hogyan éltek Angliában?

bbercsi mi újság a páfrányokkal? :D
Sosem gyertyáztam.... utána... :D érdekes lehet :D:D:D
mentek egyet, mert itt járkál a főnököm...
korenka
Szár

Most tanulok újra angolul 1 éve. Jövőre középfokúzni akarok belőle. Nagyon szeretem. :D és tanulni is szeretem. Ideális lenne naponta elővenni, de csak hetente 1x veszem elő, hogy gyorsan megírjam a leckét mielőtt elmegyek a tanárhoz :oops: de így is ragad. Sajnos időhiányban szenvedek..

Nálunk itt most nagyon szépen fogják jövőre támogatni a nagycsaládosokat. Ha van elég jövedelmük. Családi szja kedvezmény lesz. két év gyed és egy év gyes jár majd újra.
Andrásról megvan majdnem az összes ruha. Csak ágy, babakocsi, szekrény kell majd... csak... hát az sem kevés.. ahogy így elkezdtem számolni.. :)

Lányok. Nekem mindjárt véget ér a munkaidőm (ugyanis én innen írok) :D Legyen szép és "eredményes" hétvégétek, írjatok sokat, hogy olvasgathassak.
korenka
Szár

Sziasztok, Igen hallottam a baratnomtol, hogy a haromgyerekesek mar egeszen jo kis adokedvezmenyt kapnak a jovo evtol.
Kerdezhetek toletek vmit?
Ha magatokba neztek, ti mirol abrandoztok inkabb? Egy kisfiurol, vagy egy kislanykarol? Ha magatok ele kepzelitek a kisbabatokat egy kislany, vagy egy fiucska jelenik meg eloszor?
Amikor utoljara terhes lettem, nagyon megdobbentem, hogy fiu. Anyukamnak 8 lanytestvere van, es nekem is 3 terhessegbol 3 lany volt. Majd lefordultam az asztalrol amikor mondtak, hogy fiu.
De mivel sajnos... igy jartunk, azota most ugy erzem megint fiam lesz. Orulok en a janynak is no, csak most jo lenne egy fiucska.
malna5

Sziasztok!

Málna le a kalappal előtted! Négy nyelven tudni nem kis teljesítmény. Becsülöm a kitartásodat és a szorgalmadat, mert a nyelvtantanuláshoz az kell véleményem szerint.

A gyertyázásra visszatérve. Tényleg vicces ám. Mondjuk én azért vagyok szerencsés helyzetben, mert a Kedvesem nagyon szeretné ezt a kisbabát. Így még ilyen őrültségekre is képes, hogy a gyertyázáskor együtt nevetgéljük. Becsülöm, nagyon :) persze ez csak rövid ideig tart, utána még egy kicsit ejtőzöm. megtehetem , mert nem kell még egy másik lurkó után szaladgálnom.
Ha a szívem mélyére nézek , akkor igazán kisfiút szeretnék. Sztem a fiúknak sokkal jobb. ne kérdezzétek miért, nem tudok válaszolni rá. Én kisebb koromban mindig azt mondta, jobb ha fiúnak születtem volna. Talán a lazaságuk, a vagányságuk tetszik nekem. Persze egy kislány ugyanolyan örömmel töltene el.

Ahogy írtam másodfokon vagyok. jogszabályokat értelmezek, ellenőrzök, működési engedélyeket adok ki a szociális igazgatás terén. Szeretem a munkám.

Páfrányai megvannak. :) még . bár egyre kevesebb mutatkozik.

Lányok szorítsatok nekem hétfőn! Két vizsgát nyomatolok. egyiket déltől, másikat kora délutántól. Nem lesz egyszerű, de ha minden okés, akkor már csak egy vizsga vár és letudtam a félévet.
Vendég

Hajra Bbercsi meglesz az a vizsga!!!
Egyeteretek veled a fiukkal kapcsolatban, kulonosen elso gyereknel jo egy fiucska. Kesobb vigyaz a tesoira, o a BATYUS, en legalabbis szerettem volna mindig egy fiutestvert is.
Korenka te is ird meg mit szeretnel! Otthonrol nem tudsz irni?
Sebaj, akkor majd hetfon! :D
Asszem meg fog jonni, es jon az elso eles honap. El fogom kezdeni a cickafark+palastfu kurat, mert ez a ciklus most kicsit rovidre sikerult. (22-23 nap) Ti hasznaltok vmi rasegitest a gyertyan kivul?
malna5

Szia Málna!

Egyenlőre a kukkerolás és tornagyakorlatok mellett más praktikát még nem vetettünk be.
A december az egy jó hónap. Mindennel együtt szeretem. a készülődéssel, az ünnepekkel, a szilveszter estével.Remélem Málna Neked is egy jó és emlékezetes hónap lesz ez az idei december.
:)

A cickafark és a palástfű tea az mire jó?
Nálam a barátnőim a méhpempőre esküsznek. De én azt olvastam valahol, hogy azért olyan hatásos, mert hormonokat tartalmaz? Véleményetek a témáról?
Vendég

Jo estet
Hat a cickafark teabaol 1-2 cseszevel kell naponta inni az ovuig. Segiti a peteerest, normalis idore teszi (most nekem pl a 9.napon volt, az tul korai), ovu utan, pedig jon a palastfu tea, ami a beagyazodast, a mehnyalkahartya megvastagodast segiti. A cickafark osztrogentermelesre serkent, a palastfu pedig progeszteront termeltet az agyunkkal. Ha rakuksizol a neten, sokaknak bevalt a modszer, sott akinek alacsony a progiszintje, az ihatja csak a palastfuvet a masodik feleben a ciklusnak. Egyvalamire kell vigyazni, ha vki pozitivat tesztel, vagy issza meg a palastfuvet egy par hetig, vagy lassan, fokozatosan all le vele, nehogy hirtelen progeszteron-szint csokkenes legyen es elmejen a baba.
En most csak kiprobalom, beallitja-e a ciklust....
Nagyon szep lenne, ha jonne a baba decemberben, egy dolog aggaszt, hogy nehogy merleg legyen a dragam...a csaladunkban, barati koreinkben boven van merleg, es nehez eset mindegyik!!!
(Minden merlegnek gyors bocsi...)
Ugyes legyel a vizsgan Bbercsi...oriasi kalappal!!!
malna5

Sziasztok!
malna5: milyen legyen a következő: nemtoooom! :D Én fekete hajú, barna szemű nő vagyok a gyerekeim aranyszőkék és kékszeműek, mint az apukájuk. Igazi vágyam egy kis barna szemű barna hajú (na még el is pityeredtem itt ezen) és igazán úgy érzem mindegy a neme. Hétvégén már meg is beszéltük a neveket a férjemmel, pedig még nincs is itt bent senki :D Ha fiam lesz Ervin lesz, ha lány akkor Eszter...
A fiam és én közöttem valami szerelem van, és remélem, hogy nem értitek ezt félre :oops: de ez tényleg valami nem földi mély szeretet. A lányomat is imádom, meghalnék érte, de az is egy más minőségű szeretet. épp úgy mint amit a férjem iránt érzett szeretet is egy másik, egészen más szeretet.... szóval a lényeg egy fiú gyermek az más :D remélem, hogy születik egy kisfiad, nagyon kívánom neked!!
Az első babám nemét nem mondta meg az orvos, pedig kérdeztem, aztán nemsokra rá azt álmondtam, hogy kisfiút szültem. Aztán amikor megtudtam, hogy kislányom lesz, elsírtam magam, pedig annyira örültem a Lilinek, és mégis... ez valami megmagyarázhatatlan. De boldogan vártam a kislányka születését utána. :D
Van netem otthon, csak időm nincs :D

Bbercsi nagy kalappal! Szorítok! Majd jelentkezz amint megvannak a vizsgák!!

Mi semmi extrát nem csinálunk a baba érdekében. Csak többet bújunk össze

:oops:
korenka
Szár

nahát milyen csend van ma itt! :shock: Hétfőnként 6-ig dolgozom, hosszú ez a nap.....
korenka
Szár

naaaaaa! Mi van veletek lányok? Hogy sikerült a vizsga? Remélem mindannyiótokkal rendben van minden!!
Írjatok!! :arrow:
korenka
Szár

Sziasztok Lányok!

jelentem két ötössel a "zsebembe" jöttem tegnap este haza. nem volt egyszerű, egyik vizsgáról a másikra menni. De túl vagyok rajt, már csak egy kollokvium van hátra december közepén.

Ó lányok, én azt gondolom, hogy teljesen mindegy kislány lesz- e a jövevény vagy kisfiú, lényeg, hogy imádni fogom. Ha kislány azért, ha kisfiú azért. :) Mondjuk az anyukám egy kislány unokáról álmodozik.

Azon gondolkodtam , milyen hosszú is egy cilkus. ennyit várakozni. hol a pé-re, hol arra, hogy most sikerült, nem sikerült?

Ti mikor csináltátok meg az első terhességi teszteket?
Vendég

jut eszembe, ti hisztek az asztrológiában?
én egy kicsit igen. a múltkor ezt a Jónás módszert is megkukkeroltam. Érdekes.....
Vendég

bbercsi: gratulálok az ötösökhöz! :D Most én is így érzek, mint te, hogy naaagyon hosszú egy ciklus. Nekem most ment el a mensim, úgyhogy épp a tüszőrepedésre várok :D és közben horror történeteket olvasok /én balga/ itt a neten mindenféle vetélésekről és hasonlókról. Nem nagyon vagyok normális. Szóval nekem a teszt még egy hónap majdnem. Te hogy állsz ezzel?
Kicsit hiszek a horoszkópokban. Nem a napi újságokban megjelenő butaságokra gondolok, hanem a megalapozottabbakra. Na meg a csillagjegy-személyiség összefüggésekben. Nálunk mindenki tipikus kos, rák, skorpió stb. :D Mi az a Jónás módszer?

ja! van az a kínai módszer, ami megmondja az anya korából, hogy milyen nemű lesz a gyerkőce. az nálam és a barátnőmnél is bejött totál. Most is kiváncsi leszek rá. Ismeritek?
korenka
Szár

Szia Korenka!

Igen, én is így vagyok vele. Az asztrológiában hiszek én is, a napi horoszkópokon jókat szoktam mosolyogni. A személyiségjegyek viszont sztem nagyon jellemzőek. Én oroszlán vagyok oroszlán aszcendessel. :) nem könnyű velem, de a szeretteimért akár tűzbe megyek.
A kínai módszert nem ismerem, elmondanád mi is az?
Vendég

A Jónás módszer : tulajdonképpen azon alapul, hogy a hold fázisaival kapcsolja össze a fogamzás időpontját a női ciklussal összefüggésben. Megnéztem, érdekes.
Vendég

Na megnézetem én is. decemberben 6-án kellene összehoznunk és kisfiúnk lenne. Ha január 5-én hoznánk össze akkor kislány. Hát tuti, hogy kipróbálom, mert még a számolásos módszeremmel is összevág nagyjából 2 nap eltérés van csupán. Neked mit mutat?
korenka
Szár

http://bertengo.com/kalkulatorok/kinai-fogamzasnaptar/
ez a linkje. Ugyan azt hozta ki mint a Jónás nekem! Azt vettem, hogy decemberben megfogan a kis csibész.
:lol:
korenka
Szár

Megnéztem a többi hónapot is, és egybevág a Jónással. Annyit kellett állítanom, hogy januárban, és februárban már 38-at írtam be az életkoromnak, mert abban az évben már annyi leszek. (vagyis áprilisban leszek 38, de 2011-ben töltöm be)
korenka
Szár

ugye mi mindhárman 37 évesek vagyunk, ugye? :)
akkor ha novemberben megfoganna a gyermek: akkor fiúcska lenne.
:)
jó így néha játszadozni.mert persze ez csak játék így. sztem.
Vendég

..... ahhhhh, grrrrr jövőre már harmincnyolc.
:) :oops: :)
Vendég

Nekem a Jónás azt hozta ki, ha jól értelmezem a képeket, hogy November 6-7 kislányt hoz, de nekem az már elmúlt, és meg is jött a mensim 16-án..... neked mit ír mikor kellene "dolgozni rajta" persze ha nem vagyok nagyon indiszkrét. Lőj le, ha nagyon az volnék!
korenka
Szár

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_01.html
Megtaláltam ezt az oldalt, amit a kisfiamnál néztem meg. Ide a születési dátumot kell beírni. Na ezek szerint november lány, december fiú, január lány, február is, és március fiú. Tovább nem néztem, mert addigra terhes leszek tuti :D Ez eltér a Jónástól, mert februártól felborul. Akkor meg már úgyis mindegy lesz... :D
Egyébként ez tényleg játéknak jó :)
korenka
Szár

hát akkor most mit is gondoljak :oops: a november az fiúcska vagy kislány? egyik ezt írja a másik azt :D bár olyan mindegy!!!!!!
de mint tudjuk, a tudományos módszer az igazi.
Vendég

nálam most már a várakozás időszaka van.
a múlt héten volt pém. Kukker is igazolt, szép kis páfrányaim voltak.
Mindent megtettünk a fogantatás érdekében :oops: :D

Nálatok a terhességi tünetek miben mutatkoztak és mikortól kezdődtek?
Vendég

Na igen, a páfránykákra emlékszem :D Mikor meg kellett volna jönnie, rá egy hétre kb. akkor én már éreztem. Feszült a mellem. Indult az émelygés :D Nekem hányingerem volt minden gyermekemnél. De elmúlt félidőre :D De lenne már hányingerem....
malna5 hol vagy?
korenka
Szár

Sziasztok
Hat gondban vagyok. Nem akar megjonni, majd leszakad a mellem, meg erzem is, hogy mindjart megjon, de ilyen durvan sokat meg sosem vartam ra.
Egesz ejjel nem aludtam, olyan vagyok, mint a mosott rongy. Homersekletem fent, pedig mar lefele kene szankaznia...arra is gondoltam, hogy beteg leszek...
Persze, eszembe jutott, hogy terhes lehetek, de vigyaztunk, mert meg ez a honap nem volt engedelyezve.
Ez a Jonas nap nekem bonyolult, a kinait en is neztem, hogy fiu honap jon.
Azert is rossz, mert a parom most kulfoldon dolgozik, kiszamoltuk, mikor kell hazajonnie hozzank 1-2 hetre :D , de most lehet nem az lesz a jo het :(
Ugyhogy meg nem kezdtem el inni a csodateat sem.....
Kerdezted Bbercsi a terhessegi tuneteket, nekem pont ezek voltak. Annyira azt hittem meg fog jonni, hogy betetet is tettem be, fajt a hasam is. Ez 2 hetig tartott nalam a nem vart mensi napjatol kezdve. elotte viszont semmi tunetem nem volt. Hanyinger pedig csak a 8-13 hetig, de az reggeltol estig kovetett mindenhova.
(Most mintha az is lenne...jajj...)
Bbercsi pontosan mikorra nem varod?
Es te Kori?
malna5

Szia malna! Nem veszel terhességi tesztet? Nagyon izgulok érted, de nem tudom, hogy azért izguljak-e, hogy terhes legyél, vagy azért hogy ne :) Néztem ezt a Jónás naptárat, és tökre nem érdekli, hogy mikor jön-megy a mensi, a Hold állást nézni, úgyhogy ezek szerint számolgathatunk mi itt :D
korenka
Szár

Atdobod a linket, ehez a Jonashoz? az a baj, hogy pont a PE-kor hancuroztunk, de nagyon vigyaztunk!! Van 2 tesztem, ha ma sem tortenik semmi, holnap reggeli elso pipibol csinalok egyet.
malna5

Bbercsi nagyon gratulalok az otosokhoz, akkor mar csak 1 vizsga van hatra, ha jol emlekszem?
malna5

http://www.astro.com/cgi Be kell regisztrálni ezen az oldalon, ahol én néztem és a Special charts -ban ki kell választani a Lunar phrases fertility calendar-t be írod utána a dátumot, amitől nézze. és utána click here to show the chart-ra kattintva nézegetheted hogy melyik hónapban mikor kell dolgozni az ügyön, és hogy milyen nemű lesz a kicsi. :D Majd számolj be! Nagyon érdekel! :D Persze, ha akarsz. (Néha olyan vagyok mint egy gyerek, és túl sok lehetek nektek, úgyhogy előre is elnézést!)
korenka
Szár

A fentiekhez még: Legalábbis én így értelmezem a diagrammot. bbercsi? Szerinted?
Kép
megpróbálom ide varázsolni az enyémet.
korenka
Szár

Hát nem jött össze... [/img][/url]
korenka
Szár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?