Sziasztok!
Viragom, nagyon csodalatos kisfiu Gergo! Sok boldogsagot hozza. Megmondom oszinten es MINDENKITOL elnezest kerek de nem olvastam vissza csak a Te hsz-eid mert nagyon erdekelt a szulesed es gratulalok a gyors lefolyashoz! Ilyen vilagra hozatalt kivanok mindenkinek! Bezenek, Katinak, Pedinek, Dikenek, Monanak, Bettinek. Ugye nem hagytam ki senkit? Beze, tudom a Te helyzeted mas, de a legjobbakat kivanom Neked is a szulest illetoen es meg mindig hiszem azt, hogy megfordul a nagylegeny!
Virag, nagyon sok boldogsagot kivanok az egesz csaladnak! Neked pedig mielobbi regeneralodast, remelem mar jobban van a sebed!
Remelem mindenki jol van, Nita fiadnak sok erot es Neked is!
Nika, mi lett vegul az eredmeny? Azt meg tudom, hogy egyszer 2. volt az ovi, mi lett a vegeredmeny? Eztan mar nem kovettem, nem voltam gepnel, anyuval sem beszeltem ezota.
Mona, Neked anyam ezerrel drukkolok, annyira, hogy, NAGYON! Minden rendben lesz, tudom, de akkor is, Veled vagyok lelekben!:)
Dike, vigyi magatokra!
Pedi, Neked is minden jot! Remelem Te is jol vagy, es a felujitas is szepen halad! Pocilakonak simi jar, kuldom!:)
Eltuntem mert jott egy belso kesztetes, hogy zarjak ki mindent, ami babas. Es ez olyan erosen bennem van, volt, hogy nem jottem ide. Ezt nem tudom elmagyarazni, erzes ami van es nem enged ide, azt erzem csak, hogy ne tegyem, ne foglalkozzak most babas dolgokkal.
Nem tudom miert, ilyen meg sosem volt. A lelkemben van ez, amolyan visszatarto ero, mint amikor azt erzed, ne menj at ezen a hidon. Es asszem egy ideig nem is fogok jonni+egy csomo minden ossze is jott, alig van idom meg enni is!
Csajok, viszont segitsetek!! Most kicsit undi resz jon de muszaj leirnom. Tehat: olyan szinten nem tudok nagy dolgot produkalni a mosdon, hogy nagyon. VAGYIS, DE tudok, csak...huuu, szoval.... nagyon kemeny es faj a popom, ma mar verzet. Nem kell erolkodnom, csak iszonyatosan faaaaaaaj!!! aaaaaaaaaa!!!:):):) Regggelente felve megyek ki. Ez mar 4. napja van. Soha nem volt meg ilyen. Es barmit ettem meg, nem segit, nem teszi jobb halmazallapotuva. Na, ertitek?!
Mit tegyek es szerintetek mitol lehet? Eszem rostosat, gyumolcsot is, sokat, magvakat is de...nuku valtozas es mar kuuuuuvara elegem van. Es ha jol erzem, holnap sem lesz ez maskent.
:( Koszi elore is a valaszokat!