sziasztok lányok,
bocsánat, csak most jelentkezem... egy gyorsra van most csak időm
2010.11.17.-én 17:06-kor megszületett Levi kisfiam , 2890 grammal és 53 cm-el.
gyorsan a szüléstörténetem, császáros módra:
szerdán ugye kettőre bementünk a kórházba. Nekem nem mondta a dokim, hogy nem ehetek nem ihatok előtte, meg ugye este 8-ra beszéltük meg..szóval, én délben picit ebédeltem.
2 után megvolt az uh, utána rögtön küldtek is a szülőszobára. mondták, késő délután megcsinálják a császárt.. dehát ugye ettem előtte, és nem volt meg a 6 óra alvás..na jött az anesztes, kikérdezett, majd mondta, akkor epidurális érzéstelenítésről lehet szó csak...közben ctg-n is rajta voltam, Levi nagyon pörgött, fel is ment nagyon a szívhangja.. néztük is, mintha érezte volna, hogy ma ki fog jönni..
fél 5 után már vittek is a műtőbe..
hát, lányok, én még ilyen béna anesztest nem láttam.. talán harmadszorra vagy negyedszerre sikerült neki az érzéstelenítés..addigra teljesen szétszúrta a gerincemet a végére már a könnyeim potyogtak majdnem
na sikerült az érzéstelenítés, tényleg furcsa megszokni, hogy zsibbad a lábad, meg nem érzed. nálam lassan hatott az érzéstelenítés is, arra is várni kellett
Levi nagyon hamar meglett, megtisztították, és oda hozták hozzám.. amint meghallotta a hangomat, abba hagyta a sírást.
utána levitték a férjemnek, én pedig még maradtam egy ideig a műtőágyon. Tényleg érzed a hasadat, ahogy matatnak..de nem fáj. ami kellemetlenebb, az az amikor rányomnak a hasadra, és kinyomják na azt érezni
Utána levittek, kb 45 percig lehettünk hármasban. Engem rázott a hideg, így megfogni szegényt nem tudtam
utána elvitték..
aztán kezdődtek nálam a bonyodalmak. Amint ment ki az érzéstelenítő, egyre jobban fájt a hasam. ráaásul két adag oxitocint kaptam, ami olyan méhösszehúzódásokat csinált, hogy a könnyeim potyogtak már tőle felment a vérnyomásom is, a szokásos 110-es vérnyomásaim helyett 150-160-as volt
amint lement az oxitocin infőzió, jobb lett a vérnyomásom is.
ugye 17:06-kor született Levi, a szülésznők azt tervezték, 11kor felkeltenek majd, hogy kikeljek az ágyból. Akkor ránéztek a sebemre, és látták, nagyon át van ázva a kötésem na hívták az orvost, az hívta az enyémet, na és hírtelen marha sokan lettek körülöttem.. mondta a dokim, ha nem csökken a vérzés, be kell menni műtőbe, és megint fel kell tárni. nekem minden bajom lett..
betettek egy csövet, és kaptam egy nagy szorítókötést a hasamra, meg homokzsákot. hát, mondanom sem kell, a csillagokat láttam
óránként nézték, milyen a seb, mennyire vérzik.. persze, semmit nem aludtam emiatt egész éjszaka
reggelre szerencsére csökkent a vérzés, így megúsztam az újabb műtétet.
tejcsim csak ma indult be, de legalább már van.
Levi egy tüneményes baba, imádnivaló.
iwiwen vannak fotók fent Leviről
puszi