hát ja 1 óra 20 lósz@r, a vicc, hogy bíztam benne, hogy miután ilyen keveset aludt, este majd belehullik az ágyba, hát a fenéket, 9kor evett és negyed 10-től 10-ig altattuk. (ez az általános, csak gondoltam, hátha fáradt a nagyon kevés alvástól...)
ma reggel is elég bolond szegény, most reggeliztem, mert fél óra ringatás után elaludt végre, miután egész reggel csak c-zett... nem tudom, ez nem gáz-e... fekszik háton, felmegy hídba, a feje tetején támaszkodik és visít...
ilyen van nálatok? aztán elenged, de újra kezdi. így "halad" is, de gondolom nem szándékosan... furcsán néz ki, na. ha ringatom vízszintesen, akkor is ezt csinálja, fordított u-t fogok a kezemben, nem lehet visszahajtani, mert feszít (és sír).
köszi a együttérzést...
ja, nagyon szépen négykézlábazik már ruhástól is, olyan, mint Bubu az első videóján.
csöpplány, akkor napi 2x alszik balu? tök irigyellek, hogy ott tudod hagyni, míg a konyhába mész... próbáltam úgy teregetni, hogy pihenőben ült mellettem, de az sem tetszett. úgy sírt, mint a videón.
250-350 elég drága. ennyi itt is kb átszámolva. (hipp pl 0,9) tök vicces amúgy, hipp otthon is van, láttam, de más a kínálat, mint itt...
az otthoni piacon más kell a népnek?
igen kriszta, ez még a jobbik eset, itt látom, hogy csak hiányol.
ezután a fokozat, hogy ha ott vagyok, nem nevet rám, csak nyűglődik, a legfelső meg, hogy ha felveszem, akkor is sír. ez a három opció van.
megyek gmailre mindjárt.
zsu, sajnálom az egyedüllétet... mikor megy a nagy Gabi? nálunk 2,5 hónapos korától alszik külön, de játszani a nappaliban szoktunk. a szobájában csak peluscsere van + alvás. illetve a meztelenkedés, mert az pici szoba és 2 perc alatt felfűtöm.
elektromágneses tapéta??? és az nem káros?
sosem hallottam ilyenről...
ekcémára sudocream?
charlott tök jó az új vonalzó! kis télies már mindenki.
amúgy én eddie orlofsky rajongó lettem, nem tudom, ki a magyar hangja, eredetiben ahogy mondta, hogy I don't need a friend, I need somebody to love me ilyen elcsukló hangon, hát ott mindig elbőgöm magam...
szegény...
hülye nők mindig kiröhögték...
drukk apósékhoz...
várjuk a képet!
barba, akkor lehetsz ezentúl rebarba(ra) haha...
bocsi. csak eszembe jutott...
kriszta, hihetetlen ez a haj!!!! kis sámson, tényleg.