sziasztok
jaj milyen hírekre jövök! Lojcika! nagyon drukkolok hogy szép és könnyű legyen a szülés. ha pihenés és langyos zuhany hatására nem múlnak a fájások, akkor az nem jóslófájás
Hajrá Beni
Sonjus
5 perccel pisi után is megnézted a tesztet? Petinél nekem úgy volt, hogy megcsináltam, csont nega volt, kimentem kv-zni, cigizni (
akkor még dohányoztam) és 5 perc után kezdett látszani egy nagyon-nagyon halvány csík.
Tündér
régi tábla
1290428438.3765.pdf
Babszi
szerintem én is kb így csináltam, nem bírtam egész nap feküdni meg ülni, úgyhogy néminemű házimunkával elfoglaltam magam, persze csak light-osan. Szorítok nagyon, a 10 sejtes szerintem nem A, hanem *****A, nekem sosem volt ilyen szép embikém, Pepe 7 sejtesből született
Ágnes
a munkaterápia nagyon jót tesz ilyenkor (gondolom a pénztárcának is így az ünnepek előtt). Nálatok hogy zajlik a karácsony?
gondolom külön nyilvántartást vezetsz az ajándékokról
Hbzs
nagyon drukkolok nektek is.
nálunk a családban van egy házaspár, akik nevelőszülők (nem örökbefogadók) és 3 testvért kaptak (két fiú és egy kislány) a saját kislányuk mellé. Nagyon szépen elboldogulnak és a gyerekek is nagyon szeretnek náluk lenni. a legkisebb pl le sem száll a pótanyuról, amikor gyerekorvoshoz mennek úgy kell őt megvizsgálni, hogy öleli a pótanyu nyakát, nem lehet letenni sem úgy szorítja magához.
Rólunk: ma voltam uhu-n és vérvételen, szerdán reggel punkció
ma este 7kor be kell adnom a tüszőrepit a hasamba (ilyet még nem kaptam sosem, eddig minden alkalommal popsiba kellett kapnom) 11 mm nyálkahártya, összesen 7-8 tüsző érik, már volt egy 18-as is közöttük.
rengetegen voltak ma is az intézetben, volt két anyuka pici gyerekkel, nagyon aranyosak voltak. A kisfiú (kb. 2 éves lehetett) sorba járt a váróban és osztogatta a "nyényiknek a cukrot", az egész váró el volt olvadva
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]