Még nézem a Bond filmet, de azért közben gyorsan írok.
Pedi
Eddig nem kenegettem, mert csak néha viszketett a hasam, de most már a mellem is (most az is növekedésnek indult, és az előtej is néha jön már, egy-egy csepp formájában). Semmilyen testápolót sem használtam egy ideje, szóval épp ideje volt. Regikém is kapott testápolót, olyan boldogan kente magát vele. Ilyenkor este érzem jobban már a viszketést, gondolom a bőr hidratáltsága már nem túl jó, fürdés után sokkal jobb.
Én is rossmannos krémet vettem, csak nem az olajat, hanem a krémet.
Ja igen, a csíkok akkor is megjelennek, talán halványabbak lesznek, de inkább a viszketésre szeretném én is használni, meg jól esik a kényeztetés a bőrőmnek.
A korlátok már engem is zavarnak, még néhány hete annyira bírtam pörögni, most meg már a lehajolás is necces. Ráadásul a hasam ülésnél annyira magasan van, hogy jól alátámasztja a melleimet.
A gyomorégés miatt este már szinte semmit nem ehetek, éhesen fekszek le, csak a citromos vizet ihatom. De valahogy ezt a bő két hónapot már kiböjtölöm. Most már úgyis az a lényeg, hogy minél több időt a pocakban maradjon még a baba.
A hátfájás még amivel én is küzködök, azért ez érthető a terhelés miatt. Torna jól jönne, csak enyhe tornával kezdem én is, mert nem egyeztettem a dokival. A neten vannak jó kis gyakorlatok, érdemes kipróbálni. Meg a légzőgyakorlatokat is már most lehet elkezdeni.
Biztos szép a laminált padló, nekem a hajópadlók tetszenek, de irtó drágák.
Nekem Reginél is, és most is a 2 trimeszterben jött fel a legtöbb kiló. Végül is az elsőben fogytam kettőt, a másodikban meg híztam 8 kilót, aztán Reginél a 3. trimeszterben már mindössze csk 3 kiló jött fel. Most talán 4-5 kiló max, és akkor kb 2-3 kiló felesleg marad csak, ahogy csillagnál is. De Reginél semmi nem volt, tök jó volt látni a tükörben, nagy cicik, lapos has. Ami nagyon fura volt, hogy a csipő csont az úgymaradt, szélesen, annak több hónap is kell mire újra keskenyebb lesz.
Kati
Mindig is nagyon pörgös vagyok, csak most azért vannak határok, és ezt sokszor nehezen tűröm. Annyi mindent csinálnék, de már nem tehetem. Egyébként még tényleg jól bírom, vagy 7-8 nehéz szatyort cipeltem be, az autóból, utána még elpakoltam a sok élelmiszert, megtömtem a fagyasztót, de azért befért.
Aztán még főztem, stb. 17 órakor jutott eszembe, hogy be kéne venni a magnéziumot. Úgyhogy csak most vehetem be az esti adagom, aztán a bond film után úgyis fürdök, alszok.
Nika
Hű de jól néz ki, ügyes apa!!
Chamomilla
Jobbulást!
Csillagvirág
Nem vagy szívtelen, én nem vagyok ennyire erős. Regi sokat aludt velünk, kiváncsi vagyok testvérkét hogyan tudjuk a kiságyba szoktatni.
Hű csajok, de szeretnék így kinézni, mint ez a bond csaj, úgy irigylem aki szép babaarccal születik, és jó géneket örököl.
Egyébként már láttam ezt a filmet, de velencében játszódik, többek közt a szt mark téren is, ahol mi is jártunk. Gyönyörű hely.