Jó reggelt Lányok!
Vagy inkább jobb reggelt…?!
Na, mind1 is, h aludtatok, mi nagyon k.o-n Kb nm is emlékszem, h mikor szopizott éjszaka, önkiszolgálást tartottam a menzán. Az esti szopi-hiszti után lehajtva maradt a melltartóm és hajnal 3 környékén arra ébredtem, h a jobb mellem tök puhi, a bal meg majd szétrobban. Boldi mindeközben lefetyelte a tejet.
na mondom akkor csere, és jöhet a másik. Reggelre azt is leszívta.
nálam meg totál homály az éjszaka, pedig jobb estéken még írni is szoktam, h mikor, melyikből hamizott… na ez most kimaradt. 1ébként nagyon remélem, h ez a redva idő az oka, de Boldi szinte csak kézben nyugszik meg. Most reggel viszont már kicsit gonosz voltam és hagytam sírni a kiságyában 15 percet, a szívem majd megszakadt, de annak sincs értelme, h rajtam elalszik, és utána 3 órát ücsörgök teli hólyagokkal.
végül bedobta a törölközőt és elaludt, nyomtam a hátára egy kis szőlő mag párnát és most végre durmol. Már nagyon kellett pisilni.
Jajj, lányok már annyira várom, h mosolygós reggeljeink legyenek.
Ancsi: olyan gyönyörű a rózsaszín kis hercegnőtök!!! Még képet, még!!!
Takarítás: hidd el megértem, én sem bírok visszavenni a tempóból és hidd el nem jó ez így. Hiába van tök rend, ha utána meg ingerült vagy, mg fáradt. Én már hétvégén totál kiborultam, h hiába akarok nyugodt, jó anyukája lenni Boldival állandó ideg vagyok, h semmit nincs időm befejezni, minden félbe marad… És nem jó ez így, sem nekem, sem Apának, és főleg nem Boldinak. Szóval, most ha kell üldögélek vele órákat, aztán meg majd csak alakul vhogy.
Dorka: nekem fejni továbbra sincs időm, most is még csak a jobb mellemmel végeztem, most kellene a másikat, de inkább írok, fő a fontossági sorrend nem igaz?
A 7végéket pedig én is imádom, Boldi egy tündér volt, sokkal nyugodtabb, gondolom azért is, mert én is nyugodtabb vagyok!
Látogatók: hűű, én az elején még pocakkal megmondtam mindenkinek, h min 2 hét. Hát mit ne mondjak senki nem bírta ki. Az anyósom meg már most ki van borulva, h miért nem megyünk át hozzájuk. Nem érti meg, h nem szívesen puccolkodok a gyerekkel egy egész napra, főleg, h a fél babaszobát bepakolhatnám, amennyi ruhát Boldi elhasznál… Még csak most volt 1 hónapos…
Kaja, kg-ok: Dorka, én épp tegnap merészkedtem rá a mérlegre, háát, végül is lement 10 kg. De nekem ez még így is kevés, mert tudjátok Bendi miatt elég sok plusszal kezdtem, szóval, most mellőznöm kellene a vaníliás karikát, mert nagy bajok lesznek itt.
1ébként én is mindig éhen halok, és azt hallottam, h ameddig szoptat az ember lánya, így is marad. Mondjuk ha azt nézzük, h napi 500 kcal a szopi én azt pont fedeztem a napi egy csomi nasimmal.
A pocim, teljesen visszament. Ha ülök, akkor még azt érzem, h a hasizmom nem támaszt alá rendesen, de állva szerintem már nem vészes… annál inkább a seggem.
Sziszka: irigy-irigy Dani kisangyalsága miatt. Már most nézelődik a kiságyba? Meg csak eszik-alszik? Dejóóóó Neked!!!!
Mikegirl: borzalmas, hatalmas, végtelen türelmet kívánok Neked!!!!!! Kitartás!!! Az ovit pedig remélem sikerül elintézni, mi az, h nem akarják visszavenni?
Navi: én is ágyból nyomom, és mint látod viccesen is jártam most éjszaka. Az a helyzet, h Boldi nem igen akar visszaaludni, főleg nem a kiságyba és én pedig nem tudok 10x visszarohangálni a szobájába, simizgetni a hátát, megjegyzem az sem hatja meg. Mellettem viszont szinte fel sem kel. Nem örülök, de így vhogy bírom a nappalokat is. Sajnos én nem tudok napközben aludni, sajnos…
Az Infacolról az a tapasztalatom, h kevesebbet ordít, de nem hat túl sokáig, az Espumisan-t én még gyengébbnek tartom, biztos használ vmit, mert jönnek a pukik, de Boldi még így is nagyon sokat sír.
1 hónapos kortól van a Gripe water, vkinek tapasztalat? A védőnőm szerint sokan esküsznek rá, de én már úgy sajnálom a kis pöcsösömet, h ennyi mindennel tömöm, annyira nem szívesen, főleg, h szerintem uannyit sír.
Csajok, ti írjátok, h mikor szopiztattok, vagy a napi programot?
Sophie: Beninek sok gyógyító pusziii, Neked kitartás!! Hát, ha jól érzi magát bent a Tesó baba, akkor az szuper!!!! Gondolom Te is ilyen boldog vagy!
Oldal alvás: miért, h lehet még aludni??? Nekem a hason alvás kilőve, kemény cickókkal botrányosan gáz, háton nem annyira szeretek, szóval gázabb a helyzet, mint pocival.
Wivi: csatlakozom, mint írtam is, ma voltam először olyan gonosz, h hagytam egy kicsit sírni, csak így sikerült visszaaludni a kiságyban, muszáj voltam, mert már nagyon kellett pisilni, az pedig nem megy Boldival a kezemben. De kitartás Nektek is, akkor lehet van vmi a levegőben, én nagyon remélem, h ez a baj…
Na, mennem kell ennyi volt a pihi idő Anyunak!
Puszik Csajok!