Dike
Nekem a Béres MagneB6-tól ment a hasam, akkor tértem át a magnerotra. Ajánlom neked is, mert a tartós hasmenéstől irritálódhat a végbél, nem kellemes a viszketés meg fájdalom.
Én az utolsó NST-n fogadtam szülésznőt, ismerős útján (egyik barátunk barátnőjének az anyukáját). És sokat segített, a doki nem tudott állandóan ott lenni, mivel ügyeletes volt, és velem együtt egy másik kismamája is szült (10 perc különbséggel). Természetes szülésnél mindenképpen nagy segítség. Utána is sokat segített, a hasamra tett borogatást, ellenőrizte a vérzést, hogy minden rendben, szóval nagy segítség.
Nekem egyébként nem jött újra elő a hasmenés, úgyhogy talán csak az epém, szokás szerint. Illetve egy kis gyomorrontás, mert nem hánytam.
Csillagvirág
Nekem is kellett a katéter (igaz csak arra a néhány másodpercre), pedig próbáltam pisilni, de hiába, a szülésznő szerint ilyenkor összecsúsznak az izmaid, nem tudod őket jól használni. Persze 2 órával később már semmi gondom nem volt, magam mentem ki WC-re. De valóban nagy segítség a szülésznő. Engem is megmosdatott, stb. Olyan igazi anyai gondoskodás, ami ilyenkor jól esik.
A fotóval már megelőztelek.
Remélem nem baj, de úgy örültek neki a lányok.
És tényleg ilyen jó kis napbarnított szine van, vagy csak a fények?
Nika
Sajnálom, de a dobogós hely még jól hangzik.
Chamomilla
Jó vételt csináltál. Én is jártam már így gyapjúval, turis volt a pulcsi, és összement, de szerencsére nem kukába került, hanem egy 10 éves kislányhoz.
Neki pont jó volt.
Pedi
Váratlan Utazás-ból én is sokat láttam, jó film.
Mia
Szép a pocid, pont akkora mint amennyinek ennyi idősen lennie kell.
Na most lépek aludni, mert reggel időben kelünk, és megyünk Reginek síkabátot, meg sínadrágot venni, magamnak meg egy pocakkenőcsőt, mert nagyon viszketek. A hasam meg a cicim mindenhol.
Most hogy utánaolvastam a viszketésnek, ami lehet kóros is, most már mindenhol viszketek, úgyhogy kiiktatom magam mára. Zalán meg egy percre sem áll meg a pocimban, úgyhogy igazán aludni se tudok tőle, illetve elég fura ugráló pocival pihenni.