sziasztok!
próbálok én is reagálni gyorsban! jön ma anyósom, csak úgy, szóval még pizsiben nyomjuk mind a ketten, mert most keltünk nem olyan régen!
Dorka, köszi, de őszintén szólva, nem tudom, hogy mikor lesz a mi napunk! :S majd csak eljön annak is az ideje!
hát, lehet, hogy legközelebb már lazább leszel, vagyis, nálunk Beninél volt, hogy 1 hónapig nem nagyon jött senki, csak max. a nagyik, de lehet, hogy most ez kivitelezhetetlen lesz... majd meglássuk!
szerintem nyugodtan szelektálhatsz, hogy ki jöjjön, és ki ne! elvégre ez a gyermekágyas időszak, itt te és a baba vagytok fontosak, mindenki más hozzátok kell, hogy alkalmazkodjon!
itt van a
babazenés link, bár Angie-ék megszenvednek vele, lehet, hogy valamit nem jól csináltam!? :S azért, akinek kell, az töltse hamar, mert csak 5 napig él a cucc, és ebből 2 szerintem már letelt, szóval vasárnap estig lesz csak elérhető!
http://s1.toldacuccot.hu/letoltes?sid=e ... azenek.zip
Aranyoska, be kell tenni a mikróba, rá van a papírjára írva, hogy hány mp-re, milyen watton, és utána mehet a pocira! sajnálom a pocifájást!
egyébként nekünk anno az is bejött, amikor hajszárítóval melegítettem a pocit... szerette, hogy zúg, meg a finom meleget is, persze csak messziről fújattam rá a levegőt, főleg, ha meztelenül volt, nehogy túl meleg legyen neki... de, amit Krisztina írt, hogy kivasal egy vastagabb törcsit, az is szuper, szóval, valamit, ami meleg, azt kell odatenni a pocira. gondolom, hogy a törcsi és a cserimag párna jobban tartja a hőt, ezért is ajánlják ezeket a cuccokat!
Vikoo, jó, hogy jöttél! sajnálom, hogy picit felhúzod magad Boldin, vagy nem is tudom, hogy jó megfogalmazás-e ez! szerintem próbálj picit lazítani, mert nem direkt csinálja, persze lesz majd ilyen is, de most még nincs erről szó!
talán Krisztina hozzáállása a legpraktikusabb, elfogadja, hogy David még csak egy kisbaba!
nem szabad sem magaddal, sem Boldival szemben olyan magas elvárásokat támasztani, főleg nem az első időkben! esetleg több réteg textil pelus a nyakába, és a te válladra, hogy a büfi ne áztassa át annyira!? vagy ez hülyeség?
a bukással kapcsolatban, esetleg azt kellene, lehetne kipróbálni, hogy szopi közben, még, ha sír is picit, többször megállni, és megbüfiztetni! biztosan vannak olyan gyerekek, akiknél más áll a háttérben, pl. reflux, vagy ilyesmi, de akkor ott a gyerkőc sem fejlődne megfelelően, és más tünetei is lennének. sajnos mohón eszik a letöbb, aki ügyesen szopizik, és sok levegőt is nyel hozzá, aztán csak visszajön a felesleg a pociból! :S
hodozással kapcsolatban... nekem csak sima kengurum volt, abba 3 hós kortól lehetett beletenni Benit, 9 kilóig, persze azt a hátam már marhára nem bírta, szóval nincs nagy tapasztalatom, de szerintem a meitai-ba békapózba már hamarabb is be lehet tenni. szóval úgy, hogy a kis lábai nem lógnak ki kétoldalt, hanem a hasa előtt van, a hasadon!
újszülött kengurut nem ismerem, az olyan, amiben fektetni is lehet?
Angie, remélem, hogy sikerült megoldani a linkes macerát... zip-be tömöríti a cuccot... bár ezt a párod biztosan látta! ötletem sincs, hogy mi lehet a baja!
merre is laktok? esetleg postán is el tudom küldeni, ha nem megy így!?
Eta, örülök a tökéletes napodnak, a nem annyira tökéletesnek már kevésbé! :S sajnos lesz még pár ilyen... de nem a Te hibád! szerintem ezt el is felejtheted!
tegnap próbáltam a táblit frissíteni, de rájöttem, hogy nagyon béna vagyok... azt le tudom írni, hogy kik vannak hátra, illetve kikről nem tudunk semmit:
Ági, Andabella, Nyusztika, Aquana, Telokin, Amanita, Ritya, Berni, Sophie és Ágica, ilyen sorrendben...
Berni, üdv a klubban!
én legközelebb jövő szerdán, 24-én megyek, ha addig nem történne valami! aztán onnantól 2 naponta! :S királyság!
Eclipse, na, akkor jó, ha nem olyan para a helyzet albi fronton! remélem, hogy hamar találtok legalább ilyen jót, mint ez!
hordozókendőzés szuper lehet! mennyiért jött ki az oktató?
Lucuzs, kösziiii!
annyira aranyos Bogi, a képeken is látszik, hogy imádja a tesót! és azért talán szerencsés is vagy, hogy a lányka után jött a fiú, azért egy kislány mindig is jobban elbabázik, meg elbabusgat, mint egy fiú. nem? de biztosan a gyerkőc természetén is sok múlik!
nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen jól tudjátok kezelni az új szitut!
Navi, sajnálom, hogy kis bosZorkád lett
én is jót mulattam a megszólításon!
ja, és igen, még egyben... :S
Haynii, nagyon szépek vagytok! kis Máté nagyon cukker! gyere majd bővebben is mesélni, hogy mi volt ez a kétkesztyűs császár... mi volt a gond?
Gigii, köszi a privit, meg a méreteket! a nevét is elárulod? írtam is már rá!
torokfájásra, sósvízes öblögetés, vagy tantum verde, vagy homeogene9, ezek szerintem mind mehetnek szopi alatt is, de kérdezz rá a patikában feltétlenül! jobbulást!!!
Ebba, üdv újra itt! nagyon jók a fotók! rázódjál vissza minél hamarabb!
Krisztina, apa nagyon tudományos!
hát, nálunk a lassan 2,5 év alatt nem sok ilyen volt... mármint, hogy apa pelusozta volna, főleg az első időkben, amikor még a kilövellés veszélye is fennt állt!
szóval egy hős a férjed!
mi jó éjszakát zártunk, semmi említésre méltó nem történt!
szép napot, bár az idő ocsmány... :S