csak gyors bekukk, mert ide fogok fagyni a gép elé. Eddig a R. Rákának kínlódtam össze egy levelet, mert megkért rá, hogy írjam le a fogyásom történetét képekkel dokumentálva.
Aztán csak újságolni akarok vmit:megtaláltam álmaim turiját ma! Volt sok tré cucc is, de nagyon sok tuttitutti is, éééééééés 400 Ft
/kg ma, holnap 200 lesz. Az egyik takarítónő már mondta az egyetemen (tök jóban vagyok a nővel, írtó jófej), de ma úgy gondoltam benézek és milyen jól tettem!!! 1385 Ft-ot fizettem: vettem magamnak 1 felsőt, 1 pulcsit, fiúknak rengeteg pulcsit, inget, polót meg egy nagyon szuper Gap szövetkabátot a nagyfiamnak, a férjemnek meg egy Burberry zakót! komolyan, most szárnyalok a boldogságtól, nem is érdekel, hogy megjött
csillag: szia
facebook-on nem vagytok?
dike, ha gondolod elküldöm, amit a Rékának írtam, hátha merítesz belőle, és akkor majd visszafogod magad kajaügyileg (mondom én, aki majdnem 30 kg-ot hízott....)
brita, én úgy tudtam, mindenkit szűrnek strepto-ra, de akkor lehet, hogy nem. Az tuti, hogy nekem volt anno a 36. héten.
nitácska: nem felejtettelek ám körömlakk miatt, csak még nem mentem ki a garázsba, de holnap lesz időm és körülnézek.
bog, neked majd írok, csak most tényleg tiplizek a kádba, mert megfagyok. (nincs itthon a férjem én meg nem tudok befűteni)