Sziasztok!
Babicsek, mi a helyzet a pozi lh-teszt óta?
Mimilee! Háááát ilyet még az életben nem hallottam én sem, h több pici van és majd a köv. ciklusban fognak megérni. S bár nekem nem voltak petefészek cisztáim ("csak" IR vagyok, meg a prolaktinom volt magas), rögtön az ugrott be, mint Bikfynek és Linácskának; szóval azért csak kérdezz rá a PCO/PCOS témára, ha mész a dokihoz! Éppen nem baj, ha célirányosan megnéznek az elején, ne ezen múljon az időfaktorod!
Lucuzs! Húú, nem semmi izgalom volt az elején, de látom, kitartó vagy és ez így van jól, Balázs érdekében. Örülök, h tudsz jelentkezni a Nagyfiú mellől is néha! Bogi hogyan reagált eddig?
Linácska! A múlt heti méretek teljesen jók Csodababánál, csütörtökön pedig ott lesz a szívhang is!
Lilid nem nagyon szeret a 3. szemével megnyilatkozni, ha "muszáj" Neki...Esetleg Levinél nem veszel észre vlmi viselkedésbeli változást az utóbbi 1-2 hétben? Barátnőm is a 3. babát várja, s mondta, h most is, előzőnél is a tesó(k) "zizzentsége" volt neki gyanús először, utána lőtte a pozi tesztet.
Kissedi! Meglesz az a zebrás teszt karácsonyig, hidd el!!! Gyorsan gyógyulj ki a köhögésből, az a fontos most!
Kikindám! Ami bevált múltkor, azon kár is lenne változtatni; kedves lassan 2 hetes Kismami!
De ejnye no, nem kéne bordásfalra hasonlítanod!
Beze! Azért én még mindig bízok a befordulásban, helyetted is.
Vius! Örülök, h jól sikerült a szülinapozás, várjuk a képeket!
Én holnap telefonozok leletekért az immunológiára, remélem, megjöttek; a lisztérzékenység különösen izgat, azzal riogatott a doki. Kért nagyrutin labort is, abból tudom, a pajzsmirigyemnek semmi baja. Bár mostanság egyre távolabbi jövőbe helyezem a babásodást...