Huncutka,
írj egy e-mail címet, hogy leírhassam a részleteket, mégsem akarok itt a plénum előtt árlistát adni...
Egyébként azt gondolom, maszekba járni eleve sokkal drágább, mint csak úgy kórházi vagy szakrendelésre menni, viszont nekem kényelmesebb, mert akkor és pont akkor megyek, amikor megbeszéljük, akár késő délután is, nemigen van várakozás és főleg nincs borítékdugdosás meg "jaj, mennyit adjak, ennyi vajon elég lesz?", hanem tiszta a biznisz. Valamint csönd van, béke és garantáltan tiszta vécé.
Rita,
én már a másik topikban is irigyeltelek, irtó szép ez a kép! Bár egyfelől örülök, hogy megúsztam a négy- ill. majdnem ötkilós kislányaim születése okozta fájdalmat egy-egy komplikációmentes császárral, azért sajnálom, hogy nekem csak zöld lepedős műtőasztalos képeim lehettek volna. De még azok sincsenek. Hihetetlen békét sugároztok, gyönyörű ez a kép.Bár senkit el nem ítélek, ha az otthon szülést választja, ezek szerint kórházban is lehet szépen és nyugisan szülni, miközben mégiscsak nagyobb a biztonság.
Kr.