Jó mérges vagyok most.....
Anyósom tegnap felhívot és mondta nekem, hogy beszéltem a Tomivl, hogy a család szombaton össze jönn és Náluk anyóséknál ünnepelünk, és kérdeztem ki lesz meghíva???Mondta az Én családom és Ők, na mondom magamban, hogy biztos észre vette, hogy a párom is így akarja....Erre...Most hív anyum, hogy képzeljem el mi történt...Épp a lépőcsöházban volt, ment egyik barátnőjével edzeni, és csörgött a mobilja a táskában felvette, s bemutatkozott anyósom...De nem ugy, hogy Ildi vagyok, hanem vezetéknévvel és anyu nem ismerte meg, és vissza kérdezet, hogy ki vagy neharagudj nem értettem...Anyós még egyszer mondta, hogy xy Ildikó...És erre után hozzá tette, hogy jó lenne, ha most mr megismernél és megjegyeznéd a nevem
Hozzá tenném ők még soha nem beszéltek mobilon jah és anyósnak hangszál gyulladása van....Anyám nem győzöt mentegetőzni, hogy elnézést, de épp siet valahová, és nem is hallotta jól kivel beszél, erre anyós, jó mind 1 akkor mondanám, hogy megvagytok hívva Szombaton 1 órakkor ebédre...Anyám mondta köszönjük ott leszünk...és letették....
Na még ez hiánynzzik nekem, hogy megsértődjenek egmásra...Hívtam páromt és mondta, hogy szerinte az ő anya nem sértődött meg...Én anyut kérdeztem is ezt mondta, de szerintem akkor is bántja, hogy ilyen lekezelő volt....Hát anyám picit meglepődött, és ahogy ismerem, nem nagyon esett jól neki ez a beszólás, mert most mondta nekem a telefonban, hogy ő tart ettől...Meg az ajcsitól is, hogy mit fognak az ö szülei szólni egy gyűrűhez....Anyum nem akar nadzolni a gyűrűvel....Értitek???Remélem igen....Ez egy nem kis ajándék...Pénz miatt is, hogy menniy volt menni rászántak az Ő fia 25 szülcsinapjára....
Mit csináljak szerintettek???Hívjam fel anyóst most???Vagy hadjam ne is foglalkozzak vele???
Anyuval csak tényleg ennyit tudtam beszélni, mert sietett edzeni, azt mondta, majd este 6 köröl rám csörög....
Vajon anyós most bevágta a durcit vagy nem????
Jajjjj bassza meg, semmi nem megy úgy, és könnyen......