Sonjus!
Köszi az érdeklődést!
Múlt héten voltam az intézetben; a bal oldali reziduális tüszőm még mindig ott van (most 33 mm-es, míg előző hónapban 30 volt - de ez a különbség nem nagyon lényeges, főleg, hogy nem ugyanazon a ciklusnapon lett nézve), de jobb oldalamon is van 2 db 20, illetve 22 mm-es tüsző. Ez utóbbi akár még jó is lehet, ha van bennük petesejt, de Tanár Úr szerint ez akkor is valami peteérési gondot jelent, mert 9. ciklusnapon nem kellene ekkoráknak lenniük...
Most várunk (s én nagyon bizakodok
), s következő ciklus 2. napján ismét szeretne UH-n látni Tanár Úr...
Közben most hétfőn találkoztunk a TEGYESZ pszichológusával is. Egy kicsit tartottam tőle, mert eddig még nem beszéltem pszichológussal, nem tudtam "hogyan kell viselkedni"
, s kinézetre elég morci és szigorú is volt a nő, de végülis jól elbeszélgettünk.
Ő beszéltetett minket a gyerekkorunkról, szülők, testvérek, barátok stb., s néha kérdezett valamit, s a lényeg, hogy a végén azt mondta, hogy nem kell többet találkoznunk!
(Elvileg 1-4 beszélgetésre kell számítani a pszichológusnál.)
Most azt várjuk, hogy a családgondozó is jelentkezzen, hogy mikor jön hozzánk családlátogatásra, illetve várjuk, hogy hívjanak, mikor mehetünk a tanfolyamra.
S persze várjuk a spontán babát!!!