Cso Csajok!:)
Cham, gyogyulgassal. Valami jarvany van otthon, baratnom lanya is total kesz volt, meg az egesz csalad napokig. Itt ugyan ez megy csak pepitaban, alul jon ki ami fent bemegy, es azonnal. En is alig vartam mar, hogy tul legyek rajta. Jobbulast. A teszthez nemtom mit szoljak.
En azert meg mindig drukkolok baba ugyben, amig nem jon meg, lehet barmi. Hatha Jonaskor fogant. Nekem 15en kezdodott jonas, tegnap bujas volt.
Kerek drukkot anyus, ha van energiad!:):)
Nika, szavazok, szavazok ma is, csak elobb irok. Anyamnak mar itam, ma is szavazzon aki ugy erzi!
Kati, dehogy vagy felelotlen. En nem sielnek mert nem tudok, azt sem tudom, hogy alljak ra a lecre, sot, talan csak raulnek es igy vagtatnek lefele!:)
Ha viszont rutinos lennek nem birnam ki, hogy ne legyek a palya ordoge. Ez is egy olyan sport amit az ember ha uz, huzza a szive, lelke es csuszik. Csak hajra Anyam! Don`t worry! Bogi pedig mire kibujik sielni mar tudni fog az tuti!:)
Pedi, orulok, hogy jobban vagy. Meddig fogsz dolgozni? Amig birod magad vagy mar van egy hatar benned amig mesz, aztan otthon pihi?
Nita, Te is tudsz ilyen kormot, ne izzzzelj maaaaa`!
Koszi csajok a dicsereteket de tenyleg olyan kar, hogy nem latszik, hogy milyen vagany formaja van a gyurunek.
A kormom az tenyleg szep, profi a kormosom, egesz Londonban hire van. Mar meg is kerestek, hogy aki a londoni szepsegversenyt megnyerte lany kormet O keszitse el a vilagversenyre. Azert ez nem semmi. Nagy reklam lenne Neki az tuti de meg nem tudja elvallalja e. Szereny csaj nagyon.