sziasztok!
először is!
Tamás, Behoda, gratulálok Olivérhez! nagyon szépen megnőtt anya pocakjában!
és örülök, hogy végülis, a lehetőségekhez képest Hajni szuperül viselte a császárt! (nekem mondjuk fura, hogy eddig minden tökéletes volt, most meg hirtelen nem is olyan jó az a CTG sem!? szerintem nem lett volna baj, ha hamarabb megindítja a dokinőtök, és mégis term. úton megszülethet, de így sem rossz, végre a karjaitokba zárhatjátok!
)
Eta, hááát, ez a szopi kérdés! nem könnyű, de, ha méred sem tuti, hogy azt mérik a digi mérlegek, amit kell... szóval ne aggódj! a sírás önmagában nem feltétlen jelenti azt, hogy éhes! inkább tényleg csak azt, hogy vedd fel, legyen a karodban. én imádtam ezt...
mármint, hogy mindig babusgatni kellett, olyan hamar elmegy ez az időszak, és utána már nem feltétlen vágynak ilyen sok anyai közelségre! :S
a napközbeni alvást nem próbáltad még, hogy ledőltök ketten, és te fekve szopiztatsz!? ha nem is eszik, csak cumizik a cicin, akkor is szupereket tud aludni veled!
ezt is imádtam! most majd jól nem lesz ilyen, főleg, ha Beni nem akkor alszik, mikor a pici!
iwiw, a teljes neved nem tudom, szerintem...
tejcsis pizsifelsők... jajj, de jó is az!
szerintem minimálisan fejhetnéd ilyenor is, hogy ne csoduljon túl! vagy Gizus, mind egy szálig kiszopizza egy-egy alkalommal?
jaaa, és ne stresszeld már magad! napirendetek nem biztos, hogy lesz még egy darabig! először úgy tűnik, hogy juhéjj, szuper nap van a hátatok mögött, és minden simán ment, aztán a következő nap pedig, mint a kártyavár dől össze minden! annyira sokmindentől függ! nyugi! nem a Te hibád, és nem is Gizusé, szóval csak nyugi!
minden okés lesz! próbálj sokat pihenni Gizussal, hogy ne legyél túl fáradt! ügyik vagytok!!!
Mikegirl, köszi az sms-t, háát, sajnos még itthon, de hosszú még a mai nap!
sajnálom az Atis kirohanásokat!
csak enyhül ez pár nap múlva már! ha látja, hogy ő ugyanúgy létezik, akkor nem kell feltűnősködnie, gondolnám, hogy az a cél, hogy ő legyen ismét a középpontban, még akkor is, ha nem Adél van vele szemben, csak mégis így gondolja! jajj, mi vár még rám!? :S
örülök, hogy rendeződni látszik a tejci!
szuper! az meg, hogy Ati újra ovis lesz, nem tudom, hogy nem ront-e többet a jelenlegi szitun!? nehogy azt higyje, hogy Adélka miatt kell újra ovizni... vagy szeret oda járni?
Rodi, szerintem Te már megvagy nekem, mert küldtem postán CDt... ha jól rémlik!
nagyon szép Kittikéd! annyira kis formás bébike! örülök, hogy dobtál képet!
Navi, köszi a szülésindítót, remélem, hogy ide is ér ma...
Dorka, sajnálom, hogy újra messzebb kerültetek anyukáddal egymástól! hidd el, fog ő még jönni hozzátok, azért egy unoka nagyon sokat változtat a kapcsolatotokon! szerintem! és kérni sem ciki, ha kell egy kis segítség, bátran szólj neki, biztosan intéz egy kis szabadidőt!
nagyon cuki Luca baba!
és tényleg, ahogyan az ujjait tartja!
Szisszka, üdv újra a fedélzeten! gyere aztán tényleg, és mesélj, ha már ilyen jófejek a fiaid, hogy egyszerre is képesek szunyni!
azért a 23 óra nem semmi... minden érdekel! szerintem a többieket is! amúgy a dokit nem ismerem, akinél szültél, csak a nevét hallottam már. nagy szülész nemzedék... hogyhogy eddig tartott a vajúdás? rögtön bementetek? vagy mikortól voltál szülőszobán? jajj, annyira izgatott vagyok már magam miatt is...
Daniról képet majd tegyél fel!!!
Kinga, villám gyorsaságú TB kártya! szuper!!! Flóó nagyon cuki! annyit lehet nevetni ezeken a gyerekszáj dumákon!
írni kellene!
a tegnapi napom azt hittem, hogy a nagy nap lesz... bár lehet, hogy most már minden napra ezt fogom hinni! :S
egész nap alig volt étvágyam, vacsira ettem szinte csak rendes kajcsit. aztán lent is voltunk a játszón, fájt a derekam, szinte non-stop, meg sokat keményedett, vagy feszült a pocim! de végül 11 körül mégis el tudtam aludni, és nem is volt semmi az éjjel!
holnap megyek dokihoz, akkor megvizsgál, remélem, ha más nem, az majd beindítja a dolgokat... vagy legalább bíztat valamivel, méhszáj ügyben! jó lenne már túl lenni rajta, de nem azért, mert annyira nehéz a létezés, csak azért, mert tartok a dologtól, meg, hogy esetleg túl nagy is lesz, stb., szóval már inkább a karjaimban tartanám, bár az is igaz, akkor egy másfajta para kezdődik!
Csillag,
Gergőnek nagyon sok boldog névnapot!!!
Angie, nem tudtam tegnap feltölteni a cuccot, csak 99%-ban, valami hiba folytán, de nem adom föl!