bog, nem Pesten lenne a meló, hanem Bonyhád, Baja....tegnap egész nap ezen agyaltunk, de lebeszéltük róla magunkat. Bonyolult nagyon a story, és a pénz is rizikós, ha érdekel, priviben megírom, a többieket nem akarom ezzel untatni.
Telki kórházra gondolsz? Elég húzós, ott van nem messze, ahol laktunk....én nem vagyok a híve az ilyen magánkórházaknak, így is-úgy is kijön a lukon, és itt is-ott is fájni fog, az a pár nap meg bárhol kibírható. Azt nem tudod megtenni, hogy fizess itthon tb-t? Pesten nem ismerek nagyon dokikat, mert csak pár évig laktunk fent, viszont van egy nő, akit tiszta szívvel ajánlanék. Nem lóvéra megy, SZTK-án van és pl sok dologban segített nekem az elmúlt egy évben. Többet, mint akinél szültem és fizettem, mint a katonatiszt. Jó, arra a dokira sem mondhatok semmi rosszat, csak szerintem hülyeség volt magánra járni, mert egy csomó vizsgálatot ott nem tudott elvégezni, így még kellett járnom az SZTK-ba is, pl vérvételek, cukorterhelés, genetikai uh, CTG....szóval extra felesleges körök.
Szerintem mindenképp amúgy meddőségit és idősebb, tapasztaltabb dokit válassz, attól függetlenül is, hogy nem mondanálak így látatlanban meddőnek. Ők tök másképp állnak hozzá a 35 feletti nőkhöz. Itt Pécsett van egy nagyon jó doki. Sőt, többről is tudok, egyikkel múltkor beszélgettem, annyira tüneményes volt, csak mondjuk ő férfi meddőséggel foglalkozik, hihetetlen dolgokat művel a pasas
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/2004 ... erfiaknak/