Hali
Nálunk ma is egész jó napja volt, igaz, hétvége volt, szóval megtehettük, hogy vki kettőnk közül mindig mellette ült...
Délelőtt végre sétáltunk jó sokat, igaz, 1 fok volt, szóval téli cuccban nyomta, tök viccesen nézett ki szegény a bunda overalljában.
Elisanak gratula a 2. foghoz! alul ez is? mindjárt leelőz, ajjajjj...
nálunk kb a 3. napon már bármennyit megeszik a kajákból, általában én állítom le...
mondjuk Pepke feltűnően jó étvágyú...
csöpplány, kitartást a holnaphoz.. Balu továbbra is egy kis csík.
tök gyors...
az itatópohár nálunk bejött, mert cumisüvegből nem ivott ugye vizet abszolút, pohárból próbáltuk, de hát az meg mind a nyakába ment. ez egész jó.
zsu, nem is béna a hangod...
jó kis videókat küldtél. nagyjából nálunk is ilyen a mozgás egyelőre.
charlott, ő Városliget...
imádom... a kínait nem irigylem viszont, én nem szeretem.
az egyszer volt hol nem volt sorozat királyság.
a vicc, hogy ez főváros mégis ilyen kis szegényes...
el sem tudom képzelni, vidéken milyen itt...
dánia is ezért nem tetszett az is egy nagy puszta.
a helyi kismamák 6 hós gyerekkel már dolgoznak...
a magyarok többsége meg... háááááát...
amúgy tényleg az a gáz amit orsi is ír, hogy sehol sem jó. ha hazamennénk, onnan tuti elvágynék...
akkor a tenger hiányozna, az ír emberek... de pl a kocsiban azon filóztunk múltkor, hová mennénk otthon hétvégente és mindkettőnk fel tudott sorolni 10-15 izgi helyet (szentendre, libegő, városliget stb), míg itt van 3 hely ahová el tudunk autózni és hello... vannak jó helyek, biztos, de most ugye csak abban gondolkozunk, ahová fél óra alatt elérünk kocsival... na mindegy...
tudtátok, hogy nem szabad sok banánt adni ilyen piciknek?
most olvastam, hogy káros lehet...
mi még 1x sem adunk, csak most belefutottam.
ja ma volt a férjem két kollégája, szerencsétlenek... Peti úgy sírt ahogy rájuk nézett...
bebújt a nyakamba és onnan pillogott hátra, elmentek-e már.
elég vicces volt. (nekik nem)
többiek???
jó éjt