Sziasztok!
Jól esnek a felém küldött drukkok és gondolatok! KÖSZÖNÖM!!!!!!!!
Én is azt szeretném most már, ha ma megszületne Gergő. Olyan nyugi volt a kórházban délelőtt, hogy jobb időpontot nem is lehetne találni. Ráadásul a dokim is bent van, mert ügyeletes.
Fájásaim sajna nincsenek, de azért most, hogy hazaugrottunk még pár cuccért. érzem, hogy sokkal jobban nyom Gergő ott lent, mint délelőtt. Álom, álom, édes álom, ide vagy oda, én azért örülnék, ha így is tágulnék még egy kicsit 5 óráig.
Végül is csak pénteken voltak azok a jóslók, amiről írtam is, hogy nem vészesek, mégis tágultam több, mint egy ujjnyit.
A dokim meg is jegyezte, hogy más ezért a méhszáj értékért fél napokig nyűglődik...
A férjem elment a színházba, de ott fog ülni mellette egy régi kollégája, aki (bár soha nem látta még a darabot), de azonnal átveszi tőle a muzsikálást, ha én telefonálok, hogy spurizzon a kórházba. Ez nagyon megnyugtató így nekem. Egyedül azért sokkal rosszabb lenne végig csinálni az egészet.
Bencével most itt vagyunk a szüleimnél, ők 5 percre laknak a kórháztól, így ha gyorsan kellene sietni is időben oda tudok érni. (bár ennyire könnyen azért egy gyerkőcöt se adnak az Égiek...)
Ha bent kell maradnom 5-kor a kórházban, akkor estefelé Anyukám elviszi hozzánk Bencét, hogy a saját szobájában aludhasson. Ott talán nyugodtabban lesz (bár szerintem így is fog sírni, hogy nem leszek vele). Nagyon szeret a szüleimnél lenni, de a náluk alvás még nem megy.
Most elköszönök, ha lesznek híreim, akkor küldöm az sms-t a telószámokra. (Ha éjjel vagy hajnal lesz a dologból, akkor persze várok reggelig.)
Puszillak Benneteket!